Strømafbrydelse København og i Nordsjælland

Har du ingen strøm? ⚡️ oplever du en strømafbrydelse København eller strømafbrydelse Nordsjælland - Ring Autoriseret Elektriker på Sjælland

Ingen strøm? Strømafbrydelse København eller i Nordsjælland

Efter en kort strømafbrydelse i København Nordvest i dag (26-05-21), Googlede danskerne Radius mere end 2000 gange indenfor få timer. Faktum er at de fleste går ind på Google for at søge hjælp ved en eventuel strømafbrydelse Sjælland eller i resten af Danmark.

Hvis strømafbrydelsen ikke skyldes problem ved elnetværket som det gjorde denne strømafbrydelse København, det var en fejl i højspændingsnettet som medførte, at 80.000 københavnere miste strømmen i København NV  kl. 10:19. Strømafbrydelsen København NV var tilbage igen kl. 11:07.

Årsagen til strømafbrydelsen København denne gang var en fejl i en komponent på transformerstationen i Bellahøj og det er jo hvad der kan ske. 

Vi er en autoriseret elektriker i København som kører i alle Københavns bydele, heriblandt, Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro og Amager

Elektrikeren

Hvad skal du gøre hvis du oplever strømafbrydelse Nordsjælland og, eller en strømafbrydelse i København?

Hvis du oplever en strømafbrydelse hvor du bor i Nordsjælland eller i København og du er sikker på at det ikke skyldes din elnetudbyder så kan du altid tage kontakt til os, vi er en elektriker med døgnvagt som har stor erfaring med fejlsøgninger i København og i Nordsjælland. 

Almindelige ej problemer ved strømafbrydelse København og Nordsjælland er;

  • En stikledning i jorden er blevet beskadiget
  • Hovedsikring i gaden er gået
  • Lokale problemer i en bolig f.eks. problemer med fejlstrømsafbryderen
  • Brand i en elinstallation i bygningen
  • Kortslutning i en apparat
 

Hvis du oplever en strømafbrydelse Nordsjælland eller København så er det selvfølgelig ikke altid ment at finde ud af hvorfor strømmen er gået. Det er derfor vi er her, vi hjælper dig når du oplever problemer med strømmen og har brug for en elektriker akut  i København eller i Nordsjælland. 

Strømafbrydelse København eller i Nordsjælland - Ingen strøm? ⚡️

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.