Duka One montering og installation pris

Duka One ventilation montering pris og priser København

Duka One montering og installation udføres af autoriseret montør og diamantborer

Få monteret en Duka One ventilator eller flere inklusive diamantboring og autoriseret elinstallatør (vores Duka One montør) til fast lav Duka One pris. En Duka One ventilator er godt for dit hjem og øger holdbarheden, ventilatoren kører skiftevis i indblæsnings- og udstødningspositioner. 

Varmen fra hjemmet overføres til den keramiske veksler under ekstraktionsfunktionen. Når blæseren drejer og begynder at blæse luft ind i hjemmet, genbruges varmen til opvarmning af indblæsningsluften udefra, mens den passerer veksleren. Løsningerne kan styres efter mange forskellige behov.

Få et fantastisk indeklima

En montering af Duka One ventilation giver et fantastisk indeklima til en lav pris, hvor du undgår både kondens og fugt gennem effektiv og energieffektiv ventilation.
En Duka One ventilator kan være lidt kompliceret at montere da de kræves et hul i væggen, ved montering af Duka One ventilator. Derfor samarbejder vi med København Hulboring som beskæftiger sig med diamantboring og kan bore igennem de mest hårdførte materialer så som tegl, beton og granit. Du vil derfor kunne få en komplet pris på Duka One ventilation monteret af vores montør.

Brug for hjælp med opsætning samt hulboring til Duka One Ventilation København og Nordsjælland?

Hvis du har brug for planering, installation og montering Duka One pris, samt hulboring for at gøre plads til en Duka One ventilation eller en anden ventilation model, så kan Autoriseret Elektriker hjælpe dig! Kontakt os og få et fast Duka One pris på en komplet installation af Duka One pris ventilation uanset model (vi hjælper dig med at finde den mest passende til dig). Du kan nemt indhente et tilbud på Duka One montering her.  Eller ring til os på Tlf: 77 32 22 22

Et priseksempel eksklusive moms og hulboring 8400kr per Duka One ventilator inkls. montering af vores Duka montør i København. 

Hvad med håndværkerfradrag og Duka One montering?

Regeringen har fordoblet håndværkerfradraget i år 2021, derfor så er det en ekstra god idé at montere Duka One ventilation! En enkelt person kan nemlig få op til 25.000;- i fradrag, er i 2 så 50.000;-, der af får du en lavere pris montering Duka One ventilation, dvs. på montørens timer.  

Autoriseret Elektriker hjælper dig, så at alle papirer er i orden, så at du med ro i maven kan indberette dit håndværkerfradrag mht. til montering af Duka One ventilation, inde på TastSelv

Har du overvejer at få Duka One montering i nogen tid? Så er det nu du skal slå til, håndværkerfradraget for år 2021 er nemlig kun middeltidlig og er det for at fremme arbejde her i corona. Kontakt Autoriseret elektriker og drøfte dine muligheder med vores autoriserede elinstallatør i dag. Samt få en komplet fast pris på Duka One montering. 

Spar op til 25% på montering af Duka One pris
Boret hul til Duka One montør pris og installation

Forskel og pris på Duka One ventilatorer som vores elektriker monterer

Modellerne Duka One S6, S6 Plus, S6 Plus Wi-Fi, Pro 50+ og D6 er tiltænkt til opholdsrum f.eks. stue, soverum og kældre. Fælles er at de har en Ø160 kanaldimension som vores diamantborer kan bore. Skal også nævnes at de ikke larmer dvs. de er er støjsvage. Disse modeller tilbydes montering af en pris fra 8500kr.

Duka One S6 Plus og S6 Plus Wi-Fi ventilation er de nyeste modeller. Fælles er det lave energiforbrug og  komfort i form for mindskede trækgener. Begge modeller kan bruges via knapper på den indvendige del eller med fjernbetjening. DUKA One S6 Plus Wi-Fi giver mulighed for trådløs app styring, hvorfra enheden kan indstiller meget fleksibelt. Modellerne kommer med et lavt energiforbrug. 

Duka One Pro 50+ ventilation har ligeså også et lavt energiforbrug og den betjenes enten via knapper på inde delen eller med hjælp af en fjernbetjening. Vores Duka One montør, tilbyder  montering af Duka One Pro 50+ pris fra. 7500kr. Læs mere om Duka One Pr0 50 her

Duka One S6B og S6BW ventilator er montering af ventilation af vådrum. I vådrum må der ikke skabes et over- eller undertryk, og disse enheder sikrer en balanceret luftmængde i rummet grundet de to motorer. W i S6BWstår for Wi-Fi modul, som giver mulighed for styring via app, denne model kan også betjenes via knapper. 

Duka One S4 Plus og S4 Plus Wi-Fi er også nogle af de nyeste modeller. Vi borer en kanaldiameter på Ø100 mm, med montering af Duka One S4 Plus. De har et lavt energiforbrug og komfort indblæsning for luften ledes op ad ved indblæsning, hvilket mindsker trækgener. 

Ventilation til kælder anbefaler Duka One C4, Mini og R25. Disse modeller har et Ø100 mm rør, og derved kan en eksisterende teleskopventil nemt opgraderes til en ventilationsløsning. Der anbefaler ikke at disse monteres i et soverum, da disse modeller giver lidt støj på grund af de mindre huller i væggen.

En montering af Duka One Mini er den simple model med to hastigheder, der styres via et enkelt snoretræk. Montering Duka One Mini pris fra 6000kr. 

Spar op til 25% på montering af Duka One pris

Vil du vide hvordan du kan spare på Duka One montering pris, skriv her for tilbud eller ring til os og spar op til 25% på Duka One montering.  Faktum er at det er ikke selve prisen for montering af elektriker som er den mere omkostningseffektive del. Det som kan lede til en høj pris på montering er boringen af selve hullet. 

Hvis du bruger Autoriseret Elektriker København og Nordsjælland til montering af din Duka One prisen bliver på lavere fordi at du kan få både boring af hullet og montering pris hos os samlet. 

Duka One montering udføres af autoriseret elinstallatør København, indhent et tilbud her på siden eller ring til din Duka One montør/installatør
Author picture

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København, som kører i alle de københavnske bydele og har åbent 24 timer om døgnet

Læs mere

Bydele

Autoriseret El arbejde i København

Kunde udtalelser

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 21 reviews)
Autoriseret elektriker København har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
Tidligere Kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde
Opsætning af DUKA One. Arbejdet blev udført og færdiggjort præcis inden for de timer det var aftalt mellem mig og dem. Håndværkerne informerede klart om, strømafbrydelse mv. vi ville opleve under arbejdets udførelse. Elektrikerne gjorde rent efter sig, så der nærmest ikke var et støvfnug efterladt. Vi er meget tilfredse med resultatet.
Tidligere kunde
Jan
Tidligere Kunde

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Skriv til os

Duka One Mini

Duka One Mini eksklusive montering

Product SKU: 2

Product Brand: DUKA

Product Currency: kr

Product Price: 2.700

Price Valid Until: 2022-09-30

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5