Elektriker Amager

Elektriker Amager tilbyder alt i el ✅ Har du brug for autoriseret døgnvagt, døgnservice elektriker Amager, ring nu så er vi der indenfor 30 minutter

Autoriseret Elektriker Amager – Din elektriker i København S

Amager er et stor område for Autoriseret Elektriker Amager, som kører hver dag i bydele så som Tårnby, Kastrup, Dragør, Amager Strand og længst Amagerbrogade og omegn. Vi som arbejder hos Autoriseret Elektriker Amager, kender øen og kører lokalt hver dag omring alle nævnte områder. Derfor er det en stor fordel ved at bruge os, hvis det handler om en akut opgave der de kræves en elektriker døgnvagt på Amager, 

Der bor i dag ca 210.000 mennesker på Amager, hvilket gør Amager til den til Danmarks tættest befolkede ø. Hvilket forklarer hvorfor Amager en en vigtig bydel for Autoriseret Elektriker Amager. 

Vores erfarne elektriker Amager lokalt, nær dig

Hos os finder du alt indenfor el arbejde og elinstallation, indbrudsalarmer, brandalarmer osv. Vi har lang erfaring i el branchen og udfører el service for kunder på hele Amager såvel som i resterende Storkøbehavn. Vores kyndige Elektriker på Amager hjælper dig med at trække el til dit hjem, opgradere dit elnet, installere forskellige typer alarmer og brandbeskyttelse, udskiftning af el tavle og meget mere.

Høj service og høj kvalitet hos Autoriseret Elektriker Amager

Med vores dygtige ansatte elektriker Amager har vi i øjeblikket en stærk position, inden for elektriker faget i Storkøbenhavn og København S, og vi vokser med vores opgaver hver eneste dag. Ud over at udføre stort set alt eksisterende arbejde inden for elbranchen, så er vi specialiserede i såkaldte samlet el-projekt (nybyggeri og renovering), der involverer design, planering og efterfølgende drift af forskellige typer faciliteter i et el anlæg. En stor del af vores elektriker Amager kundebase består af brancher, der ansætter os til elinstallation og løbende vedligeholdelse. Vi tager selvfølgelig også andre typer af opgaver ind fra både store virksomheder og private kunder.

Dit behov – vores fokus

Hos Autoriseret Elektriker Amager er dig og dine behov altid i fokus. Vi er glade for at tilbyde et bedt spand af ydelser. Hos os finder du elektrikere, teknikere og alarminstallatører, alle samlet under ét tag, der udfører alt fra energioptimering til elinstallation til i nybyggeri. Vores ambition er at levere fleksible løsninger af høj kvalitet inden for elbranchen og alarmbranchen, og efterfølgende holde følge med i udviklingen af industrien gennem løbende videreuddannelse. Alt for du som vores kunde skal være tilfreds med din elektriske installation, også i fremtiden.

Sådan arbejder Autoriseret Elektriker Amager med modernisering

I vores branche kræver opgaverne en høj grad af service og teknisk faglig viden, ikke mindst når vi er på stedet, hos forskellige industrier og udføre vedligeholdelse på elektriske elinstallationer. El er et stort område, hvor du ellers også skal vide, hvad du laver hvis ikke så det kan være livstruende, elektricitet kan nemlig være farligt hvis man ikke er forsigtig. Vores autoriserede elektriker Amager tager el-sikkerhed meget seriøst og efterlader ikke et dårligere arbejde,
end hvad vi gerne vil have i vores eget hjem, selvfølgelig. Hos os får du altid en stilfuld, sikker, holdbar og moderne løsning, og du kan altid komme i kontakt
til os efter at jobbet er udført, hvis der er spørgsmålstegn eller funderinger.

Ydelser hos Autoriseret Elektriker hos Amager

Vi tilbyder det meste indenfor el og vi er ekstremt skarpe på fejlsøgning, som døgnvagt elektriker Amager, oveni ser vi os selve som de mest effektive døgnservice elektriker Amager. I samme minut som du ringer til os så er vi på fart ud af døren for at hjælpe dig med dit elektriske problem. Vi arbejder 24 timer om døgnet og køer ud som døgnvagt elektriker Amager, når du behøver os! Vores lange erfaring gør at vi hurtigt finder frem til fejlen i 8 ud af 10 gange, derfor sparer du penge gennem at bruge vores elektriker på Amager. 

Udøver døgnvagt elektriker Amager tilbyder vi;

 • Nye el installationer
 • El renoveringer
 • Opsætning af lampe
 • El-tjek
 • El eftersyn
 • Elinstallatørservice
 • Lampeophæng
 • Nye stikledninger og kontakter
 • Ny eltavle Amager
 • Hvidevareinstallationer
 

Uanset hvis du skal bruge en autoriseret elektriker Amager akut eller ikke akut så ring eller indhent tilbud her på siden. Du når os altid nemmest på telefon og er velkommen at ringe til os på;  77 32 22 22

Din døgnvagt elektriker Amager

Autoriseret elektriker Amager tilbyder alt fra reparationer af el- og brand. Vi går igennem hvert skridt for at sikre, at vi ankommer hurtigt i en akut opstået situation med el og sigter mod at ankomme på mindre end en time, hvis du skal bruge en døgnservice elektriker i København S. Ellers 30 minutter hvis du skal bruge en døgnvagt elektriker Amager. 

På trods af vores bedste indsats er ikke alle problemer med el og strøm noget, der kan løses på stedet. Det vil tage lidt  tid at udskifte f.eks. En komponent eller et apparat. Hvis der opstår et problem som dette, går vi efter at løse problemet samme dag. 

24 timers døgnåbent el-service

Vores dedikerede team af elektrikere på Amager er parat på at give slip på alt vi har i hænderne, dag eller nat, for at hjælpe dig med alt, hvad du føler dig usikker på ved en akut opstået situation. Vi er baseret i København S og har som mål at have eksperter, elektrikere og elinstallatører med dig inden for en time. Så snart vi ankommer, kigger vi hurtigt eventuelle problemer og fejl og gør vores bedste for at løse dem så hurtigt som muligt uden at generer dig.

Elektriker Amager tilbyder alt i el ✅ Har du brug for autoriseret døgnvagt, døgnservice elektriker Amager, ring nu så er vi der indenfor 30 minutter

El-sikkerhed i hjemmet, Autoriseret Elektriker Amager rådgiver dig her om: Korrekt brugen af forlængelses-kabler

Forlængerledninger er almindelige og findes i mange hjem, de findes at købes de fleste steder kan de tages for givet og bør selvfølgelig indgå i den sædvanlige boligejer elektriske sikkerhed tjekliste. Faktisk, med kontinuerlig brug under de forkerte forhold af forlængelse ledning, så kan en forlængerledning forårsage en potentielt dødbringende elektrisk stød eller en elektrisk brand. Risikoen er særlig stor i hjem med børn og kæledyr.

Her er et par tips fra Autoriseret Elektriker Amager, tips til sikkert brugen af forlængerledninger i dit hjem

 • Brug ikke forlængerledninger som erstatning for permanente elinstallationer og ledninger.
 • Sørg for luft. Hvis en ledning er tildækket eller er i et område med reduceret luftstrøm, kan der opbygges varme og forårsage elektrisk brand.
 • Brug ikke en enkelt forlængerledninger til mange forskellige apparater på samtid.
 • Undgår at fastgøre ledninger til vægge eller gulve med hæfteklammer eller søm, som kan beskadige ledninger i ledningen og i væggene.
 • Der må ikke køres ledninger på tværs af døråbninger eller gange, hvor de kan forårsage fald og blive beskadiget.
 • Hvis en ledning anvendes i et område, hvor der er vand eller overdreven varme, skal du sørge for at bruge en, der er godkendt til disse betingelser.
 • Brug aldrig en ledning, der er beskadiget eller føles varm.
 • Fjern aldrig den tredje bundstyrke for at tvinge en tre-bens stik i en to-bens stikkontakt.
 • Tag forlængerledningerne ud, når de ikke er i brug.
 • Sammenkoble aldrig to eller flere forlængerledninger.

 

Læs mere: Sikkerhedsstyrelsen 

 

Derfor kan det være farligt at samle forlængerledninger

Dette er lidt teknisk, men den grundlæggende forklaring er ledningerne kan opleve et fald i spændingen, hvilket betyder, at effektiviteten af dit hjem sikkerhed afbrydere og afbrydere kan reduceres, og en overbelastning kan forekomme uden varsel.

Hvis dette sker, er den strøm, der flyder, stadig stærk nok til at beskadige apparater, skabe brandfare og potentielt forårsage elektrisk stød.

For mange forlængerledninger? Ikke nok strømpunkter? Vores elektriker Amager kan hjælpe

Selvom en forlængerledning kan være nyttig til at levere strøm præcis der, hvor du har brug for den og når du har brug for det, skal du altid huske på, at forlængerledninger er en midlertidig foranstaltning og ikke er beregnet til at levere permanent strøm. Autoriseret elektriker Amager hjælper dig gerne med montering og planering af nye stikkontakter og strømpunkter. 

Bare fordi du har brugt en forlængerledning i mange år uden problemer, betyder det ikke, at det ikke vil kompromittere elektrisk sikkerhed i hjemmet, næste gang du sætter den i.

Brug masser af forlængerledninger omkring dit hjem er et tegn på, at du ikke har nok stikkontakter til at dække dine behov. Vores team af professionelle på elektriker Amager kan i dag kan installere yderligere strømpunkter  for at sikre dit hjem elektriske sikkerhed er helt i top. Ring til os i dag! Hvis dette sker, er den strøm, der flyder, stadig stærk nok til at beskadige apparater, skabe brandfare og potentielt forårsage elektrisk stød.

Elektriker Amager og Nørrebro udfører el-service og elektriker ydelser i København S

Overvejer du om du virkelig har brug for en elektriker Amager?

Hvad må du selv gøre af el, et spørgsmål mange hjemmefixere stiller sig selv. Du har lidt værktøj derhjemme og har købt de nødvendige materialer so du skal bruge. Nu er du klar til gør det selv elinstallation. Men før du begynder med at lave dine egne elinstallationer, er det vigtigt at finde ud af, om det er faktisk er et arbejde, som du selv må udføre.

Før henne måtte du kun foretage elektrisk arbejde frem til kontakten. DVS. du må sætte en afbryder på en ledning og den slags småreparationer af diverse elektriske apparater. Men i dag er reglerne mere skåret ud i pap, så du må faktisk foretage flere former for arbejde på de elektriske installationer. Bare du er godt læst på.

Hvad må du så selv lave af el arbejde? – og hvad må du ikke?

En god udgangspunkt er, at hvis du kan tilgå det og du ved hvad du laver og arbejde på, uhindret, og kan slukke for strømmen imens du arbejder, så må du udføre reparationer og udskiftninger.  På elinstallationer på under 250 Volt.

Hvad du ikke må enligt lov, er at begynde at foretage ændringer på de nuværende faste elinstallationer i bygningen. Her skal du bruge en autoriseret elektriker lige som autoriseret elektriker Amager.  Etablering af ny stikkontakt er kun noget autoriserede elektriker må lave, gælder også ændringer på de ledninger, der skjult i enten murværket eller over loftet. De såkaldte grundlæggende eller faste elinstallationer i bygningen.

Du må heller ikke arbejde på elinstallationer, hvor strømstyrken overstiger 250 Volt. Det kan være køkken apparater osv. 

Elektriker Amager; Dette må du selv lave af el

 • Montering af en afbryder på en kabel til et el-apparat
 • Reparere fatningen i en almindelig lampe eller trække en ny ledning
 • Ukomplicerede stiftninger  af ledninger samt stik til el-apparater
 • Udskifte de eksisterende afbrydere indendørs
 • Skifte ud afbrydere med lysdæmper og/eller timerfunktioner
 • Skifte ud eksisterende lampeudtag i loftet med et nyt
 • Reparere samt ændre svagstrømsstyrede el-systemer op til 250 volt.
 

Er du stadigvæk usikker på om du må lave din opgave så er du altid velkommen at ringe til vores elektriker Amager, vi er behjælpelige på telefon 24/7

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København, som kører i alle de københavnske bydele og har åbent 24 timer om døgnet

Læs mere

Bydele

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker Amager har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
Tidligere kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål til Autoriseret Elektriker Amager

Ved en akut opstået situation med strøm, hvor når kan i være på adressen, på Amager?

På Amager tager det ca. 20 minutter. Autoriseret elektriker Amager ankommer altid indenfor en time ved akutte el problemer i hele Storkøbenhavn.

Er i en autoriseret elektriker?

Ja, vi er en del af Norh og er derfor autoriserede hos dem. 

Hvad koster en elektriker på Amager i timen?

Her er der flere forskellige faktorer der er med til påvirke elektrikerprisen, heriblandt hvornår opgaven skal løses, om det er akut eller ej. Samt hvilken form for opgave det drejer sig om. 

Hvor kan jeg få et tilbud på min el-opgave?

Du kan nemt indhente et tilbud på en elektrikeropgave gennem at udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside. Du kan også ringe til Autoriseret Elektriker Amager og få en estimering af pris via telefon. 

Har i døgnåbent?

Ja, 24 timer om døgnet kører vores døgnvagt elektriker på Amager.