Elektriker Amager sørger for din el

Elektriker Amager- din elinstallatør København S

Kørende elektrikere i Tårnby, Kastrup, Amager, Dragør og omegn.

Amager er et stor område for vores elektrikere som kører hver dag i Tårnby, Kastrup, Dragør, Amager Strand og længst Amagerbrogade og omegn.

Der bor idag ca 210.000 mennesker på Amager, hvilket gør Amager til den til Danmarks tættest befolkede ø.

Østre Amager udgøres i dag af strandparkerne Amager Strand og Kastrup Strandpark, og efterfølgende  Københavns Lufthavn og Dragør Havn, mens Vest Amager er præget af natur områder og diger. Nord- og vestkysten afgrænses både af kaj-arealer mod Københavns Havn og dige. En mindre kunstig halvø findes ved Øresunds forbindelsens start, lige øst fra Kastrup. Kilde Wikipedia.

Erfarne Elektriker Amager nær dig

Da Amager er en travl bydel/ø så får vores elektrikere meget erfaring hurtigt. Og vi alle kender Amager samt boliger og bygningerne på den Københavnske Ø rigtigt godt!

Hos os finder du alt indenfor el arbejde og  el-installation, indbrudsalarmer, brandalarmer osv. Vi har lang erfaring i el branchen og udfører el service for kunder på Amager såvel som i hele Storkøbehavn. Vores kyndige elektrikere Amager hjælper dig med at trække elektricitet i dit hjem, opgradere el nettet, installere forskellige typer alarmer og brandbeskyttelse, udskiftning af eltavle og meget mere.

Høj service og høj kvalitet hos Autoriseret Elektriker Amager

Med vores dygtige ansatte elektriker på Amager har vi i øjeblikket en stærk position inden for el i Storkøbenhavn og København S, og vi vokser støt med vores syn på nye spændende udfordringer i fremtiden. Ud over at udføre stort set alt eksisterende arbejde inden for el-arbejde er vi specialiserede i såkaldte samlet projekt, der involverer design, planlægning og drift af forskellige typer faciliteter. En stor del af elektriker amager kundebase består af brancher, der ansætter os til installation og løbende vedligeholdelse, men vi tager selvfølgelig alle typer opgaver fra både store og små kunder.

Dit behov – vores fokus

Hos Autoriseret Elektriker Amager er du og dine behov altid i fokus. Her finder du elektrikere, teknikere og alarminstallatører, alle samlet under ét tag, der udfører alt fra energioptimering til installation af elektricitet i nybyggeri. Vores ambition er at levere fleksible løsninger af høj kvalitet inden for elektricitet og alarmer og holde trit med udviklingen af industrien gennem løbende videreuddannelse. Alt for dig som kunde at være tilfreds med din elektriske installation.

Autoriseret Elektriker Amager

I vores branche kræver opgaverne en høj grad af service og teknisk faglig viden, ikke mindst når vi er på stedet hos
industrier og udføre vedligeholdelse på elektriske installationer. El er et område, hvor du ellers skal vide, hvad du laver hvis ikke så
det kan være livstruende. Vores kvalificerede elektrikere på Amager tager el sikkerhed meget seriøst og efterlader ikke et dårligere job
end de gerne vil have i vores eget hjem. Hos os får du altid en stilfuld, sikker og moderne løsning, og du kan altid komme i kontakt
til os efter at jobbet er udført, hvis der er spørgsmålstegn eller tanker.

Ydelser hos Autoriseret Elektriker hos Amager

Vi tilbyder det meste indenfor el og vi er ekstremt skarpe på fejlsøgning og ser os selve som de mest effektive døgnservice elektrikerne i København S. I samme minut som du ringer til os så er vi på fart ud af døren for at hjælpe dig med dit elektriske problem. Vi er arbejder til dagligt som døgnvagt elektriker Amager og vores erfaring gør at vi hurtigt finder frem til fejlen.

Udøver døgnvagt elektriker Amager tilbyder vi;

 • Nye el installationer
 • El renoveringer
 • El-tjek
 • El eftersyn
 • Elinstallatørservice
 • Lampeophæng
 • Nye stikledninger og kontakter
 • Ny eltavle Amager
 • Hvidevareinstallationer
 

Så hvis du skal bruge en autoriseret elektriker Amager akut eller ikke akut så ring eller indhent tilbud her på siden. Du når os nemmest på telefon;

Electric Outlet Installation

Din døgnvagt elektriker Amager


Autoriseret elektriker Amager tilbyder alt fra reparationer af el- og brand. Vi går igennem hvert skridt for at sikre, at vi ankommer hurtigt i en akut opstået situation med el og sigter mod at ankomme på mindre end en time, hvis du skal bruge en elektriker i København. Ellers 30 minutter hvis du skal bruge en elektriker Amager. 

På trods af vores bedste indsats er ikke alle problemer med el og strømnoget, der kan løses på stedet. Det vil tage lidt  tid at udskifte f.eks. En komponent eller et apparat. Hvis der opstår et problem som dette, går vi efter at løse problemet samme dag. 

Elektriker 24 timers døgnåbent


Vores dedikerede team af elektriker på Amager er parat på at give slip på alt vi har i hænderne, dag eller nat, for at hjælpe dig med alt, hvad du føler dig usikker på ved en akut opstået situation. Vi er baseret i København S og har som mål at have eksperter, elektrikere og elinstallatører med dig inden for en time. Så snart vi ankommer, kigger vi hurtigt eventuelle problemer og fejl og gør vores bedste for at løse dem så hurtigt som muligt uden at generer dig.

Autoriseret elektriker Amager, hvad må du lave af el

Overvejer du om du virkerlig har brug for en elektriker Amager?


Hvad må du selv gøre af el, et spørgsmål mange hjemmefirexe stiller sig selv. Du har lidt værktøj derhjemme og har købt de nødvendige materialer so du skal bruge. Nu er du klar til gør det selv el-installation. Men før du begynder med at lave dine egne el-installationer, er det vigtigt at finde ud af, om det er faktisk er et arbejde, som du selv må udføre.


Førhenne måtte du kun foretage elektrisk arbejde frem til kontakten. DVS. du må sætte en afbryder på en ledning og den slags småreparationer af diverse elektriske apparater. Men i dag er reglerne mere skåret ud i pap, så du må faktisk foretage flere former for arbejde på de elektriske installationer. Bare du er godt læst på.

Hvad må du så selv lave af el arbejde? – og hvad må du ikke?

En god udgangspunkt er, at hvis du kan tilgå det og du ved hvad du laver og arbejde på, uhindret, og kan slukke for strømmen imens du arbejder, så må du udføre reparationer og udskiftninger.  På el-installationer på under 250 Volt.

Hvad du ikke må enligt lov, er at begynde at foretage ændringer på de nuværende faste el-installationer i bygningen. Her skal du bruge en autoriseret elektriker lige som autoriseret elektriker Amager.  Etableting af ny stikkontakt er kun noget autoriserede elektriker må lave, gælder også ændringer på de ledninger, der skjult i enten murværket eller over loftet. De såkaldte grundlæggende eller faste el-installationer i bygningen.

Du må heller ikke arbejde på el-installationer, hvor strømstyrken overstiger 250 Volt. Det kan være køkken appareter osv. 

Elektriker Amager; Dette må du selv lave af el

 • Montering af en afbryder på en kabel til et el-apparat
 • Reparere fatningen i en almindelig lampe eller trække en ny ledning
 • Ukomplicerede stiftninger  af ledninger samt stik til el-apparate
 • Udskifte de eksisterende afbrydere indendørs
 • Skifte ud afbrydere med lysdæmper og/eller timerfunktioner
 • Skifte ud eksisterende lampeudtag i loftet med et nyt
 • Reparere samt ændre svagstrømsstyrede el-systemer op til 250 volt.

 

Er du stadigvæk usikker på om du må lave din opgave så er du altid velkommen at ringe til vores elektriker Amager, vi er behjælpelige på telefon 24/7

Plug in the power cord on power socket

El-sikkerhed i hjemmet Elektriker Amager rådgiver dig her om: Korrekt brugen af forlængelse-kabler

Forlængerledninger er almindelige elementer findes i mange hjem, at de nemt og findes at købes de fleste steder kan de tages for givet og ikke selvfølgelig ikke indgå i den sædvanlige boligejer elektriske sikkerhed tjekliste. Faktisk, med kontinuerlig brug under de forkerte forhold, kan en forlængerledning forårsage en potentielt dødbringende elektrisk stød eller en elektrisk brand. Risikoen er særlig stor i hjem med børn og kæledyr.

Her er et par tips at autoriseret elektriker Amager til sikker brugen af forlængerledninger i dit hjem.

 • Brug ikke forlængerledninger som erstatning for permanente ledninger.
 • Løb ikke snore gennem lofter, under gulve eller i vægge. Hvis en ledning er tildækket eller er i et område med reduceret luftstrøm, kan der opbygges varme og forårsage elektrisk brand.
 • Brug ikke en enkelt forlængerledninger til mange apparater.
 • Ikke fastgøre ledninger til vægge eller gulve med hæfteklammer eller søm, som kan beskadige ledninger i ledningen og i væggene.
 • Der må ikke køres ledninger på tværs af døråbninger eller gange, hvor de kan forårsage fald og blive beskadiget.
 • Hvis en ledning anvendes i et område, hvor der er vand eller overdreven varme, skal du sørge for at bruge en, der er godkendt til disse betingelser.
 • Brug aldrig en ledning, der er beskadiget eller føles varm.
 • Fjern aldrig den tredje bundstyrke for at tvinge en tre-bens stik i en to-bens stikkontakt.
 • Tag forlængerledningerne ud, når de ikke er i brug.
 • Sammenkoble aldrig to eller flere forlængerledninger.

Hvorfor kan det være farligt at samle forlængerledninger

Dette er lidt teknisk, men den grundlæggende forklaring er ledningerne kan opleve et fald i spændingen, hvilket betyder, at effektiviteten af dit hjem sikkerhed afbrydere og afbrydere kan reduceres, og en overbelastning kan forekomme uden varsel.

Hvis dette sker, er den strøm, der flyder, stadig stærk nok til at beskadige apparater, skabe brandfare og potentielt forårsage elektrisk stød.

For mange forlængerledninger? Ikke nok strømpunkter?

Selvom en forlængerledning kan være nyttig til at levere strøm præcis der, hvor du har brug for den, når du har brug for det, skal du altid huske på, at forlængerledninger er en midlertidig foranstaltning og ikke er beregnet til at levere permanent strøm. Autoriseret elektriker Amager hjælper dig gerne med montering og planering af nye strømpunkter. 

Bare fordi du har brugt en forlængerledning i mange år uden problemer, betyder det ikke, at det ikke vil kompromittere elektrisk sikkerhed i hjemmet, næste gang du sætter den i.

Brug masser af forlængerledninger omkring dit hjem er et tegn på, at du ikke har nok stikkontakter til at dække dine behov. Vores team af professionelle på elektriker Amager kan i dag kan installere yderligere strømpunkter  for at sikre dit hjem elektriske sikkerhed er helt i top. Ring til os i dag! Hvis dette sker, er den strøm, der flyder, stadig stærk nok til at beskadige apparater, skabe brandfare og potentielt forårsage elektrisk stød.

 

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker Amager har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
Tidligere kunde
Rar, hurtig service! Meget rare og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom til døren var ligeså søde. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Ofte stillede spørgsmål til Autoriseret Elektriker Amager

Ved en akut opstået situation med strøm, hvor lang tid tager det til elektrikeren er fremme på Amager?

På amager tager det ca. 20 minutter. Vi ankommer altid indenfor en time ved akutte el problemer i hele Storkøbenhavn.

Er i autoriseret?

Ja, vi er en del af Norh og er derfor autoriserede gennem sikkerhedstyrelsen , søg på Norh ApS via linket

Hvad koster en elektriker på Amager i timer?

Her er der flere forskellige faktorer der er med til påvirke elektrikerprisen, heribland hvonår opgaven skal løses, om det er akut og hvorhenne. Samt hvilken form for opgave det drejer sig om. 

Hvor kan jeg få et tilbud på min opgave?

Du kan nemt få et tilbud på en elektrikeropgave gennem at udfylde vores kontaktformular her. Du kan også ringe til Autoriseret elektriker Amager og få en estimering af pris via telefon. 

Autoriseret elektriker Amager måler strøm