Elektriker Amager

Elektriker Amager - Døgnvagt elektriker Kbh S

Autoriseret Elektriker Amager – Din døgnvagt elektriker i København S

Amager er et stor område for Autoriseret Elektriker Amager, vores  opmærksomme, veluddannede og kompetente elinstallatører kører hver dag i bydele så som Tårnby, Kastrup, Dragør, Amager Strand og længst Amagerbrogade og omegn. Autoriseret Elektriker Amager, kender øen og kører lokalt hver dag omring alle nævnte områder. Derfor er det en stor fordel ved at bruge os, hvis du behøver en akut elektriker Amager, til opgave der de kræver en flittig elektriker døgnvagt på Amager, 

Der bor ca 210.000 mennesker på Amager, hvilket gør Amager til den til Danmarks tættest befolkede ø. Hvilket forklarer hvorfor Amager en en vigtig bydel for Autoriseret Elektriker Amager. 

Har du brug for en elektriker Amager eller er du i tvivl?

Mange af vores kunder er i tvivl om de virkelig har brug for at ansætte en elektriker på Amager eller om de kan udføre opgaven selv. Der en række love og regler man bør sætte sig ind i før man selv går i gang med  el-arbejde selv. Sikkerhedsstyrelsen er den myndighed der ansvarer for at el-arbejde bliver udført korrekt. Du kan læse mere på deres hjemmeside om hvad du selv må lave af el her. Længere ned på siden har vi lavet en god opsummering på forskellige elinstallationer som du selv må lave. Læs vores opsummering her. 

Hvis du ikke er i tvivl om dig behov af elektriker Amager, så finder du alt indenfor el arbejde og elinstallation, indbrudsalarmer, brandalarmer osv. hos os. Autoriseret Elektriker Amager har lang erfaring i el branchen og udfører el service for kunder på hele Amager såvel som i resterende Storkøbehavn. Vores kyndige og uddannede Elektriker Amager hjælper dig med at trække el til dit hjem, opgradere dit elnet, montere en lampe, fejlsøge ved strømsvigt, installere forskellige typer alarmer og brandbeskyttelse, udskiftning af el tavle og meget mere.

Høj service og høj kvalitet hver gang hos Autoriseret Elektriker Amager

Med vores dygtige og ansvarsfulde ansatte i vores Elektriker Amager afdeling har vi i øjeblikket en stærk position, inden for elektriker faget i Storkøbenhavn og København S, og vi vokser med vores opgaver hver eneste dag. Ud over at udføre stort set alt eksisterende arbejde inden for elbranchen, så er vi specialiserede i såkaldte samlet el-projekt (nybyggeri og renovering), der involverer kunden. design, planering og efterfølgende drift af forskellige typer faciliteter i et el anlæg. 

En stor del af vores elektriker Amager kundebase består af brancher, der ansætter os til elinstallation og løbende vedligeholdelse. Vi tager selvfølgelig også andre typer af opgaver ind fra både store virksomheder og private kunder.

Dit behov – er vores fokus, altid

Hos Autoriseret Elektriker Amager er dig og dine behov altid i fokus. Som lokalt el-firma er glade for at tilbyde et bredt spand af ydelser. Hos os finder du elektrikere, teknikere, låsesmede og alarminstallatører, alle samlet under ét tag, der udfører alt fra energioptimering til elinstallation til i nybyggeri. 

Vores ambition er at levere fleksible løsninger af høj kvalitet inden for elbranchen og alarmbranchen, og efterfølgende holde følge med i udviklingen af industrien gennem løbende videreuddannelse. Alt for du som vores kunde skal være tilfreds med din elektriske installation, også i fremtiden.

Alt i alt har vi 37 års erfaring med tekniske installationer og elinstallationer som elektriker på Amager. Du kan derfor roligt stole på at det arbejde vi laver er korrekt udført og vil holde i mange år fremover. 

Sådan arbejder Autoriseret Elektriker Amager med el modernisering

I el branchen kræver opgaverne en høj grad af service og tekniske faglige viden, ikke mindst når vi er på stedet, hos forskellige industrier og udføre service på elektriske elinstallationer. El er et stort område, hvor du ellers også skal vide, hvad du laver hvis ikke så det kan være livstruende, el kan nemlig være ekstremt farligt hvis man ikke er forsigtig. 

Hos Autoriserede Elektriker Amager tager vi el-sikkerhed meget seriøst og efterlader ikke et  arbejde som vi ikke kan stå indenfor. Hos os får du altid en sikker, holdbar og moderne løsning, og du kan altid komme i kontakt til os efter at jobbet er udført, hvis der er spørgsmålstegn eller funderinger. Vi er en akut elektriker Amager men telefontid 24 timer i døgnet.

Ydelser hos Autoriseret Elektriker hos Amager

Vi tilbyder det meste indenfor el og vi er ekstremt skarpe på fejlsøgning, som akut døgnvagt elektriker Amager, oveni ser vi os selve som de mest effektive døgnservice elektriker Amager. I samme minut som du ringer til os så er vi på fart ud af døren for at hjælpe dig med dit elektriske problem. Vi arbejder 24 timer om døgnet og køer ud som døgnvagt elektriker Amager, når du behøver os! Vores lange erfaring gør at vi hurtigt finder frem til fejlen i 8 ud af 10 gange, derfor sparer du penge gennem at bruge vores elektriker på Amager. 

Udøver døgnvagt elektriker Amager tilbyder vi;

 • Nye el installationer
 • El i badværelse
 • El renoveringer
 • Opsætning af lampe
 • El-tjek
 • El eftersyn
 • Elinstallatørservice
 • Lampeophæng
 • Nye stikledninger og kontakter
 • Ny eltavle Amager
 • Udskiftning af el-tavle
 • Hvidevareinstallationer
 

Uanset hvis du skal bruge en autoriseret elektriker Amager akut eller ikke akut så ring eller indhent tilbud her på siden. Du når os altid nemmest på telefon og er velkommen at ringe til os på;  77 32 22 22

"Fik bøvl med strømmen på juleaften. Ringede kl. 15.00 og kl. 18:30 så virkede strømmen igen. Og jeg kunne fortsætte juleaften sammen med familien på Amager. Al ære til den stakkels, men helte-lignende elektriker, der ofrede sin juleaften for at hjælpe os. Da han forlod min ejendom, spurgte jeg ham, om han havde flere opgaver. Han svarede, at det var hans sidste – indtil videre. Det håber jeg som medmenneske. Jeg i hvert fald sige tusind tak til deres elektriker på Amager!

Eltavle med både smeltesikringer og automatsikringer bør udskiftes, mener Autoriseret Elektriker Amager
Eltavle med både smeltesikringer og automatsikringer bør udskiftes, mener Autoriseret Elektriker Amager

Din døgnvagt elektriker Amager – kort ankomsttid ved akutte ærinde 

Autoriseret elektriker Amager tilbyder alt fra reparationer af el- og brand. Vi går igennem hvert skridt for at sikre, at vi ankommer hurtigt i en akut opstået situation med el og sigter mod at ankomme på mindre end en time, hvis du skal bruge en døgnservice elektriker i København S. Ellers 30 minutter hvis du skal bruge en døgnvagt elektriker Amager. 

På trods af vores bedste indsats er ikke alle problemer med el og strøm noget, der kan løses på stedet. Det vil tage lidt  tid at udskifte f.eks. En komponent eller et apparat. Hvis der opstår et problem som dette, går vi efter at løse problemet samme dag. 

Om vores 24 timers døgnåbent el-service på Amager

Vores dedikerede team af elektrikere på Amager er parat på at give slip på alt vi har i hænderne, dag og nat, for at hjælpe dig med alt, hvad du føler dig usikker på ved en akut opstået situation. Vi er baseret i København S og har som mål at have eksperter, elektrikere og elinstallatører med dig inden for en time. Så snart vi ankommer, kigger vi hurtigt eventuelle problemer og fejl og gør vores bedste for at løse dem så hurtigt som muligt, for at generere dig mindst muligt.

Elektriker Amager udfører el-service og elektriker ydelser i København S - billeder måler vores elinstallatør el
København S - på billedet måler vores elinstallatør el på Amager

Et almindeligt problem på Amager – forlængerledninger på grund af manglede stikkontakter

Selvom en forlængerledning kan være nyttig til at levere strøm præcis der, hvor du har brug for den og når du har brug for det, skal du altid huske på, at forlængerledninger er en midlertidig foranstaltning og ikke er beregnet til at levere permanent strøm. Autoriseret elektriker Amager hjælper dig gerne med montering og planering af nye stikkontakter og strømpunkter. 

Bare fordi du har brugt en forlængerledning i mange år uden problemer, betyder det ikke, at du ikke er sikret problemer og fare for ild og stød. 

Brugen af masser af forlængerledninger i dit hjem er selvfølgelig et tegn på, at du ikke har nok stikkontakter derhjemme. Og det er her vi kommer ind i billedet -vores team af professionelle elektriker Amager kan i dag kan installere yderligere stikkontakter for at sikre at sikkerheden er helt i top. Ring til os i dag! Hvis dette sker, er den strøm, der flyder, stadig stærk nok til at beskadige apparater, skabe brandfare og potentielt forårsage elektrisk stød.

Hvordan kan jeg selv og hvordan kan Autoriseret Elektriker Amager gøre mit hjem mere el sikkert? 

Forlængerledninger er almindelige og findes i mange hjem, risikoen er særlig stor i hjem med børn og kæledyr. Hvis du alligevel ikke tænkt gøre noget ved problematikken, så er der nogle enkle tiltag og tips fra os her som du kan bruge for at gøre situationen lidt mindre farlig

Her er et par tips fra Autoriseret Elektriker Amager, tips til sikkert brugen af forlængerledninger i dit hjem

 1. Brug ikke forlængerledninger som erstatning for permanente elinstallationer og ledninger.
 2. Sørg for luft. Hvis en ledning er tildækket, kan der opbygges varme og forårsage elektrisk brand.
 3. Brug ikke en enkelt forlængerledninger til mange forskellige apparater på samtid.
 4. Undgår at fastgøre ledninger til vægge eller gulve med hæfteklammer eller søm, som kan beskadige ledninger.
 5. Der må ikke køres ledninger på tværs af døråbninger eller gange, hvor de kan f.eks. forårsage fald og blive beskadiget.
 6. Hvis en ledning anvendes i et område, hvor der er vand eller overdreven varme, skal du sørge for at bruge en, der er godkendt til disse områder.
 7. Brug aldrig en ledning, der er beskadiget eller føles varm.
 8. Fjern aldrig den tredje bundstyrke for at tvinge en tre-bens stik i en to-bens stikkontakt.
 9. Tag forlængerledningerne ud, når de ikke er i brug.
 10. Sammenkoble aldrig to eller flere forlængerledninger i hinanden.
 
Ring Autoriseret Elektriker Amager, hvis du har lignende elinstallationer i dit hjem.
Ring Autoriseret Elektriker Amager, hvis du har lignende elinstallationer i dit hjem.

Funderer du på om du virkelig har brug for en autoriseret elektriker Amager?

Hvad må du selv gøre af el, et spørgsmål mange stiller sig selv. Du har måske lidt værktøj derhjemme og har købt de nødvendige materialer so du skal bruge. Nu er du klar til gør det selv elinstallation. Men før du begynder med at lave dine egne elinstallationer, er det vigtigt at finde ud af, om det er faktisk er et arbejde, som du selv må udføre.

Før henne måtte du kun foretage elektrisk arbejde frem til kontakten. DVS. du må sætte en afbryder på en ledning og den slags småreparationer af diverse elektriske apparater. Men i dag er reglerne mere skåret ud i pap, så du må faktisk foretage flere former for arbejde på de elektriske installationer. Bare du er godt læst på.

Hvad må du så selv lave af el arbejde? – og hvad må du ikke?

En god udgangspunkt er, at hvis du kan tilgå det og du ved hvad du laver og arbejde på, uhindret, og kan slukke for strømmen imens du arbejder, så må du udføre reparationer og udskiftninger.  På elinstallationer på under 250 Volt.

Hvad du ikke må enligt lov, er at begynde at foretage ændringer på de nuværende faste elinstallationer i bygningen. Her skal du bruge en autoriseret elektriker lige som autoriseret elektriker Amager.  Etablering af ny stikkontakt er kun noget autoriserede elektriker må lave, gælder også ændringer på de ledninger, der skjult i enten murværket eller over loftet. De såkaldte grundlæggende eller faste elinstallationer i bygningen.

Du må heller ikke arbejde på elinstallationer, hvor strømstyrken overstiger 250 Volt. Det kan være køkken apparater osv. 

Elektriker Amager; Dette må du selv lave af el

 • Montering af en afbryder på en kabel til et el-apparat
 • Reparere fatningen i en almindelig lampe eller trække en ny ledning
 • Ukomplicerede stiftninger  af ledninger samt stik til el-apparater
 • Udskifte de eksisterende afbrydere indendørs
 • Skifte ud afbrydere med lysdæmper og/eller timerfunktioner
 • Skifte ud eksisterende lampeudtag i loftet med et nyt
 • Reparere samt ændre svagstrømsstyrede el-systemer op til 250 volt.
 

Er du stadigvæk usikker på om du må lave din opgave så er du altid velkommen at ringe til vores autoriserede døgnvagt elektriker Amager, vi er behjælpelige på telefon 24/7 Du finder mere kontakt info her. 

Author picture

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København, som kører i alle de københavnske bydele og har åbent 24 timer om døgnet

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål til Autoriseret Elektriker Amager

Ved en akut opstået situation med strøm, hvor når kan i være på adressen, på Amager?

På Amager tager det ca. 20 minutter. Autoriseret elektriker Amager ankommer altid indenfor en time ved akutte el problemer i hele Storkøbenhavn.

Er i en autoriseret elektriker?

Ja, vi er en del af Norh og er derfor autoriserede hos dem. 

Hvad koster en elektriker på Amager i timen?

Her er der flere forskellige faktorer der er med til påvirke elektrikerprisen, heriblandt hvornår opgaven skal løses, om det er akut eller ej. Samt hvilken form for opgave det drejer sig om. 

Hvor kan jeg få et tilbud på min el-opgave?

Du kan nemt indhente et tilbud på en elektrikeropgave gennem at udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside. Du kan også ringe til Autoriseret Elektriker Amager og få en estimering af pris via telefon. 

Har i døgnåbent?

Ja, 24 timer om døgnet kører vores døgnvagt elektriker på Amager. 

Flere bydele

Kontakt info

5/5
5/5

Anmeldelser 16
Gennemsnit 5/5

Autoriseret elektriker Amager har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
Tidligere kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde

Kontakt os

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.