Autoriseret elektriker Amager müler strøm

Elektriker Amager og elinstallatør København S

Kørende elektrikere i Türnby, Kastrup, Amager, Dragør og omegn.

Hos os finder du alt indenfor el arbejde og  el-installation, indbrudsalarmer, brandalarmer osv. Vi har lang erfaring i elbranchen og udfører elservice for kunder pü Amaher süvel som i hele Storkøbehavn. Vores kyndige elektrikere Amager hjÌlper dig med at trÌkke elektricitet i dit hjem, opgradere elnettet, installere forskellige typer alarmer og brandbeskyttelse, udskiftning af eltavle og meget mere.

Engagerede og dygtige elektriker Amager

Med vores dygtige ansatte elektriker pü Amager har vi i øjeblikket en stÌrk position inden for el i Storkøbenhavn og København S, og vi vokser støt med vores syn pü nye spÌndende udfordringer i fremtiden. Ud over at udføre stort set alt eksisterende arbejde inden for el-arbejde er vi specialiserede i sükaldte samlet projekt, der involverer design, planlÌgning og drift af forskellige typer faciliteter. En stor del af vores kundebase bestür af brancher, der ansÌtter os til installation og løbende vedligeholdelse, men vi tager selvfølgelig alle typer opgaver fra büde store og smü kunder.

Dit behov – vores fokus

Hos Autoriseret Elektriker Amager er du og dine behov altid i fokus. Her finder du elektrikere, teknikere og alarminstallatører, alle samlet under Êt tag, der udfører alt fra energioptimering til installation af elektricitet i nybyggeri. Vores ambition er at levere fleksible løsninger af høj kvalitet inden for elektricitet og alarmer og holde trit med udviklingen af industrien gennem løbende videreuddannelse. Alt for dig som kunde at vÌre tilfreds med din elektriske installation.

Autoriseret elektriker Amager

I vores branche krÌver opgaverne en høj grad af service og teknisk faglig viden, ikke mindst nür vi er pü stedet hos
industrier og udføre vedligeholdelse pü elektriske installationer. El er et omrüde, hvor du ellers skal vide, hvad du laver hvis ikke sü
det kan vÌre livstruende. Vores kvalificerede elektrikere pü Amager tager elsikkerhed meget seriøst og efterlader ikke et dürligere job
end de gerne vil have i vores eget hjem. Hos os für du altid en stilfuld, sikker og moderne løsning, og du kan altid komme i kontakt
til os efter at jobbet er udført, hvis der er spørgsmülstegn eller tanker.

Ydelser hos Autoriseret elektriker pĂĽ Amager

Vi tilbyder det meste indenfor el og vi er ekstremt skarpe pü fejlsøgning og ser os selve som de mest effektive døgnservice elektrikerne i København S. I samme minut som du ringer til os sü er vi pü fart ud af døren for at hjÌlpe dig med dit elektriske problem. Vi er arbejder til dagligt som døgnvagt elektriker Amager og vores erfaring gør at vi hurtigt finder frem til fejlen. 

Udøver døgnvagt elektriker Amager tilbyder vi;

 • Nye elinstallationer
 • El renoveringer
 • El-tjek
 • El eftersyn
 • Elinstallatørservice
 • LampeophĂŚng
 • Nye stikledninger og kontakter
 • Ny eltavle Amager
 • Hvidevareinstallationer 

SĂĽ hvis du skal bruge en autoriseret elektriker Amager akut eller ikke akut sĂĽ ring eller indhent tilbud her pĂĽ siden. Du nĂĽr os nemmest pĂĽ telefon;

 • John Marconi
 • October 2020
 • 10:00AM - 12:00PM
 • Available Seats: 30
 • Credits: 6

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker pü Amager har vÌret forbi mit hus for at have lavet el tjek samt smü opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De fü gange de har vÌret forbi har elektrikerne holdt pü aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
trustpilot
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstüende servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom pü døren var ligesü hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantomrüdet.
LĂŚs mere
Autoriseret elektriker

EN AUTORISERET ELEKTRIKER AMAGER

Bliv kontaktet af autoriseret elektriker i Købehavn S idag