Elektriker Døgnvagt

Elektriker Døgnservice København lokal elektriker døgnvagt nær dig

Autoriseret elektriker døgnvagt med akut døgnservice i København 24 timer om døgnet

Skal du bruge en elektriker døgnservice akut i København eller på Sjælland? Autoriseret Elektriker tilbyder døgnservice elektriker og elektriker døgnvagt akut i hele København og på Sjælland. Vi kører til dagligt som autoriseret døgnvagt elektriker akut i hele Storkøbenhavn og omegn. derfor er vi vane til at håndtere de mest besværlige problemer, der kan opstå akut. Ring til vores døgnvagt el hvis du skal bruge hurtigt hjælp af en autoriseret erfaren elektriker døgnvagt akut, vores døgnservice har åbent 24 timer i døgnet og vi har altid en elektriker der tager telefonen i København.

Døgnservice elektriker døgnvagt som altid er klar til at hjælpe dig

Vi kører som elektriker døgnvagt året rund til akutte el opgaver i København og på Sjælland. Når du søger efter en elektriker døgnvagt på Sjælland eller i København, så er det vigtigt at du finder en der er autoriseret og ligger lokalt, det er en stor fordel mht. til at du sparer både tid og penge.

Hvis du vælger en lokal akut elektriker døgnvagt til dig vagtudkald så sparer du nemlig på kørsel og den tid døgnservice elektrikeren spenderer i bilen på vej til dig.

Vi kører lokal i hele hovedstaden ring og bestil akut el-service på tlf: 77 73 22 22

Hvor meget koster en professionel 24 timers døgnvagt elektriker akut med døgnservice?

Når det gælder elektriker døgnvagt udkald, er omkostningerne høje sammenlignet med den sædvanlige timepris gælder både startgebyr og timepris. Det er det selvfølgelig en god grund til, det forklarer vi for dig her.

Hvorfor koster det mere at bestille en døgnvagt elektriker akut?

Dette skyldes, at du kommer til at afbryde vores elektrikers ledige tid, og det personale, der arbejder ved vores døgnvagt elektriker, skal modtage tilstrækkelig kompensation til at være tilgængelig i perioder, hvor de normalt ikke er der. 

Nogle elektrikerfirmaer lige som vores, betaler deres ansatte for at have vagttelefonen, et beløb hver time for at stå “stand by” og for at tage døgnvagt telefonen. Dette gør vi fordi at vi er medlem af Tekniq og er derfor omfattet elektriker overenskomsten og fordi at vi passer godt på vores medarbejdere og respekterer deres tid og frihed i deres ledige dage.

Oveni så lægger vi en masse energi i vores kvalitets system, så vores kunder kan føle sig trygge, når vi har været der. Vi er en seriøs virksomhed, der altid efterlader høj kvalitet på vores el-arbejde.

Billigere akut døgnvagt elektriker priser, med serviceaftaler

Hvis du beslutter dig for at samarbejde med en elektriker døgnvagt og udarbejder en type af service aftale så er det billigere at bestille en elektrikere med døgnservice.

Dette fordi at denne døgnvagt elektriker vil lære at kende jeres bygning og skal efterfølgende derfor bruge mindre tid på at sætte sig ind i ting. Vi er en autoriseret døgnvagt elektriker det tilbyder serviceaftaler til;

 • Bolig foreninger
 • Byggerier
 • Byggestrøm
 • Private
 • Erhverv
 • Industrier
 • Villa områder
 
Bestil akut el-service på tlf: 77 73 22 22

Hvornår har jeg brug for en døgnvagt elektriker døgnservice akut?

Det kan være mange forskellige årsaget til hvorfor et akut behov af el-service opstår. Autoriseret elektriker døgnvagt København ved at det aldrig er sjovt at ringe efter el-service sent om aftenen. Når der er sker ting, betyder det heldigvis ikke alle gange , at du ikke kan gøre noget for at få din el i gang selv. Du kan med fordel ringe til en autoriseret døgnvagt elektriker for at spørge om råd og vejledning. Vi er jo alligevel altid ved telefonen, så vi hjælper mere end gerne hvis du ringer til os

Den mest almindelige ting er, at der er gået en sikring i dit el-skab, også kald el-tavle. En sikring kan de fleste selve udskifte men hvis de bliver ved med at gå så kan de skyldes noget andet alvorligere el- problem. En døgnservice elektriker kan bruges både ved at sikringer og RCD-relæet går eller andre problemer såsom sødt og brand en elinstallation

Skal du bruge en døgnservice elektriker akut lige nu?

Er du usikker på om du har et behov at en elektriker på døgnvagt? Så kan du altid kontakte os så kan vi sammen finde ud af om dit problem kan vente eller ej. Vi tager telefonen 24 timer om døgnet. Kontakt os her eller ring til vores elektriker døgnvagt telefon.

Akut elektriker døgnvagt med autorisation på Sjælland og i København
Akut elektriker døgnvagt med autorisation på Sjælland og i København

Københavns mest engagerede og pålidelige døgnvagt elektrikere med døgnservice – vi er drevet af tillid

Har du brug for en god døgnservice elektriker akut? Vil du have en betroet elinstallatør og ekspert, som du kan stole på, for at komme derhen hurtigt og stadig give dig god el-service og rimelige priser?

Autoriseret elektriker døgnvagt med døgnservice har et fremragende ry i København for at være hurtige, venlige og vigtigst af alt at yde det højeste niveau af professionel el-service og erfaring i elektrikerens fag, især når det handler om en akut nødsituation.

Vi kommer der du er indenfor kort tid hurtigt – Autoriseret elektriker døgnvagt med døgnservice 24 timer i København

Elektriker døgnvagt hos os er elektrikere som du kan stole på,  at vi servicere enhver elektrisk nødsituation i hele du finder vores elektriker i følgende bydele;

 • Amager
 • Nørrebro
 • Frederiksberg
 • Charlottenlund
 • Østerbro
 • Hellerup
 • Herlev
 
Bestil akut el-service med døgnvagt på tlf: 77 73 22 22 

Det er selvfølgelig meget vigtigt at din døgnvagt elektriker som du vælger er autoriseret hos sikkerhedsstyrelsen. Du kan søge på den virksomhed du overvejer at ringe til i autorisationsregistret.

Læs mere: Søg efter din elektriker døgnvagt i autorisationsregistret

Vi kører  i hele Storkøbenhavn, når du har brug for det og er selvfølgelig autoriseret (vi er en del af Norh) . Vi forstår, at når det er en elektrisk nødsituation, kan den ikke vente. Strømsvigt, elektriske brande og udkoblingskredsløb, for blot at nævne nogle få, kan være stressende og vigtigst af alt farlige. Vores elektrikere er veluddannede i at løse elektriske nødsituationer hurtigt og sikkert.

Hvis dette sker så har du sandsynligvis brug for en autoriseret elektriker døgnvagt akut

Hvis du har nogen af følgende elektriske nødsituationer, der sker for dig, uanset hvad dine behov er, så er vores venlige og højt uddannede døgnvagt elektrikere i København klar til at hjælpe ved:

 • Elektrisk brand
 • Strøm eller belysningsproblemer
 • Boret ind i et kabel
 • Gravet et kabel over
 • Sikkerhedsafbrydere udløser
 • Brændte strømpunkter eller afbrydere
 • Brændende lugt fra tavlen
 • Gnister fra stikkontakter
 • Lejere, der flytter ind eller ud
 • Høje poppende lyde fra stikkontakter eller el tavle
 • Elektriske stød  fra vandhaner i badeværelser eller køkkener
 • Haster renoveringer

Brændende lugte eller mærkelige lugte ring din lokale døgnvagt elektriker!

Brændende lugte eller stærke skarpe lugte betyder, at der allerede kan være brandskader i dit hjem ledninger, og hvis det er tilfældet, er det vigtigt at få det rettet af en autoriseret døgnservice elektriker straks. I de fleste tilfælde kan du snuse kilden til problemet når du har mistanke om, at der er problemer med el eller ledninger i dit hjem. Lugt efter enhver brændende, røgfyldt eller mærkelig lugt ved strømpunkter eller afbrydere såvel som på dit tavle.

ADVARSEL: Hvis du finder problemer med dit elektriske system eller ledninger, skal du ikke forsøge at reparere det selv. Kontakt altid en uddannet og autoriseret døgnvagt elektriker døgnservice, hvis det akut opstået brand lugt, ring din autoriserede døgnvagt eller døgnservice elektriker inden skaden er sket!

Døgnvagt elektriker og døgnservice elektriker og elinstallatør i København
Døgnvagt og døgnservice elektriker og elinstallatør i København

Autoriteret elektriker døgnvagt med døgnservice tips: Hvad skal man gøre ved en strømafbrydelse

Dansk strømforsyning anses generelt være meget pålidelig, og strømafbrydelser er normalt forbi næsten lige så snart de begynder.

Men hvis en naturkatastrofe som alvorlige oversvømmelser eller en anden lignende årsag har fundet sted, kan et strømsvigt vare meget længere, fra et par dage til uger. Hvis skaden er meget lokal f.eks. ude i gaden, så er der også her en døgnvagt elektriker døgnservice, som du skal tage kontakt til. 

Under en strømafbrydelse vil du naturligvis være uden brug af alle elektriske apparater og lys, og hvis du har en elektrisk varmt vandvarmeren vil du være uden varmt vand også. Hvis du kun har en mobil, vil du også være uden en telefon, når batteriet løber tør.

Hvis du ikke har en batteridrevet radio, og strømafbrydelse er langvarig, kan du ikke få adgang til opdateringer om tilbagelevering af din strømforsyning eller nyhedsudsendelser. Alt dette betyder, at du og din familie kan stå over for betydelige udfordringer.

Autoriseret døgnservice og døgnvagt elektrikers tips;

Vores tips om, hvad de skal gøre under en strømafbrydelse vil hjælpe dig med at reducere virkningen af et strømsvigt og få mere kontrol i en vanskelig situation.

Hvad du skal gøre ved strømafbrydelse?

Starte med at kigge på dine naboers hjem for at kontrollere, om deres lys også er ude.
Hvis problemet er begrænset til dit hjem, skal du kontrollere din el-tavle for at være sikker på, at dine afbrydere eller sikringer ikke er årsagen til problemet.

Hvis de ikke er problemet, skal du kontrollere, om der er skader på de ledninger til elforsyning, der er tilsluttet dit hjem. Hvis de er beskadiget så underrette din el-udbyder eller en døgnvagt elektriker for rådgivning.

 1. Hvis strømafbrydelse ser ud til at være udbredt, skal du slukke for alle dine apparater og elektronisk udstyr for at forhindre skader som følge af en potentiel strømstød. Desuden kan strømmen genoprettes lettere af dig eller din døgnvagt elektriker, uden en tung belastning på det elektriske system.
 2. Sluk for alle lys, undtagen en, så du ved, hvornår strømmen er genoprettet.
 3. En fuld fryser vil holde mad frosset i 24 til 36 timer, hvis det er overladt uåbnet, så du skal ikke åbne dit køleskab eller fryser døre, medmindre det er absolut nødvendigt.
 4. Køb ind stearinlys og placer tændte  i rigtige lysestager. Hold dem uden for børns rækkevidde og blæse dem ud, før de går i seng.
 5. Hold en batteridrevet radio ved hånden for oplysninger om strømsvigt, især hvis omstændighederne er alvorlige, og der er en mulighed for, at du kan være nødt til at blive evakueret.
 

Hvis du bor i København, og du har en kort eller langvarig strømsvigt, der påvirker kun dit hus, kan du ringe til de erfarne døgnvagt elektriker nær dig vi har døgnservice elektrikere der kører ud fra følgende bydele; Døgnservice elektriker Frederiksberg, døgnservice elektriker Amager, døgnservice elektriker Nørrebro, døgnservice elektriker Østerbro og i Charlottenlund

En af vores dygtige døgnvagt elektriker med døgnservice København vil ankomme hurtigt når du ringer til os og analysere og reparere eventuelle elektriske problemer, som du oplever.

Kunde udtalelser

Vi fik besøg af en meget kompetent elektriker døgnvagt, der var i stand til at tænke ud af boksen. Det fremgik ikke på noget tidspunkt, at han var presset tidsmæssigt, og han efterlod en følelse af, at netop vores ganske lille opgave var vældig vigtig for ham.
karin
Karin
Tidligere kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Kontakt os - din elektriker København og Nordsjælland

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan i være på adressen i København ved et akut behov af en døgnvagt elektriker?

I 9 ud af 10 så kan autoriseret elektriker være på din adresse i København indenfor en time med en døgnvagt elektriker

Hvad er en autorisation?

 En autorisation er bevis for retten til at arbejde som autoriseret elektriker. En autorisation udstedes på baggrund af en gennemført uddannelse og med fører, at du bliver omfattet af autorisations loven.

Er i autoriseret?

Lige som navnet lyder så er vi autoriserede og vi går op i at leverer høj fagligt elektriker arbejde.

Hvad betyder det at i er døgnvagt elektrikere?

Det betyder at vi kører ud som døgnservice elektrikere og hjælper kunder det er har behov af en elektriker akut, f.eks. ved strømsvigt. 

Kører i så i hele døgnet?

Ja, det gør vi.