Elektriker Døgnservice København lokal døgnvagt nær dig

Autoriseret Døgnservice Elektriker København

Skal du bruge en elektriker døgnservice i København?

Vi tilbyder autoriserede døgnservice elektriker til døgnvagt i hele København og omegn. Vi kører til dagligt på autoriseret elektriker, Frederiksberg, Charlottenlund, Vesterbro, Nørrebro og Søborg. Ring til os hvis du skal bruge hurtigt hjælp at en autoriseret elektriker døgnvagt.

DØGNSERVICE ELEKTRIKER

HURTIG, PLIGTOPFYLDENDE, AUTORISERET, HAVE SERVICEBIL, UDARBEJDE KLS, VÆRE FORSIKREDE

Vi har tilbyder elektriker på døgnvagt året rund ti Storkøbenhavn. Når du søger efter en elektriker døgnvagt så er det vigtigt at du finder en der er autoriseret og gerne ligger lokalt. Hvis du vælger en lokal elektriker til dig vagtudkald så sparer du nemlig på kørsel. Det er selvfølgelig meget vigtigt at din elektriker som du vælger er autoriseret inde hos sikkerhedstyrelsen. Du kan søge på den virksomhed du overvejer at ringe til her.

SE AUTORISATIONS REGISTER

Hvor meget koster en professionel 24 timers døgnvagt elektriker med døgnservice?

Når det gælder døgnvagt udkald, er omkostningerne høje sammenlignet med den sædvanlige elektriker timepris. Med både startgebyr og timepris

Hvorfor koster det så meget?

Dette skyldes, at du afbryder din ledige tid, og det personale, der arbejder skal modtage tilstrækkelig kompensation til at være tilgængelig i perioder, hvor du normalt ikke er der.

Vi lægger en masse energi i vores kvalitets system, så vores kunder føler sig trygge, når vi har været der. Vi er en seriøs virksomhed, der altid efterlader høj kvalitet.

Billigere døgnvagt elektriker afgifter med service aftaler
Hvis du beslutter dig for at samarbejde med en elektriker og udarbejder en type af service aftale så er det billigere at bestille en elektrikeren på døgnvagt.

Dette fordi at denne døgnvagt elektriker kender jeres bygning og skal derfor bruge mindre tid på at sætte sig ind i ting. Vi er en autoriseret døgnvagt elektriker det tilbyder serviceaftaler til;

 

 • Bolig foreninger
 • Byggerier
 • Byggestøm
 • Private
 • Erhverv
 • Industrier
 • Villa områder
 

HVORNÅR HAR DU BRUG FOR EN DØGNVAGT ELEKTRIKER?

PROBLEMER MED STRØMSVIGTBRAND I EN EL INSTALLATIONSIKRINGER BLIVER VED MED AT GÅSTØDT I FX VAND

Døgnvagt elektriker København. Det er klart, når der er sker ting, der betyder, at du ikke kan gøre noget for at få din el i gang selv. Hvad er de almindeligste ydelserne og tilfælde når en professionel døgnvagt elektriker kommer til brug?

Den mest almindelige ting er, at der er gået en sikring i dit el-skab, også kald el-tavle. En sikring kan de fleste selve udskifte men hvis de bliver ved med at gå så kan de skyldes noget andet alvorligere el- problem. En døgnservice elektriker kan bruges både ved at sikringer og RCD-relæet går eller andre problemer såsom sødt og brand en el-installation

Skal du bruge en døgnservice elektriker akut?

Er du usikker på om du har et behov at en elektriker på døgnvagt? Så kan du altid kontakte os så kan vi sammen finde ud af om dit problem kan vente eller ej. Vi tager telefonen 24 timer om døgnet. Kontakt os her.

Installing or repairing electrical panel

Københavns mest engagerede og pålidelige døgnvagt elektrikere – drevet af tillid

Har du brug for en god døgnservice elektriker akut? Vil du have en betroet elinstallatør ekspert, som du kan stole på, for at komme derhen hurtigt og stadig give dig god service og rimelige priser?

Autoriseret elektriker med døgnservice har et fremragende ry for at være hurtige, venlige, rene og vigtigst af alt at yde det højeste niveau af professionel service og erfaring i elektrikerens fag, især når det handler om en akut nødsituation.

Vi kommer der du er indenfor kort tid hurtigt – Autoriseret elektriker med døgnvagt/døgnservice 24 timer

Elektriker døgnvagt ved os er elektrikere, du kan stole på, til at vi servicere enhver elektrisk nødsituation i hele du finder vores elektriker i følgende bydele;

 

Vi kører faktisk i hele Storkøbenhavn, når du har brug for det. Vi forstår, at når det er en elektrisk nødsituation, kan den ikke vente. Strømtab, elektriske brande og udkoblingskredsløb, for blot at nævne nogle få, kan være stressende og vigtigst af alt farligt. Vores elektrikere er veluddannede i at løse elektriske nødsituationer hurtigt og sikkert.

Hvis du har nogen af følgende elektriske nødsituationer, der sker for dig, uanset hvad dine behov er, er vores venlige døgnvagt elektrikere i København klar til at hjælpe:

 • Elektrisk brand
 • Strøm eller belysningsproblemer
 • Sikkerhedsafbrydere udløser
 • Brændte strømpunkter eller afbrydere
 • Brændende lugt fra tavlen
 • Gnister fra stikkontakter
 • Lejere, der flytter ind eller ud
 • Høje poppende lyde fra stikkontakter eller eltavle
 • Elektriske stød  fra vandhaner i badeværelser eller køkkener
 • Haster renoveringer

Brændende lugte eller mærkelige lugte ring din lokale døgnvagt elektriker!

Brændende lugte eller stærke skarpe lugte betyder, at der allerede kan være brandskader i dit hjem ledninger, og hvis det er tilfældet, er det vigtigt at få det rettet af en autoriseret elektriker straks. I de fleste tilfælde kan du snuse kilden til problemet når du har mistanke om, at der er problemer med el eller ledninger i dit hjem. Lugt efter enhver brændende, røgfyldt eller mærkelig lugt ved strømpunkter eller afbrydere såvel som på dit tavle.

ADVARSEL: Hvis du finder problemer med dit elektriske system eller ledninger, skal du ikke forsøge at reparere eller reparere det selv. Kontakt altid en uddannet og autoriseret elektriker er det akut opstået brand lugt, ring din autoriserede døgnvagt eller døgnservice elektriker!

Electrician Opening Fire Panel In Server Room

Autoriteret elektriker døgnvagt tips: Hvad skal man gøre under en strømafbrydelse

Dansk strømforsyning anses generelt være meget pålidelig, og strømafbrydelser er normalt forbi næsten lige så snart de begynder.

Men hvis en naturkatastrofe som alvorlige oversvømmelser eller en anden lignende årsag har fundet sted, kan et strømsvigt vare meget længere, fra et par dage til uger.

Under en strømafbrydelse vil du naturligvis være uden brug af alle elektriske apparater og lys, og hvis du har en elektrisk varmt vandvarmeren vil du være uden varmt vand også. Hvis du kun har en mobil, vil du også være uden en telefon, når batteriet løber tør.

Hvis du ikke har en batteridrevet radio, og strømafbrydelse er langvarig, kan du ikke få adgang til opdateringer om tilbagelevering af din strømforsyning eller nyhedsudsendelser. Alt dette betyder, at du og din familie kan stå over for betydelige udfordringer.

Autoriseret døgnservice og døgnvagt elektrikers tips;

Vores tips om, hvad de skal gøre under en strømafbrydelse vil hjælpe dig med at reducere virkningen af et strømsvigt og få mere kontrol i en vanskelig situation.

Hvad du skal gøre under strømafbrydelse?

Starte med at kigge på dine naboers hjem for at kontrollere, om deres lys også er ude.
Hvis problemet er begrænset til dit hjem, skal du kontrollere din el-tavle for at være sikker på, at dine afbrydere eller sikringer ikke er årsagen til problemet.

Hvis de ikke er problemet, skal du kontrollere, om der er skader på de ledninger til elforsyning, der er tilsluttet dit hjem. Hvis de er beskadiget så underrette din el-udbyder.

 1. Hvis strømafbrydelse ser ud til at være udbredt, skal du slukke for alle dine apparater og elektronisk udstyr for at forhindre skader som følge af en potentiel strømstød. Desuden kan strømmen genoprettes lettere af dig eller din døgnvagt elektriker, uden en tung belastning på det elektriske system.
 2. Sluk for alle lys, undtagen en, så du ved, hvornår strømmen er genoprettet.
 3. En fuld fryser vil holde mad frosset i 24 til 36 timer, hvis det er overladt uåbnet, så du skal ikke åbne dit køleskab eller fryser døre, medmindre det er absolut nødvendigt.
 4. Køb ind stearinlys og placer tændte  i rigtige lysestager. Hold dem uden for børns rækkevidde og blæse dem ud, før de går i seng.
 5. Hold en batteridrevet radio ved hånden for oplysninger om strømsvigt, især hvis omstændighederne er alvorlige, og der er en mulighed for, at du kan være nødt til at blive evakueret.


Hvis du bor i København, og du har en kort eller langvarig strømsvigt, der påvirker kun dit hus, kan du ringe til de erfarne døgnvagt elektriker nær dig vi har døgnservice elektrikere der kører ud fra følgende bydele; Døgnservice elektriker Frederiksberg, døgnservice elektriker Amager, døgnservice elektriker Nørrebro, døgnservice elektriker Østerbro samt Charlottenlund

En af vores akkrediterede døgnvagt elektriker vil ankomme hurtigt når du ringer til os og analysere og reparere eventuelle elektriske problemer, du oplever.

Kunde udtalelser

Vi fik besøg af en meget kompetent elektriker, der var i stand til at tænke ud af boksen. Det fremgik ikke på noget tidspunkt, at han var presset tidsmæssigt, og han efterlod en følelse af, at netop vores ganske lille opgave var vældig vigtig for ham.
karin
Karin
trustpilot
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere