Ny gruppe i eltavle pris

Har du ikke nok strøm i dit hus eller din lejlighed? Hvis du gerne vil have en fast pris på ny gruppe i eltavle, læs her om ny gruppe i eltavle priser

Ny sikringsgruppe i eksisterende el tavle, hvad koster det?

Dette spørgsmål får vi tit hos Autoriseret Elektriker København.

En ny gruppe eller sikringsgruppe i din eltavle koster fra 1000kr og op, alt efter hvor du bor og hvor tilgængelig dine installationer er og hvornår arbejdet skal ske. Dette svar er jo ikke ligefrem det mest præcise svar, det er fordi at der er så mange forskellige faktorer der er med og påvirker prisen på ny gruppe i eltavle.

Hvordan finder jeg så ud; hvad koster en ny gruppe i eltavlen?

Den nemmeste og sikreste at få en korrekt pris på ekstra eller ny gruppe i din eltavle er at indhente et tilbud hos en elektriker, det kan du f.ek.s gøre i vores kontaktformular. Indhent et tilbud på ny eller ekstra gruppe i eltavle på vores hjemmeside her. 

Vores elektriker vil efterfølgende vende tilbage til dig med en fast pris på din opgave mht. til ny sikringsgruppe i din eltavle, så at du får det strømforbrug som du har brug for til dit hjem og dine apparater.

Opgradering af sikringsgruppe i eltavle er en på nær så almindelig opgave for Autoriseret Elektriker som f.eks. en udskiftning af eltvale. 

 

Author picture

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København, vi kører i alle bydele og har åbent 24 timer om døgnet

Læs mere