Nyt lampeudtag og lampeopsætning i København

Nyt lampeudtag & lampeopsætning er en service vi er glade for hos Autoriseret elektriker i København & Nordsjælland - Få en fast pris hos os

Mangler du et nyt lampeudtag eller har du brug for hjælp til lampeopsætning i København eller et sted på Sjælland/Nordsjælland? Hvis så er tilfældet så er du kommet det rette sted!

Vi er nemlig meget erfarne med opsætning af lampe (samt diverse belysning, f.eks. DJ udstyr) og montering af nyt lampeudtag København. 

På holdet har vi også en dygtig belysningsmontør med speciale i designlys, som kan hjælpe dig med at planere og montere effektfuld belysning i dit hjem og i din have. 

Ny lampeudtag montering -kræver autorisation

At trække nye kabler og tillslutte et nyt lampeudtag kræver autorisation, imens lampeopsætning kan klares uden. Men mange af vores kunder i København og Nordsjælland gerne vil slippe fri fra bøvl som lampeopsætning indebærer og vælder derfor at hyre os til opgaven. 

Opsætning af lampe af eksklusive designs er en meget almindelig opgave for Autoriseret elektriker København.

Hvad koster lampeopsætning og montering af nyt lampeudtag? 

Alt efter hvor tilgængeligt området omkring lampen er og hvornår opgaven skal udføres tilbyder vi lampeopsætning fra 1250 kr.

Hvis prisen er vigtigt, så anbefaler vi at prisen aftales på forhånd for at undgå eventuelle misforståelser. Vi vil nemlig gøre et god stykke arbejde hvor du føler at du fået meget værdi for dine penge vedrørende lampeopsætning og montering af nyt lampeudtag. 

Udfyld formularen og vi vender tilbage til med en pris på lampeopsætning eller pris på nyt lampeudtag, på den adresse som opgaven skal løses!

Vi hos Autoriseret Elektriker glæder os til at høre fra dig! Udfyld formularen her så kontakter vi dig…

Nyt lampeudtag & lampeopsætning er en service vi er glade for hos Autoriseret elektriker i København & Nordsjælland - Få en fast pris hos os
Udskiftning af lampeudtag - Få nyt fungerende lampeudtag - Eller lampeopsætning af Autoriseret Elektriker København

Mere om lampeopsætning og nyt lampeudtag 

Her er lidt mere viden om belysning, lampeopsætning og lampeudtag som kan være godt at vide. Vi starter med at beskrive de forskellige former af pærer der findes. 

Lampeopsætning af lavenergilamper  

Lavenergilamper fungerer som lysstofrør, men er meget mere kompakte. De fås i mange forskellige designs, både til indendørs og udendørs brug. Der er en lille mængde kviksølv i lamperne, så sørg for at genbruge dem ordentligt. Vores elektriker kan selvfølgelig også montere lampeudtag til lavenergilamper. 

Opsætning af halogen lamper

En halogenlampe er en type pære, der indeholder halogengas. Lamperne kan blive meget varme, op til 250 grader celsius, så sørg for at de ikke kommer i kontakt med brændbart materiale. Det er godt at vide før man planerer og bestemmer hvor en lampeopsætning skal ske. 

Lampeopsætning af LED 

Lamper og lys, der bruger LED’er til at skabe lys, kommer i mange forskellige former. den oplyste overflade fra LED-lamper bliver ikke varm, men det betyder ikke, at lamperne i sig selv ikke kan blive varme. Vær derfor forsigtig med at dække dem til eller have dem for tæt på materialer, der kan begynde at brænde.

Lampeopsætning med lysdæmper eller nyt lampeudtag som fungerer med lysdæmper 

Bruger du en lysdæmper, er det vigtigt, at pæren, lampeopsætningen og lampeudtaget er tilpasset til det. Halogenlamper kan i de fleste tilfælde dæmpes, men vælger du en lavenergi- eller LED-lampe, skal du tjekke, at netop denne type kan dæmpes. En lampe eller et nyt lampeudtag, der ikke understøtter lysdæmperfunktionen, men bruges sammen med en lysdæmper, kan forstyrre andet el-udstyr i dit eller din nabos hjem. 

Reager på blinkende eller unormalt lys

En grund til, at moderne lamper blinker eller ikke fungerer korrekt, er, at de er begyndt at gå i stykker indeni, i elektronikken. Det indre af en LED-lampe er meget kompleks og kan gå i stykker. Kig efter snavs og se om lampen eller pæren er korrekt skruet i. Husk at slukke for strømmen før du begynder at rode med el. Et blinkende lys kan forårsage problemer med nærliggende produkter.

Kontakt en autoriseret elektriker ved behov af hjælp. 

Kunde udtalelser

Super service, hurtig udrykning og punktlig Rigtig godt arbejde og forståelse for opgaven. Samt en rigtig godt arbejde for prisen Billigt ..... Vil varmt anbefale dette firma !!! Og dette vil jeg bruge igen
Jhonny
Jonny
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere
EL TAVLE Legrand

Tilbud på standard Eltavle ved montering og udskiftning af gammel el-tavle

Product SKU: 5

Product Brand: Legrand

Product Currency: Dk

Product Price: 6795

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5