Nyt lampeudtag og lampeopsætning i København

Nyt lampeudtag & lampeopsætning er en service vi er glade for hos Autoriseret elektriker i København & Nordsjælland - Få en fast pris hos os

Mangler du et nyt lampeudtag eller har du brug for hjælp til lampeopsætning i København eller et sted på Sjælland/Nordsjælland? Hvis så er tilfældet så er du kommet det rette sted!

Vi er nemlig meget erfarne med opsætning af lampe (samt diverse belysning, f.eks. DJ udstyr) og montering af nyt lampeudtag København. 

Ny lampeudtag montering -kræver autorisation

At trække nye kabler og tillslutte et nyt lampeudtag kræver autorisation, imens lampeopsætning kan klares uden. Men mange af vores kunder i København og Nordsjælland gerne vil slippe fri fra bøvl som lampeopsætning indebærer og vælder derfor at hyre os til opgaven. 

Opsætning af lampe af eksklusive designs er en meget almindelig opgave for Autoriseret elektriker København.

Hvad koster lampeopsætning og montering af nyt lampeudtag? 

Alt efter hvor tilgængeligt området omkring lampen er og hvornår opgaven skal udføres tilbyder vi lampeopsætning fra 1250 kr.

Hvis prisen er vigtigt, så anbefaler vi at prisen aftales på forhånd for at undgå eventuelle misforståelser. Vi vil nemlig gøre et god stykke arbejde hvor du føler at du fået meget værdi for dine penge vedrørende lampeopsætning og montering af nyt lampeudtag. 

Udfyld formularen og vi vender tilbage til med en pris på lampeopsætning eller pris på nyt lampeudtag, på den adresse som opgaven skal løses!

Vi hos Autoriseret Elektriker glæder os til at høre fra dig!

Nyt lampeudtag & lampeopsætning er en service vi er glade for hos Autoriseret elektriker i København & Nordsjælland - Få en fast pris hos os
Udskiftning af lampeudtag - Få nyt fungerende lampeudtag - Eller lampeopsætning af Autoriseret Elektriker København

Kunde udtalelser

Super service, hurtig udrykning og punktlig Rigtig godt arbejde og forståelse for opgaven. Samt en rigtig godt arbejde for prisen Billigt ..... Vil varmt anbefale dette firma !!! Og dette vil jeg bruge igen
Jhonny
Jonny
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere
EL TAVLE Legrand

Tilbud på standard Eltavle ved montering og udskiftning af gammel el-tavle

Product SKU: 5

Product Brand: Legrand

Product Currency: Dk

Product Price: 6795

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5