Elektriker Østerbro

Elektriker Østerbro - din autoriserede elektriker

Søger du elektriker Østerbro og omegn?

Autoriseret Elektriker Østerbro henvender os til både store og små kunder og udfører alle typer af el-installationer. Vi er autoriserede ved Sikkerhedstyrelsen (CVR 40323279 Norh)

Vi har siden starten af arbejdet for privatpersoner virksomheder og kommuner. Autoriseret Elektriker Østerbro tror på hurtig, miljøvenlig og effektiv el-service. Vi investerer meget i miljøvenlige og energieffektive produkter, udover dette arbejder Autoriseret Elektriker Østerbro for et behageligt arbejdsmiljø for vores ansatte og gør det lille ekstra for at gøre vores kunder glade.

Søger du en erfaren elektriker Østerbro og omegn?

Alle vores elektrikere i København Ø har den erfaring der skal til for at løse alt indenfor el-installation på Østerbro. Effektive elektriske installationer kan gøre en stor forskel for dig.
El-installationer er en del af vores hverdag. Uanset hvor du er eller gør lige nu, er du sandsynligvis afhængig af strøm på en eller anden måde, og det er her Autoriseret Elektriker Østerbro kommer ind i billedet.

Du er altid mere end velkommen med din anmodning som privatperson, byggefirma, ejendomsejer, forening eller ejere af en bygning.

Hvilke typer el-installationer arbejder vi med?

Vi udfører alt indenfor klassiske el-arbejde ydelser såsom fejlfinding af dit el-installationer, trækning af el ved nybyggeri, installation af Eltavle og  jordfejlafbrydere. I ældre bygninger så kan vi erstatte det gamle el-system med et mere moderne og sikrere el-system inkl Eltavle. Renovering af køkken og badeværelse betyder normalt, at der skal trækkes nyt el. 

Autoriseret Elektriker Østerbro skaber elektriske installationer  der giver bedre økonomi

Uanset om det drejer sig om et privat hjem eller en større ejendom, kan vi ofte foreslå forbedringer, når det kommer til generel belysning og at spare på elforbrug. En fælles foranstaltning er at skifte til moderne armaturer og lyskilder. En anden er at installere bevægelses detektorer, så belysningen ikke bruger unødvendigt meget.

Det er altid gratis at kontakte os for et tilbud på en opgave. Du kan nemt indhente et tilbud her på denne side. 

Bruger materialer fra de største leverandører

Vores elektriker Østerbro bruger dig af materialer og dele af de bedste leverandører og produktet på markedet. Vi køber det meste ind hos Solar og AO.

 

Østerbro en bydel med mange børnefamilier og ældre bygninger 

Autoriseret elektriker Østerbro er glade for at betjene alle vores kunder i Østerbro uanset om det blot er en hvidevare der skal tilsluttet eller om der handler om en el renovering.

Når man kører rundt omkring så er det ret tydeligt at Østerbro er et område der det findes mange børnefamilier og der af også skoler. Vores elektrikere er tit ude ved skoler i København Ø og udfører el-arbejde. 

Østerbro er ellers også en travl bydel for vores elektrikere da der er mange gamle (og smukke) bygninger så er der også mange gamle el installationer, der opdages ved ombygning osv. 

Som privatperson må man oftest ikke selv rode med el. Naturligvis findes det lidt af el man må lave, men langt fra alt.

Det er her en autoriseret elektriker på Østerbro kommer ind i billedet, hvis du bor på Østerbro. 

Sker det noget akut med din el og du er usikker på hvad du skal gøre, så kan du altid ringe til os og spørge om råd. Vi rådgiver altid gratis, det er først når vi går ned i vores bil og kører på vej til dig elektrikerene på Østerbro koster. 

Hvad koster en elektriker på Østerbro?

Det er mange forskellige faktorer der påvirker prisen. At bestille en elektriker kan for mange opleves som er høj pris. Men det man ikke rigtig ved er hvad man betaler for. Som autoriseret elektriker har man en lang uddannelse i bagagen, minimum 5 år.
Det er ca. desamme som en advokat. Lige som advokater har vi mange forsikringer for at beskytte vores kunder (dig).
 
Oveni så er det krav på at dokumentere alt el-arbejde og gå på årlige kurser. Som firmaet nødsaget skal betale for
 
Vi er dog altid til at snakke med når de kommer til elektriker priser. Ring til os så findes vi ud af det; 
Elektriker Østerbro; Hvad skal du tænke på i forhold til elarbejde;

Autoriseret elektriker Østerbro; Hvad må du ikke lave selv af el arbejde; 

Selvom du  må foretage nogle almindelige el-arbejde, er der en del ting du ikke må udføre at el-installationer og det er enligt Dansk lov. du ikke må lave som gør alt elektrisk arbejde selv el i dag. Det gælder heriblandt:

  • Ændringer og tilføjelser til de nuværende faste el-installationer
  • Arbejde på el-installationer placeret i dine vådrumszone
  • Elektriker arbejde på el-installationer med  en strømstyrker som er over 250 Volt
  • Alt el-arbejde i bygningens el-tavle og el-måler her skal du bruge en autoriseret elektriker Østerbro
  • Opsætning af nye udendørs el-installationer
  • Du må ikke opsætte LED- og halogenlamper i loftet, hvor der ikke er en samlet pakke. 

Dette skal du tænke på hvis du selv vil lave el-arbejde;

Autoriseret elektriker Østerbro kommer her med nogle tip på hvad du skal tænke over i forhold til at selv lave el-arbejde 

Husk at det ikke er nok at bare slukke for lyset når du skal montere en lampe eller selv lave el-arbejde. Har du ikke mulighedheden for det, skal du have fat i en autoriseret elektriker, du kan fx med fordel ringe autoriseret elektriker Østerbro, da vi er en lokal elektriker Østerbro.  Vi vil gerne hjælpe og du må ikke arbejde på strømførende ledninger selv, da du risikerer at komme til skade. .

Med dette menes, at hvis du ikke selv kan føre stikket til arbejdsstedet ud af kontakten, skal du slukke for strømmen til den gruppe i din el-tavlen, hvor arbejdsstedet er så er tilsluttet. Det er ikke nok at slukke på kontakten, hvis du kun skal skifte et lampested. Nogen kan komme, og tænde for kontakten til lampestedet av vade og så vil du få stødt. 

Det samme gælder naturligvis, når det er stikkontakten eller afbryderen i væggen, du skal udskifte.

For at det skal være nemt at have med el at gøre i dagens Danmark er der i de fleste tilfælde heldigvis angivet over grupperne i din eltavlen, hvilke dele af boligens el-installation, de kontrollerer strømmen til.

Kan du ikke se hvad der er hvad i din eltavle– er der ikke andet at gøre, end at prøve sig frem. Sluk eventuelt for alle til-sluttede apparater først, og brug en lampe til at tjekke om der stadig er strøm på arbejdsstedet.

Ring til Autoriseret elektriker Østerbro

Hvis du stadigt er i tvivl om hvad der skal laver og hvordan ved en elinstallation så ring en autoriseret elektriker! El arbejde skal tage seriøst da de faktisk kan lave både skade på bygninger og mennesker hvis man ikke er omhyggelig med arbejdet. Autoriseret elektriker Østerbro er glade for at kunne hjælpe dig i enhver situation! Kontakt os nemmest på telefon;

Kunde udtalelser

Super veludført arbejde til god pris! ed et tilfælde stødte jeg på Autoriseret Elektriker Østerbro- som specialiserer sig i netop ventilation. Jeg fik kyndig vejledning over telefonen til at vælge nogle mere passende ventilatorer. Trods lidt dyrere ventilatorer, var deres tilbud stadig væsentligt billigere end de andre elektrikeres, og de kunne udføre opgaven hurtigt. Det hele blev installeret uden at trække synlige ledninger. Ventilationen har nu kørt i knapt en måned - og det spiller!!
Kunde
Kent
Tidligere kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere
Ny eltavle elektriker Østerbro

Tilbud på standard eltavle ved montering af autoriseret elektriker

Product SKU: 5

Product Brand: Legrand

Product Currency: DK

Product Price: 7995

Product In-Stock: Available

Editor's Rating:
5

Ofte stillede spørgsmål til Elektriker Østerbro

Tilbyder i også døgnservice i dagstimerne?

Ja, hvis du ringer til os i hverdagene, med et akut behov af elektriker Østerbro. Så planerer vi om vores tid og prioriteter akutte ærinder med el, der ikke kan vente.

Hvad er en autoriseret elektriker?

Det er sikkerhedstyrelsen der udsteder autorisationer, dette kan i læse alt om på vores forside her. 

Er Elektriker Østerbro autoriseret?

Ja, vi er en del af Norh og er derfor autoriserede. Vi går meget op at at levere sikre og langtidholdbare for alle vores kunder på Østerbro og omegn. 

Autoriseret elektriker

Din autoriserede elektriker østerbro

Bliv kontaktet af autoriseret elektriker på Østerbro idag