Elektriker Valby

Autoriseret Elektriker Valby til privat og erhverv

Autoriseret elektriker Valby

Autoriseret Elektriker Valby er en erfaren elektriker i Valby og omegn. som lokalt hjælper både virksomheder og privatpersoner i Valby og omegn. Vi arbejder hver dag omkring Kongens Enghave, Vesterbro, Spinderiet og i Valbys alle zoner.

Elektriker Valby tilbyder alt af el-service, vi er en autoriseret døgnvagt elinstallatør med døgnservice elinstallationer i Valby, ring så hjælper vi indenfor en time.

Vi kører både ud på akutte vagtudkald som døgnservice elektriker Valby, samt udfører serviceopgaver så som lampeopsætning og etablering af elinstallationer. Vi tager os også af de store opgaver som el-renoveringer og nybyggeri, ingen opgave er for stor eller lille til os og vi er glade for den store variation som arbejder som elektriker i Valby indebærer.

Hvad kan Autoriseret Elektriker Valby hjælpe med?

Vi er glade for at tage på kursus og gå forskellige uddannelser, så at vi kan tilbyde vores kunder det meste indenfor el. Er du usikker på om vi kan løse din opgave, ring eller skriv til os, hvis vi ikke kan klare din opgave, så har du ikke ringet forgæves, vi sender dig videre til et firma der kan hjælpe dig, hvis dit problem er af en unik karaktær. Få et hurtigt overblik på nogle ydelser som vi kan hjælpe dig med. Her kan du læse om nogle af de ydelser som vi tilbyder som elektriker i Valby.

Autoriseret Elektriker Valby kan hjælpe dig med følgende el arbejde; 

Døgnvagt elektriker Valby

Her kører vi ud 24 timer om døgnet for at hjælp dig ved en akut opstået situation, hvor du f.eks. er blevet ramt af strømsvigt, stød, brand eller andet problem som opstået akut. Du kan altid ringe til vores døgnvagt elektriker Valby, så er vi på din adresse indenfor en time og hjælper dig med at besigtige staden, eller at lave en fejlsøgning, dvs. vores elektriker Valby undersøger fejlen og reparerer denne akut, så at du kan forsætte din dagligdag igen, uden bøvl med problemer på en elinstallation. Har du akut brug for en døgnvagt eller døgnservice elektriker Valby, ring nu på tel: 77 32 22 22 Så er hjælpen nær dig. 

El-eftersyn og el-tjek

El-eftersyn og el-tjek tror mange er samme ting, de er det ikke. En el-eftersyn er en bestigning som skal enligt lov laves i bygninger der over 150 personer må vistes på samtid, en el-eftersyn skal udføres af en autoriseret elinstallatør Valby eller i Danmark, hver halvandet år. En el-tjek er en undersøgelse der typisk laves på boliger eller bygninger der skal sælges, da det er af købers interesse, at kende standen på elinstallationerne i de nye lokaler/bolig. ved et el-tjek opdages ofte usynlige fejl, som skal repareres. Den elinstallatør der lavet el-tjekket må ikke være den som reparerer og foreslås ændringer. Dette for at undgå at forkerte oplysninger bliver påfundet ved et el-tjek.  

El-renovering og el reparationer f.eks. i en el tavle 

Gamle boliger og bygninger, som er mere end 50 år gamle består ofte af stofledninger og slidte installationer, hvilket er et kæmpeproblem mht. til brand. De gamle installationer går i stykker og det slår gnist i installationerne som kan lede til brandfare. Faktum er at over 400 bygninger hver år brænder fuldstændigt ned på grund af brand i elinstallationer, kun i Danmark! Derfor er det vigtigt at du ringer til din lokale elektriker Valby, hvis du misstænker at de gået ild i en af dine elinstallationer.  Brand i gamle el-tavler er også relativt almindelig og Autoriseret Elektriker Valby reparerer også disse. 

Ser din eltavle ud som på billedet - kontakt Autoriseret elektriker Valby
Ser din eltavle ud som på billedet - kontakt Autoriseret elektriker Valby, så kommer vi med forslag på en bedre løsning

El-renovering og el reparationer f.eks. i en el tavle 

Gamle boliger og bygninger, som er mere end 50 år gamle består ofte af stofledninger og slidte installationer, hvilket er et kæmpeproblem mht. til brand. De gamle installationer går i stykker og det slår gnist i installationerne som kan lede til brandfare. Faktum er at over 400 bygninger hver år brænder fuldstændigt ned på grund af brand i elinstallationer, kun i Danmark! Derfor er det vigtigt at du ringer til din lokale elektriker Valby, hvis du misstænker at de gået ild i en af dine elinstallationer.  Brand i gamle el-tavler er også relativt almindelig og Autoriseret Elektriker Valby reparerer også disse. 

Ny el-tavle, opgraderinger hos elektriker Valby

En ny el-tavle eller ekstra faser i din el-tavle kan være nødvendigt, f.eks. ved køb af en ny komfur eller hvidevare. Din nye hvidevare kræver mere strøm end din gamle og der er ikke nok strøm trækket til din nye el-tavle, i denne situation, skal der trækker en ekstra fase fra gaden. Det er helt normalt og en opgave som Autoriseret Elektriker Valby tager sig af til dagligt. En ny el-tavle kan være nødvendigt, hvis din gamle går i stykker og er så gammel at man ikke længere kan købe reservedele. En ny el tavle, fået altid ved en el-renovering. Ring til og eller skriv her hvis du ønsker et tilbud på en ny el-tavle

Duka One og ventilation montering

Flere og flere danskere går op i et bedre indeklima, at på opsat en Duka One er en hurtig og relativt billig løsning til et bedre indeklima. Autoriseret Elektriker Valby arbejder sammen med en diamantborer og kan hjælpe dig med en komplet løsning, indkøb, hulboring samt montering af Duka One af autoriseret elinstallatør Valby. Vi monterer selvfølgelig også andre klimaløsninger som f.eks. varmepumpe og meget mere. 

Lampeopsætning og diverse belysning

En almindelig lampeopsætning kræver ikke en autorisation, selvom at man selv må montere sin nye designer lampe, så er det en utryg opgave for de fleste, da man ikke vil risikere at ødelægge sin dyre lampe. Det kan også være svært at placere den, det rette stede. Vores elektriker Valby hjælper dig gerne med dette. 

Kunne du ikke finde din ydelse? Tøv tikke med at kontakte os, vi kan sagtens hjælpe dig!

Problemer med gruppeafbrydere, så kan du have brug af en døgnvagt elektriker Valby
Problemer med gruppeafbrydere, så kan du have brug af en døgnvagt elektriker Valby

Hvorfor skal du vælge os i Valby, når du har brug for en elektriker

Søger du en erfaringen elektriker som garanterer autoriseret el-arbejde, oveni så har du høje krav på god service og kvalitet, så kan du vælge os. Vi er en autoriseret elinstallatør og elektriker Valby, som har stor faglig stolthed overfor vores fag. Vi planerer at forsætte vores virksomhed for evigt og vi ved at for at kunne gøre dette, så er vi nødt til at passe på vores kunder, altid! Det er vi meget bevidste om.

Ring til os og forvent mere end bare en upersonlig service og hurtigt udført el-arbejde, lavet i en fart, Ring til os o forvent personlig service og el arbejde udført med passion og stolthed overfor faget!

Fleksibel døgnvagt elektriker Valby

Er det en ting vi har erfaret er at problemer med el eller strøm sjælden opstår mellem kl. 7 og 16 i hverdagene, de bliver i hvert fald ikke opdagede, da de fleste af os er ude på arbejde eller studier i dagligdagen. På grund af denne faktor så tilbyder vi en fleksibel døgnvagt elektriker til rådighed 24 timer om døgnet, så at vi kan hjælp dig når problemet opdages eller opstår. Det kan være en meget besværlig situation at vente til næste dag med at få problemet løst og ikke mindst farligt, hvis de f.eks. handler om brand i en elinstallation eller i en el-tavle.

Hvornår skal du kontakte en dønvagt elektriker i Valby?

Vi ved at det kan være svært at afgøre hvornår man har brug for en eklektiker akut, derfor er du altid velkommen at ringe til os og spørge. Ring til os og beskriv dit problem for vores elektriker der er på vagt, så kan kan hjælpe dig med at finde ud om det er akut eller om problemet kan løses næste dag, til en lavere pris. Er du i tvivl ring altid en autoriseret elektriker Valby og hør hvad din opgave kræver, så at du ikke fortryder at du ikke tog problemet seriøst, hvis der så sker noget alvorligt.

Lokal el-service i Valby, når det passer dig 

Vi er et lokalt elektriker firma i Valby og hjælper alle Valbys indbyggere ved behov af elektriker. Valby er en administrativ bydel i København med ca 52.809 indbyggere Bydelen ligger få kilometer vest for det centrale København og grænser op til Vesterbro/Kongens Enghave, Frederiksberg, Hvidovre og Vanløse. Valby udgør den syd vestligste bydel i Københavns Kommune og rummer ca. ni procent af kommunens 632.340 indbyggere. Valby er på større som en større dansk by, derfor er Valby en vigtigt bydel for vores elektriker i Valby. Vi kender bygningerne i området og ved hvordan elinstallationerne generelt ser ud. Så hvis du søger en lokal fagmand og elektriker, ring til os os nu og få både rådgivning og hjælp. Vi glæder os til at høre fra dig!

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København, som kører i alle de københavnske bydele og har åbent 24 timer om døgnet

Læs mere

Bydele

Elektriker reparation i Valbys gade

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker Valby har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
Tidligere kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølgning, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål til Autoriseret Elektriker Valby

Ved en akut opstået situation med strøm, hvor når kan i være på adressen, i Valby?

I Valby tager det ca. 25 minutter, før Autoriseret elektriker Vesterbro ankommer, vi ankommer altid indenfor en time ved akutte el problemer i hele Storkøbenhavn.

Er i en autoriseret elektriker?

Ja, vi er en del af Norh og er derfor autoriserede hos dem. 

Hvad koster en elektriker på Valby i timen?

Det er der flere forskellige faktorer der er med til påvirke elektriker priserne, heriblandt hvornår opgaven skal løses, om det er akut eller ej. Samt hvilken form for opgave det drejer sig om. 

Hvor kan jeg få et tilbud på min el-opgave?

Du kan med fordel indhente et tilbud på en el-opgave via vores kontaktformular på vores hjemmeside. Du kan også ringe til Autoriseret Elektriker Valby og få en estimering af pris via telefon. 

Har Autoriseret elektriker Valby døgnvagt service?

Ja, 24 timer om døgnet kører vores døgnvagt elektriker i Valby, ud til kunder i Valby og omegn.