Hvad koster udskiftning af el? Udskiftning af gammelt el pris

Hvad koster udskiftning af gammelt el i København og i Nordsjælland af autoriseret elektriker - Læs her om udskiftning af el, se priseksempel - få tilbud på el-renovering

Har dit hus eller din lejlighed et el system der er mere end 50 år gammelt, skal der trækkes ny el eller udføres en el renovering for at sikre, at el-sikkerheden er på et rimeligt niveau. Men hvor lang tid tager en udskiftning af el endelig? Vi kan lave et tilbud på udskiftning af el, men først er vi nødt til at undersøge hvad opgaven kræver. 

Læs mere: Se hvad de forskellige ting koster vedrørende nyt el her

I ældre villaer og lejligheder er, er elinstallationerne ikke er tæt på nutidens sikkerhedskrav. Der er dog ikke noget krav om at få lavet udskiftning af el (endnu). Undtaget hvis du planerer at gøre nogle ændringer f.eks. hvis du overvejer at udskifte din el tavle, så er det et lovkrav om at du skal lave udskiftning af el i hele din lejlighed eller villa.

Hvor lang tid tager en udskiftning af gammelt el, etablering af nyt el?

Som alle renoveringer, der finder sted i et hjem, er omfanget en afgørende faktor. En mindre 2 værelses lejlighed  tager ca. 5-6 arbejdsdage for et team på to elektrikere imens en toetagers villa med et el-tavle i husets kælder, tager ca. 2.5-3 uger.

Udskiftning af gammelt el skal udføres med autorisation

Udskiftning af gammelt el skal udføres af autoriserede elektrikere – men du kan sagtens hjælpe til med f.eks. rillefræsning for at gøre el renoveringen billigst mulig. Hvis du kan gøre noget selv kan du få et godt tilbud el-renovering.
Du kan også trække nogle få kabler selv, men selve elinstallationen skal udføres af en autoriseret elektriker. Dette svarer til, hvordan elektrisk gulvvarme kan installeres, du lægger det på plads, men lader en elektriker lave tilslutningen. 

Vi er en autoriseret elektriker i København som kører i alle Københavns bydele, heriblandt, Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro og Amager

Elektrikeren

Hvad koster en udskiftning af el, udskiftning af gammelt el priseksempel 

Hvis du skal lave en i en 2 værelses lejlighed kan du regne med at materiale omkostninger ligger omkring 14.000 kr esklusive moms for ny eltavle og kabler. 

1 elektriker på i 4 arbejdsdage = 32 mandetimer og 2 mand på i 2 arbejdsdage = 32 mandetimer.

pris nyt el for elektriker 64t 640 kr esklusive moms = 40.960kr

40.960 + 14.000 = 54.960 kr + moms = 68.700 kr med moms. 

Udover omkostninger for el materialer og elektriker, tilkommer omkostninger for maler efterfølgende og nogle gange også tømrer, f.eks. hvis der er et loft der skal løftes ned og lignede. 

Indhent tilbud på el-renovering her.

Hvad koster udskiftning af gammelt el i København og i Nordsjælland af autoriseret elektriker - Læs her om udskiftning af el, se priseksempel
Hvad koster udskiftning af gammelt el i København og i Nordsjælland af autoriseret elektriker - Læs her om udskiftning af el, se priseksempel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *