Elektriker Gladsaxe

Elektriker Gladsaxe

Søger du en Autoriseret Elektriker Gladsaxe?

Autoriseret Elektriker Gladsakse er en alsidig elektrikerfirma som kører hver dag i Gladsaxe kommune. Vi går op i at levere bedte elektriker ydelser til alle vores kunder i Gladsaxe.

Derfor skal du vælge os som din elektriker Gladsaxe;

 • 100% tilfredshed er garanteret
 • Erfarne autorisere elektrikere Gladsaxe
 • Alt arbejde udført med KLS sikring.
 • Vi kender Gladsaxe kommune
 • Gratis tilbud på elektriker arbejde
 • Døgnvagt elektriker Gladsaxe
 
 

Fra reparation af dine ikke-fungerende stik og belysning til nyt hjem eller kontor, er vi her for at hjælpe dig med alle dine elektriske behov. Autoriseret elektriker Gladsaxe er professionelt uddannet med autorisation hos Sikkerhedstyrelsen via CVR 40323279. 

Vores elektrikere er døgnvagt elektriker Gladsaxe og du kan derfor ringe til og få hjælp 24 timer om døgnet ved problemet med elektriske apparater eller strøm. 

Elektriker til privat

Gladsaxe Kommune ligger nordvest for det centrale København grænsende til Gentofte, Lyngby-Tårbæk, Furesø, Herlev og Københavns kommuner. Kommunen gennemskæres fra sydøst til nordvest af den tidligere Frederiksborgvej, der i dag hedder Søborg- Buddinge- og Bagsværd Hovedgade. Autoriseret Elektriker Gladsaxe finder rundt i alle disse bydele uden problemer, da vi kører her til dagligt. 

Når du lader en elektriker komme ind i dit hjem, du ønsker en elektriker, du kan stole på. Vores elektrikere er kyndige, hensynsfulde og forstår, at du måske har bekymringer. Ligesom vi er bekymrede for at installere og reparere din installation sikkert, vi ønsker at give dig et niveau af komfort og sikkerhed. 

Vi tilbyder følgende elektriker ydelser til privat; 

 • Elektrikerservice, reparationer og installationer
 • Duka One montering inkl. hulboring
 • Opgraderinger af elektriske paneler
 • Udskiftning paneler
 • Udskiftning afbrydere
 • Serviceopkald (større/mindre reparationer)
 • Nye elinstallationer, nyt el.
 • Belysningsinstallationer og design
 • Ekstra stikkontrakt
 • Sikkerhedsbelysning (bevægelsesdetektorer)
 • Under kabinet belysning
 • Landskab og have belysning
 • Lysdæmpere
 • Dørtelefoner
 • Røgalarmer
 • Sikringer
 • Fjerntliggende bygninger
 • Lysekroner
 • Accent belysning
 • Elektriske målerbaser
 • Ny eltavle
 • Fotoceller
 • Træbelysning
 • Eleftersyn
 • Udskiftning stik og kontakter
 • Ovn og komfur installation
 • Opvaskemaskine montering
 • Avanceret fejlfinding
 
 

Og meget mere. Er du i det mindste usikker på om Autoriseret Elektriker Gladsaxe kan hjælpe så ring og spørg, vi er altid ved telefonen 24 timer om døgnet, da vi er en døgnvagt elektriker Gladsaxe. 

Elektriker til erhverv i Gladsaxe


Autoriseret elektriker Gladsaxe er en elektrikerfirma med mange års erfaring med virksomheder og deres el. Vi er, kyndige, fuldt autoriserede, medlem af Tekniq, og er selvfølgelig forsikret. Vi er en elektriker du kan stole på hvis du har brug for f.eks. en underleverandør til et byggeri eller hvad du nu har behov for hjælp med. Selvfølgelig tilbyder vi også alle ovenstående ydelser til vores erhvervskunder.

Serviceaftaler til erhverv

Vi tilbyder virksomheder og boligforeninger serviceaftaler der vi giver gode rabatter og procenter på el arbejde ved bestilling. Disse serviceaftaler komme jer til gode hvis i lige pludseligt står i en situation der i får et akut behov af en døgnvagt elektriker. Hvis i indgår i en serivceaftale med os, så får i halv pris på vagtudkald gebyret. Oveni i så kan i være sikre på at der er en elektriker til rådighed hvis behovet af akut elektriker er til stede. 

Din døgnvagt elektriker København N, S, V og K samt Frederiksberg

Autoriseret Elektriker Gladsaxes bedste tips til at spare strøm kontoret

Det lyder måske ganske enkelt: Spar energi på dit kontor i Gladsaxe, og skær ned på el omkostningerne. Men for at være helt ærlig så er nok de færreste virksomhedsejere sikre på, hvor de skal begynde spare på strøm. Følg Autoriseret Elektriker Gladsaxes nyttige tips, hvoraf mange er nemme at implementere, for at reducere din virksomheds spild af CO2 og spar penge på samtid

1. Sluk lyset når de ikke er i brug

Denne enkle lille tip er ikke indlysende for de fleste ejere af små virksomheder og kontorer i Gladsaxe. Faktum er at de fleste af os har en tendens til at glemme at slukke lyset, når vi forlader rummet. Hvis du er leder eller ejere så kan du ved siden af lyskontakter  sætte en lille slidt om som som en nyttig påmindelse om at slukke lyset. Endnu bedre, overveje at bruge bevægelsesaktiverede lys i fælles områder eller gange, der slukker efter en vis periode og automatisk tænde, når nogen kommer ind i lokalet. Dette kan f.eks. Autoriseret Elektriker Gladsaxe hjælpe med. 

2. Opgrader din belysning

Apropos belysning, måske skulle du opgradere dit lys. Energislugende pærer udskiftes med lysstofrør og LED-lys. I mellemtiden bliver UID-lys brugt til større kontorer, da de sparer meget energi og penge på sigt. Selv når det kommer til lysstofrør, kan det være tid til at opgradere sin inventar i virksomhedens lokaler. 

Når det kommer til udskiftning pærer, vælg energibesparende pærer.

3. Stop termostatkrigene

Deltager dit kontor i termostatkrig? En person klager over, at kontoret er for koldt, mens en anden person klager over, at det er for varmt. Måske er de på tiden at få dine termostater kiggede igennem af en autoriseret elinstallatør Gladsaxe? Lad vores autoriserede elinstallatør i Gladsaxe tage et kig forbi dit kontor eller din virksomheds lokaler. 

4. Spar på papir

Kopimaskiner, faxmaskiner og printere kræver papir, hvilket er en dyr ressource. Prøv at gå papirløse så meget som muligt. Medtag alle dokumenter, du skal dele med andre, i et delt drev, et lagrings- eller fildelingstjeneste i skyen.

 

Ofte stillede spørgsmål til Autoriseret Elektriker Gladsaxe

Er det virkelig gratis at indhente tilbud hos jer?

 Ja! Hos Autoriseret Elektriker Gladsaxe er det altid gratis at få tilbud via mail og telefon.

For at vide, hvorfor noget ikke fungerer korrekt, er vi nogle gange nødt til at teste, et hjemmebesøg er gratis hvis det er det vi aftalte på forhånd, ellers er det almindelig tast. Hvis du har en mindre reparation, kan du planlægge en aftale for et serviceopkald, og vi vil gerne komme til dit hjem eller forretning og vurdere din situation og udføre de nødvendige reparationer.

Hvis vurderingen af dit projekt afslører et mere alvorligt problem, vil vi med glæde give dig et gratis tilbud over de nødvendige reparationer og arbejde sammen med dig om at færdiggøre dit projekt og opfylde dine behov. Vores gratis estimater er begrænset til større projekter. Vi er ikke i stand til at tilbyde gratis tilbud på mindre servicearbejde eller reparationer.

Er Autoriseret Elektrikere Gladsaxe virkelig til rådighed for samme dag som en nødsituation opstår?

Ja, vores dygtige elektrikere er til rådighed 24 timer om døgnet hjælpe dig med dine el-projekter eller el-problemer. Hvis du står i en nødsituation f.eks. strømafbrydelse eller andet problem, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed, kan vi normalt gøre reparationen indenfor en time. 

Vores elektrikere er til rådighed 24 timer i døgnet for at hjælpe dig i nødsituationer. Vi har erfaring med at arbejde med lokale byer og forsyningsselskaber til at foretage dine reparationer og få din magt genoprettet samme dag i de fleste tilfælde. 

Jeg har stofledninger i min Bolig, skal jeg være bekymret?

 Vi anbefaler, at stofledninger udskiftes, hvor det er muligt. I det mindste foreslår vi, at du får dine elinstallationer undersøgt af en kvalificeret elektriker.

Har du flere spørgsmål til Autoriseret Elektriker Gladsaxe? Tøv ikke med at kontakte os, vi glæder os allarede til at svare på enhver spørgsmål du må have. Kontakt os nemmest på telefon;

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København, som kører i alle de københavnske bydele og har åbent 24 timer om døgnet

Læs mere

Bydele

ELEKTRIKER GLADSAXE ✅ Autoriseret elektriker Døgnvagt 24

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker København har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
trustpilot
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Kontakt os