Elektriker Gladsaxe

Elektriker Gladsaxe døgnvagt tilbyder alt af el | Har du brug for en akut døgnservice elektriker Gladsaxe, ring nu så er vi der indenfor 30 minutter
Elektriker Gladsaxe døgnvagt tilbyder alt af el | Har du brug for en akut døgnservice elektriker Gladsaxe, ring nu så er vi der indenfor 30 minutter

Søger du en Autoriseret Elektriker Gladsaxe?

Autoriseret Elektriker Gladsaxe er en alsidig elektrikerfirma som kører hver dag i Gladsaxe kommune. Vi går op i at levere bedste el-service og at tilbyde et bredt spektrum at ydelser til alle vores kunder i Gladsaxe.

Du vælge os som din elektriker Gladsaxe hvis du ønsker følgende;

 • 100% tilfredshed er garanteret
 • Erfarne autorisere elektrikere Gladsaxe
 • Alt arbejde udført med KLS sikring.
 • At hyre en el-installatør som kender Gladsaxe kommune
 • Ønsker gratis tilbud på elektriker arbejde
 • Døgnvagt elektriker Gladsaxe

Fra reparation af dine ikke-fungerende stikkontakter og belysning til nyt hjem eller kontor, er vi her for at hjælpe dig med alle dine elektriske behov. Autoriseret elektriker Gladsaxe er professionelt uddannet med autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen via CVR 4032 3279.

Vores akut døgnvagt elektriker Gladsaxe er altid åben og du kan derfor ringe til og få hjælp 24 timer om døgnet ved problemet med elektriske apparater eller strøm.

Sikre el-installationer tilbydes i Gladsaxe kommune

Gladsaxe Kommune ligger nordvest for det centrale København grænsende til Gentofte, Lyngby-Tårbæk, Furesø, Herlev og Københavns kommuner. Kommunen gennemskæres fra sydøst til nordvest af den tidligere Frederiksborgvej, der i dag hedder Søborg- Buddinge- og Bagsværd Hovedgade. Autoriseret Elektriker Gladsaxe finder rundt i alle disse bydele uden problemer, da vi kører her til dagligt.

Når du lader en elektriker komme ind i dit hjem, du ønsker en elektriker, du kan stole på. Vores elektrikere er kyndige, hensynsfulde og forstår, at du måske har bekymringer. Ligesom vi er bekymrede for at installere og reparere din installation sikkert, vi ønsker at give dig et niveau af komfort og sikkerhed.

Elektriker Gladsaxe tilbyder ydelser til privat og erhverv

Autoriseret elektriker Gladsaxe er en erfaren elektriker i din kommune som tilbyder mange løsninger i elbranchen. Vi ser frem til at hjælpe dig med både store og små opgaver. Nogle almindelige opgaver som vi udfører er;

 • Elektrikerservice, reparationer og installationer – har du brug for hjælp til en opgave som kræver autorisation så er vores elektriker Gladsaxe et udmærket valg.
 
 • DUKA One montering inkl. hulboring – Vi har stor erfaring med montering af DUKA One, kontakt os for en fair pris hvor vi klarer installationen samme dag.
 
 • Opgraderinger af el-tavle – Der er flere årsager til hvorfor mange danske hjems el-tavler har brug for en opgradering, er du i tvivl om du har brug for en ny el-tavle eller kun en ny gruppe? Kontakt os.
 
 • Udskiftning afbrydere – Afbryder som er grimme at se på eller ikke virker, kan vores elektriker Gladsaxe udskifte eller reparere for dig.
 
 • Serviceopkald (større/mindre reparationer) – Her arbejder vi typisk på timepris, kontakt os hvis du har flere små ting som du ønsker at få lavet i et ryk.
 
 • Nye elinstallationer, nyt el – Gamle og umoderne el-installationer kan være farlige eller skabe besvær. Indhent tilbud eller spørg om råd hos vores elektriker Gladsaxe.
 
 • Belysningsinstallationer og design – Autoriseret Elektriker Gladsaxe har en ekspert i belysning på holdet som kan hjælpe dig som har brug for et komplet belysning system eller kun søger hjælp til en opsætning af en enkelt lampe eller spot.
 
 • Ekstra stikkontrakt – Denne opgave klares typisk som et servicebesøg. Kontakt os for mere info
 
 • Træbelysning – træbelysning og havebelysning er vi glade for, vi har desuden en ekspert indenfor området.
 
 • Under skabet belysning – Lad vores elektriker Gladsaxe skabe praktiske “underskabet belysning” f.eks. i dit køkken eller badeværelse.
 
 • Landskab og have belysning – Vi har stor erfaring med havebelysning og planerer gerne sammen med dig hvad der giver bedst lys i dit tilfælde og i din have.
 
 • Lysdæmpere – Effektfuld hyggebelysning og skarp arbejdsbelysning i samme lampe, det kan vi installere for dig!
 
 • Ovn og komfur installation – Vores Elektriker Gladsaxe kan hjælpe installation inkl.. opgradering af el-tavlen ved behov.
 
 • Opvaskemaskine og hvidevare montering – Vi hjælper dig med alle hvidevareinstallationer som du har brug for hjælp til.
 
 
Sådan ser et HPFI relæ ud i din el-tavle
Sådan ser et HPFI relæ ud i din el-tavle

Elektriker Gladsaxe, el-service og ydelser vedrørende sikkerhed 

 • Dørtelefoner – Til både boligforeninger, villaer og erhverv er noget som vi beskæftiger os med til dagligt, oveni har vi et samarbejde med en dygtig lokal låsesmed.
 
 • Røgalarmer – Sikre din familie med gode rødalarmer. Vi gør det nemt.
 
 • Sikringer – Hvis du har sikringer som ikke virker som det skal, hjælper vi dig, både på tidsbestilling og som døgnvagt elektriker Gladsaxe.
 
 • Sikkerhedsbelysning (bevægelsesdetektorer) – At sikre dit hus med bevægelse sensorer anbefaler, desuden er det billig indbrudssikring!
 
 • Ny eltavle Udskiftning af el-tavle udfører vi næsten hver dag, vi har lave priser på el-tavler. Indhent tilbud hvis du har brug for en pris.
 
 • El-eftersyn – Lokaler som flere end 150 personser kan være i skal enligt lov få en el-eftersyn.
 
 • Udskiftning stikdåse og stikkontakter – Gamle ødelagt stikkontakter eller mangel på stikkontakter kan vi hjælpe dig med, det er et almindelig problem i Gladsaxe!
 
 • Avanceret fejlfinding – Vi tør vade på at vi er den mest fleksible døgnvagt elektriker Gladsaxe!
 

Ovenstående liste er ikke en udtømmende liste af hvad vi tilbyder… . Er du i det mindste usikker på om Autoriseret Elektriker Gladsaxe kan hjælpe så ring og spørg, vi er altid ved telefonen 24 timer om døgnet, da vi som nævnt er en døgnvagt elektriker Gladsaxe.

Elektriker Gladsaxe | Autoriseret elektriker Døgnvagt 24t
Elektriker Gladsaxe | Autoriseret elektriker Døgnvagt 24t

Autoriseret elektriker Gladsaxe til erhverv i Gladsaxe kommune

Autoriseret elektriker Gladsaxe er en elektrikerfirma med mange års erfaring med virksomheder og deres el. Vi er, kyndige, fuldt autoriserede, medlem af Tekniq, og er selvfølgelig forsikret. Vi er en elektriker du kan stole på hvis du har brug for f.eks. en underleverandør til et byggeri eller hvad du nu har behov for hjælp med. Selvfølgelig tilbyder vi også alle ovenstående ydelser til vores erhvervskunder.

Fleksible serviceaftaler 

Vi tilbyder virksomheder og boligforeninger serviceaftaler der vi giver gode rabatter og procenter på el arbejde ved bestilling. Disse serviceaftaler komme jer til gode hvis i lige pludseligt står i en situation der i får et akut behov af en døgnvagt elektriker. Hvis i indgår i en serivceaftale med os, så får i halv pris på vagtudkald gebyret. Oveni i så kan i være sikre på at der er en elektriker til rådighed hvis behovet af akut elektriker er til stede. 

Gravet et kabel over i Gladsaxe

Autoriseret Elektriker Gladsaxes bedste råd til at spare strøm kontoret

Det lyder måske ganske enkelt: Spar energi på dit kontor i Gladsaxe, og skær ned på el omkostningerne. Men for at være helt ærlig så er nok de færreste virksomhedsejere sikre på, hvor de skal begynde spare på strøm. Følg Autoriseret Elektriker Gladsaxes nyttige tips, hvoraf mange er nemme at implementere, for at reducere din virksomheds spild af CO2 og spar penge på samtid

1. Sluk lyset når de ikke er i brug

Denne enkle lille tip er ikke indlysende for de fleste ejere af små virksomheder og kontorer i Gladsaxe. Faktum er at de fleste af os har en tendens til at glemme at slukke lyset, når vi forlader rummet. Hvis du er leder eller ejere så kan du ved siden af lyskontakter  sætte en lille slidt om som som en nyttig påmindelse om at slukke lyset. Endnu bedre, overveje at bruge bevægelsesaktiverede lys i fælles områder eller gange, der slukker efter en vis periode og automatisk tænde, når nogen kommer ind i lokalet. Dette kan f.eks. Autoriseret Elektriker Gladsaxe hjælpe med. 

2. Opgrader din belysning

Apropos belysning, måske skulle du opgradere dit lys. Energislugende pærer udskiftes med lysstofrør og LED-lys. I mellemtiden bliver UID-lys brugt til større kontorer, da de sparer meget energi og penge på sigt. Selv når det kommer til lysstofrør, kan det være tid til at opgradere sin inventar i virksomhedens lokaler. 

Når det kommer til udskiftning pærer, vælg energibesparende pærer.

3. Stop termostatkrigene

Deltager dit kontor i termostatkrig? En person klager over, at kontoret er for koldt, mens en anden person klager over, at det er for varmt. Måske er de på tiden at få dine termostater kiggede igennem af en autoriseret elinstallatør Gladsaxe? Lad vores autoriserede elinstallatør i Gladsaxe tage et kig forbi dit kontor eller din virksomheds lokaler. 

4. Spar på papir

Kopimaskiner, faxmaskiner og printere kræver papir, hvilket er en dyr ressource. Prøv at gå papirløse så meget som muligt. Medtag alle dokumenter, du skal dele med andre, i et delt drev, et lagrings- eller fildelingstjeneste i skyen.

 

Afspil video

Ofte stillede spørgsmål til vores elektriker Gladsaxe

Er det virkelig gratis at indhente tilbud hos jer?

 Ja! Hos Autoriseret Elektriker Gladsaxe er det altid gratis at få tilbud via mail og telefon.

For at vide, hvorfor noget ikke fungerer korrekt, er vi nogle gange nødt til at teste, et hjemmebesøg er gratis hvis det er det vi aftalte på forhånd, ellers er det almindelig tast. Hvis du har en mindre reparation, kan du planlægge en aftale for et serviceopkald, og vi vil gerne komme til dit hjem eller forretning og vurdere din situation og udføre de nødvendige reparationer.

Hvis vurderingen af dit projekt afslører et mere alvorligt problem, vil vi med glæde give dig et gratis tilbud over de nødvendige reparationer og arbejde sammen med dig om at færdiggøre dit projekt og opfylde dine behov. Vores gratis estimater er begrænset til større projekter. Vi er ikke i stand til at tilbyde gratis tilbud på mindre servicearbejde eller reparationer.

Er Autoriseret Elektrikere Gladsaxe virkelig til rådighed for samme dag som en nødsituation opstår?

Ja, vores dygtige elektrikere er til rådighed 24 timer om døgnet hjælpe dig med dine el-projekter eller el-problemer. Hvis du står i en nødsituation f.eks. strømafbrydelse eller andet problem, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed, kan vi normalt gøre reparationen indenfor en time. 

Vores elektrikere er til rådighed 24 timer i døgnet for at hjælpe dig i nødsituationer. Vi har erfaring med at arbejde med lokale byer og forsyningsselskaber til at foretage dine reparationer og få din magt genoprettet samme dag i de fleste tilfælde. 

Jeg har stofledninger i min bolig, skal jeg være bekymret?

 Vi anbefaler, at stofledninger udskiftes, hvor det er muligt. I det mindste foreslår vi, at du får dine elinstallationer undersøgt af en kvalificeret elektriker.

Har du flere spørgsmål til Autoriseret Elektriker Gladsaxe? Tøv ikke med at kontakte os, vi glæder os allarede til at svare på enhver spørgsmål du må have. Kontakt os nemmest på telefon;

Author picture

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København, som kører i alle de københavnske bydele og har åbent 24 timer om døgnet

Læs mere

Bydele

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker København har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit

Skriv til os