Elektriker Taastrup

Electrician Builder at work, examines the cable connection in the electrical line in the fuselage.

Lokalt beliggende elektriker Taastrup

Autoriseret Elektriker Taastrup dygtige elinstallatør bor i Høje Taastrup og kan derfor hjælpe dig akut med kort varsel 9 ud af 10 gange med gratis kørsel. 

Så hvis du leder efter en akut døgnvagt elektriker Taastrup, så er vi et udmærket valg af elektriker i Taastrup. Selvfølgelig så tager vi os også af el-opgaver som ikke er akutte og mere omfattende opgaver som f.eks. el-renovering. 

Autoriseret Elektriker Taastrup er den elektriker i København som har mest kunde tilfredshed. Vi går op i at levrer et god stykke arbejde og god service hver gang, så at du ringer til os, også næste gang som du har brug for en elektriker Taastrup

Elektriker Taastrup planerer el renovering hos kunde i København

El ydelser til både privat og erhvervskunder i Taastrup

Autoriseret Elektriker Taastrup er en alsidig elinstallatør og elektriker firma i Taastrup kommune. Vi er fuldt autoriserede gennem CVR. 40323279. du er derfor i trygge hænder mht. til kvaliteten på det arbejde som vi udfører. Vi arbejder med kvalitetssikring på alle vores opgaver.

Hvad er kvalitetssikring (KLS)?

Et kvalitetsledelsessystem (KLS) er vores elektriker Taastrup egenkontrolsystem. Kvalitetssikringen skal blandt andet indeholde oplysninger om virksomhedens organisation og kompetencer, bemanding af opgaver og dokumentation på, hvordan opgaven hos dig er blevet udført.

Ydelser hos Autoriseret Elektriker Taastrup

Som det allside el firma vi er kan du få det meste hos os. Vi har forskellige medarbejder der sidder med forskellige kompetencer. F.eks. vi har en der er supererfaren med lampeopsætning og en anden elektriker der et højtuddannet indenfor nye elinstallationer og har stor erfaring med el-renoveringer. 

Her er et udvalg af vores ydelser;

 • El-renovering
 • Elektriker døgnvagt Taastrup
 • Elinstallationer
 • Nyt el
 • Energioptimering
 • Hvidvareinstallation
 • Service elektriker Taastrup
 • Montering af lampe, lampeopsætning
 • Opsætning af ekstra stikkontakt
 • Reparationer efter gravet kabel over
 • Akut elektriker Taastrup
 

Priser elektriker Taastrup?

Ønsker du en fast pris på elektriker Taastrup? Det forstår vi godt, nemmest og hurtigst at få en pris på en lille opgave er via telefon: 77 32 22 22,. eller at anmode om en pris i vores indhent tilbud formular her på hjemmesiden. 

Fuldt autoriseret og anerkendt el service

Ring til os nu og bestil en dygtig installatør til din opgave i Høje Taastrup og omegn. Når du vælger os som din elektrikerfirma, kan du forvente;

 1. Et højt service niveau
 2. Kvalitetssikring på din udførte opgave
 3. Garanti
 4. Konkurrencedygtige priser
 5. Uddannede elinstallatører
 6. Ligestilling
 7. Og meget mere …

Flere bydele

Kontakt info

5/5
5/5

Anmeldelser 16
Gennemsnit 5/5

Kontakt os