Ny Eltevla København tilbydes af autoriseret elinstallatør og elektriker

Udskifte gammel eltavle til ny København

Udskifte gammel eltavle til ny København Elektriker og elinstallatør til udskiftning og indkøb af el-tavle

Udskift din gamle umoderne eltavle København til ny . I dag er mennesker afhængige af en god elforsyning, på samme tid som forskellige elproblemer forårsager både personskader og materielle skader. Et eltavles levetid varierer og udskiftes normalt efter 30-50 år. Dette er for at kunne imødekomme dagens krav til elektrisk sikkerhed. Ved udskiftning af nyt el anbefales det også at skifte den gamle eltavle til ny eltavle og en mere moderne model, der er sikrere og er udstyret med effekt afbrydere, jorddejlafbrydere osv.

Anmod om tilbud til udskiftning af Eltavle

Anmod om et tilbud og fortæl os mere her, så vender vi tilbage til dig så snart vi kan angående din opgave! Så har vi en samlet diskussion og foretager en mulig booking af et møde angående den kommende inkøb, opgradering af ny eltavle København.

Vi hjælper dig med at udskifte eltavle København og omegn.

Autoriseret elektriker er en del af Norh (CVR 40323279), vi findes i København og vores elinstallatør har lang erfaring med design til forskellige elektriske installationer og reparationer. Hver installation og samling udføres af virksomhedens erfarne elektriske installatører med certifikater inden for deres respektive specialistområder. Vi kører som elektriker i alle Københavns bydele så som Amager, Gentofte, Charlottenlund, Nørrebro og Frederiksberg samt Norhsjælland og Vestegnen.

UDSKIFTNING AF GAMMEL ELTAVLE TIL NY ELTAVLE KØBENHAVN AF AUTORISERET ELINSTALLATØR MED MANGE ÅRS ERFARING. KONTAKT AUTORISERET ELEKTRIKER OG FÅ ET BILLIGT TILBUD PÅ UDSKIFTNING AF ELTAVLE

Din elektriker til udskiftning af eltavle i Kbh

Skriv til os og fortæl os mere, så vender vi tilbage til dig så snart vi kan angående din opgave, pris og tid! Så har vi en samlet diskussion og foretager en mulig booking af et møde angående den kommende opgradering.

Autoriseret Elektriker hjælper dig med at udskifte gammel eltavle til ny

Skift til et ny eltavle for din sikkerhed og øget komfort i fremtiden. Når din gamle eltavle udskiftes, får du et sikrere elektrisk system med jordfejlafbrydere, der redder mange liv i Danmark hver år. Vi hjælper med både levering og installation af den ny eltavle i Storkøbenhavn og omegn. Takket være tæt kontakt og samarbejde med forskellige grossister garanterer det hurtig levering af kvalitets materiale.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med at skifte kraftstation, bedes du kontakte os på Autoriseret elektriker på tel. 7732 2222.

Gammel eltavle, god idé at skifte ud denne eltavle

Fejler og problemer ved gamle eltavler, skal din gamle eltavle udskiftes til ny?

De fejl, som autoriseret elektriker ofte ser ved de gamle eltavle, som vi er ude og udskifter til nyere, er, at der fejlstrømsafbrydere også kaldt HFI, HPFI og RCD, som ikke fungerer optimalt. 

HFI, HPFI, RCD, HPFI-relæ, HFI-relæ, relæet eller hoved afbryderen, ja kært barn har mange navne. Men det er navnet for den samme ting, nemlig fejlstrømsafbryderen, idag kalder man det så for RCD, hvilket er den rette.

En fejlstrømafbryder sidder i eltavle som formål at være den første beskyttelse. Hvis den slår fra, er der oftest ingen strøm i boligen. RCD relæer sidder der for at beskytte dig mod elektrisk brand og elektriske stød. Autoriseret elektriker  har måleudstyr til at måle på RCD-relæet. Elektrikerne kan måle sig frem til, om den virker korrekt. Vi ser ofte ude bland kunder at RCD-relæet der ikke virker korrekt. Enten er de for lang tid om at slå fra, eller også slår de slet ikke fra ved en fejlstrøm. Hvilket er meget farligt hvis det ikke gør!

Husk at teste din el tavle –  Find ud af om det skal foretages en udskiftning af eltavle til ny eltavle 

Du bør selv  1-2 gange årligt,  teste om dit relæ (fejlstrøm afbryder virker) gennem at trykke på den lille ”testknap”, der er på fejlstrømsafbryderen. Så slår fejlstrømsafbryderen fra, og du kan herefter tænde den igen. Er du usikker på hvordan du skal teste din fejlstrømafbryder i din eltavle så er du altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper både med at teste eltavle og udskifte el tavle privat samt skrift af eltavle til erhverv. 

Electric switches in fusebox. Many black circuit brakers in a ro

RCD (fejlstrømafbryder) vigtigste komponenten i din El tavle

En RCD (fejlstrømafbryder) er en sikkerhedsanordning i din eltavle, der giver en hurtig strømafbrydelse, når der registreres en ubalance i et elektrisk kredsløb. Disse ubalancer kan være forårsaget gennem kroppen af en person, der ved et uheld rører den energitilførte del af kredsløbet. Uden korrekt installation af en RCD fejlstrømafbryder, kan dødbringende konsekvenser. Et RCD relæ er designet til at afbryde hurtigt nok til at beskytte mod skader forårsaget af sådanne stød. Elektrikere nutidens professionelle elektrikere har de færdigheder og kundskaber til at installere disse afgørende sikkerhedsfunktioner i din El tavle. Vores elektriker tilbyder;

  • Levering, indkøb og installation af RCD relæ
  • Levering, montering og installation af sikkerhedsafbrydere
    Levering og installation af RCD relæ – sikkerhed afbrydere er blot en af de mange elektriske tjenester Autoriseret elektrikere tager sig af Dagens professionelle team af indenlandske elektrikere tilbyder kunder i hele København. Kontakt os i dag og find ud af, hvordan elektrikere i dag kan hjælpe dig med RCD relæ eller Eltavle, reparation af eltavle eller udskiftning til ny eltavle København.

Kunde udtalelser

Super service, hurtig udrykning og punktlig Rigtig godt arbejde og forståelse for opgaven. Samt en rigtig godt arbejde for prisen Billigt ..... Vil varmt anbefale dette firma !!! Og dette vil jeg bruge igen
Jhonny
Jonny
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere
el-tavle fra Legrand København
EL TAVLE Legrand

Tilbud på standard Eltavle ved montering og udskiftning af gammel el-tavle

Product SKU: 5

Product Brand: Legrand

Product Currency: Dk

Product Price: 6795

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5