Gravet en ledning over

Hvis du har gravet et kabel eller en ledning over findes der hjælp at hente

Hvis du har gravet et kabel eller en ledning over findes der hjælp at hente

Måske er du ved at lave om i din have, eller måske planlægger du en tilbygning og er ved at grave til fundament.. I denne situation er det nemt at man kan komme til at grave en ledning over eller en kabel. Det kan være at du gravet over en telefon kabel eller et fibernet. 

Hvad du skal gøre, når du har gravet en ledning over

Det første du skal gøre, hvis du opdager at du er kommet til at grave en kabel, telefonledning, fibernet eller anden ledning over er at forsikre dig om at ingen anden er kommet til skade. Når du har gjort dette, så skal du ringe til en autoriseret elektriker, du kan f.eks. ringe til os på tlf: 

Hvad koster det at reparere en skade som; at grave en kabel/ledning over?

Det er aldrig billig at komme til at grave en kabel eller ledning over. Men hvor meget det kommet til at koste varierer en del efter hvilken type af kabel du har kommet til at grave over. Hvis du er rigtig uheldig så har du gravet et fibernet over. En fiberkabel kan nemlig ikke bare repareres som f.eks. en telefonkabel. 

Vagtudkaldet er det første gebyr og at få ud en elektriker akut koster mellem 1800,- og 3800,- alt efter hvornår og hvor skaden er sket. Hvis du har en forsikring der dækker denne form for skade så er du fri fra at betale mere end din selvrisiko. 

Vil du vide mere præcist hvad de koster at få repareret din kabel/ledning ring til os nu og hør. Vi tager altid telefonen!

Author picture

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København, vi kører i alle bydele og har åbent 24 timer om døgnet og kan hjælpe dig når du er kommet til at f.eks. boret en kabel over

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *