Elektriker weekend og helligdage, lørdag og søndag

Brug for en akut elektriker lørdag eller søndag⭐ Vi tilbyder autoriseret døgnservice elektriker weekend og helligdage → lørdage og søndage

Er strømmen gået en lørdag, søndag eller en rød dag og du har derfor behov af en elektriker i København?

Autoriseret elektriker tilbyder døgnvagt og døgnservice som elektriker på lørdage, søndage, weekender og helligdage. Vi ved at strømsvigt eller problemer med el, kan ske alle dage på året. Derfor arbejder vi 24 timer om døgnet også de dage da alle andre holder fri, så hvis du skal bruge en døgnvagt elektriker søndag eller en døgnvagt elektriker weekend, så kan du altid ringe til os.

Hvad koster en døgnvagt elektriker weekend og helligdage?

Prisen som du nok forstår, er højere de “røde” dage, dette fordi at vi betaler mere for vores elektrikere at have vagten, de dage som de er normalt at holde fri. Dette er aftalt bestemt enligt Tekniq, som er en faglig organisation og en arbejdsgiverforening. 

Har jeg brug for en akut elektriker søndag eller helligdage eller kan det vente?

Hvis fejlen skyldes en sikring der bliver ved med at springe, så kan det sagtens vente. Men hvis det f.eks. lugter ild eller du får stød via din vandhane, så skal problemet med en udbedredes hurtigt og du har brug for en døgnvagt elektriker weekend eller helligdage. 

 

 

Brug for en akut elektriker lørdag eller søndag⭐ Vi tilbyder autoriseret døgnservice elektriker weekend og helligdage → lørdage og søndage

Hvordan finder jeg ud af hvor akut situationen er?

Det koster intet at ringe til os og fortælle os om dit problem. Vores elektriker weekend og helligdage som er på vagt, tager altid telefonen. Selvfølgelig er de dage, da vi f.eks. har sygdom i firmaet eller usædvanligt travlt at vi ikke kan have vagttelefonen på. Men det er meget sjældent. Ring til os nu og fortæl os om dine udfoldninger med din el, så finder vi den bedste løsning sammen, både mht. til budget og sikkerhed. 

Kunde udtalelser

Vi fik besøg af en meget kompetent elektriker, der var i stand til at tænke ud af boksen. Det fremgik ikke på noget tidspunkt, at han var presset tidsmæssigt, og han efterlod en følelse af, at netop vores ganske lille opgave var vældig vigtig for ham.
karin
Karin
Tidligere Kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Kontakt os - din elektriker København og Nordsjælland