Autoriseret Elektriker København

Elektriker København Autoriseret med døgnvagt 24 timer hver dag

Din alsidige elektriker København med døgnservice i hele hovedstaden og omegn.

Med mange års erfaring indenfor el-branchen, har vores autoriserede elektriker København i dag har opnået et godt ry for at tilbyde både beboer og virksomheder i København og omegn effektiv elsevice og arbejde i højeste kvalitet. Autoriseret Elektriker København er en døgnvagt elektrikervirksomhed som kan udføre alt indenfor el og dække alle dine behov af elektriker København. Autoriseret Elektriker København er et familieejet selskab som drives af centrale familie principper. 

Hos Autoriseret Elektriker København bryder os meget om vores kunder, samt vores ansatte elektrikere og vores samarbejdspartners. Vi investerer meget tid og ressourcer i uddannelse og udvikle af alle ansatte elektriker i København inkl.. vores lærlinge, vi er også særligt opmærksomme på sundhed og sikkerhed, samt ny teknologi som kan være brugbar for dig som vores kunde i København.

En personlig elektriker København med hjertet de rette stede

Vi er små nok til at give det personlige præg som en lille elektriker virksomhed kan og har også ressourcer til at fuldføre omfattende projekter for Københavns største bygherrer. Intet job er for stort eller for lille til Autoriseret Elektriker København, alt fra en enkelt lys montering i din lejlighed til en flere etagers lejligheds blok med ny elektrisk design og installation projekt, det klarer vi. 

Autoriseret Elektriker København er en del af Norh, og vi er stolte af at være professionelle og nede på jorden, og vi arbejder altid sammen med dig som vores betydelse fulde kunde for at sikre, at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser, nogensinde. Vi har effektivt måleudstyr og redskaber på plads for at sikre, at projekterne gennemføres effektivt og til tiden, men vigtigst af alt inden for din budget. 

Autoriseret Elektrikere København har derfor I dag har et godt ry for at tackle teknisk og komplekst el-arbejde, det er vi meget stolte overfor. Alt el-arbejde udføres af  kvalificeret elektriker København, på stedet, hvilket betyder, at du kan have tillid til det arbejde, der udføres kompetent.

Vi er medlem af Tekniq og udfører kvalitetssikring på alt autoriseret el arbejde. 

Autoriseret Elektriker Københavns mange ydelser indenfor el

Døgnvagt elektriker København

Vi kan hjælpe med alle typer af elektriske reparationer i København akutte såvel som på tidsbestilling. Strømsvigt eller fejl i elektriske systemer sker ikke kun over en nat, de kan udvikle sig over en periode. Vores professionelle elektriker København bruger en systematisk og logisk tilgang til hurtigt at analysere fejlen og her fra bestemme, hvad der er galt og løse problemet. Vi er ekstra stolte over vores store fleksibilitet som døgnvagt elektriker København, vi tilbyder nemlig 24 timers døgnservice i hele hovedstaden 365 dage om året. 

Vi udfører fejlsøgning på følgende ting;

 • Alle typer af elektriske reparationer
 • Fejlsøgning ved akutte problemer
 • Reparationer af strømkredsløb
 • Kabelreparationer
 

Fejlsøgning og  og el reparationer er blot en af de mange elektriske ydelser vores autoriserede døgnvagt elektriker Københavns professionelle team af tilbyder kunder, i hele København hver eneste dag. Kontakt os i dag og find ud af, hvordan vores Autoriserede elektriker København i dag kan hjælpe dig.

El-renoveringer til nybyggeri i København og omegn.

Autoriseret Elektriker København kan yde en personlig og professionel el-service direkte med dig eller dine kunder for at diskutere belysning og designe alle deres elektriske og belysning valg til deres nye hjem eller renovering. 

Du kan blive lettet af denne ofte tidskrævende byrde. Autoriseret Elektriker København, kan tilbyde økonomisk overkommelige grønne belysning løsninger til at overholde alle de regler der findes i dag. Alle opgaver løses og udføres af vores autoriserede elinstallatør eller Elektriker København. Der alle har en omfattende viden indenfor området og sikrer, at vi udfører dit arbejde rettidigt og effektivt i overensstemmelse med strenge danske standarder  der er til stede på el-arbejde.

Design af lys og elinstallationer er blot en af de mange ydelser Autoriseret Elektriker København, med vores professionelle team af elektrikere tilbyder kunder i hele Kbh og omegn. Kontakt os i dag og find ud af, hvordan vores elektrikerne kan hjælpe dig, uanset opgave. Udover belysning så udfører vi; Installation af nød- og udgangsbelysning efter alle de regler der findes og meget mere. 

Vedligeholdelse og serviceaftaler ved Autoriseret Elektriker København

Autoriseret Elektrikere København tilbyder fuld elektrisk vedligeholdelse og regelmæssige service for at forhindre afbrydelse fra elektriske fejl og begrænse nedetid, hvis fejl opstår. Dette er en populær el-service indenfor erhverv. Service/kontrol en gang om året kan være nok for boliger, men for en kontorbygning kræve af hyppigere overvågning og nogle elektriske systemer kræver konstant opmærksomhed. Vedligeholdelse kan forhindre alvorlige hændelser, sikre sikkerhed, eliminere strømafbrydelser og forbedre effektiviteten.

Ring Autoriseret Elektrikere København i dag for at diskutere en vedligeholdelsesplan, der passer dig. Vores elektriker København med team, har erfaring og viden til at håndtere de ældste elektriske systemer igennem til de mest teknologisk avancerede elektriske systemer. Du kan med stor fordel indgå i en service aftale med os, der vi heriblandt kan hjælpe med følgende;

 • Forebyggende vedligeholdelse
 • Regelmæssig elektrisk kontrol
 • El-eftesyn
 • El-tjek
 • En dedikeret serviceperson til din virksomhed
 • Testning
 

Vedligeholdelse af elektriske systemer er blot en af de mange ydelser Autoriseret Elektriker København og vores professionelle installatører udfører.

Indkøb og montering af røgdetektorer 

Giv dine lokaler det allerbedste inden for brandsikkerhed ved at have en elektriker gennemgået din brandsikkerhed. Vores professionelle elektriker København kan installere og teste røgdetektorer i hele dit forretning, bygning, hjem eller kontor. Installation af røgdetektorer er blot en af de mange elektriker ydelser vi tilbyder. 

RCD-relæ fejlstrømsafbryder i din el-tavle, det klarer Autoriseret Elektriker København!

Et RCD-relæ er en sikkerhedsanordning, der giver en hurtig strømafbrydelse, når der registreres en ubalance i et elektrisk kredsløb. Det er en meget vigtigt sikkerhedsforanstaltning og hvis denne ikke virker så er det vigtigt at der bliver taget action, at få den repareret eller udskiftet til en der virker. Blot til info et RDC-relæ er det samme som HPFI, HFI. Autoriseret elektriker København, kan hjælpe dig med både testning og reparation samt udskift af RCD-relæet i din el-tavle. Læs mere om RCD-relæ her.

Komfurer, kogeplader og andre hvidevarer

Vores elektrikere kan udskifte din kogeplade, ovn eller komfur eller hjælpe når du overvejer at opgraderede dine apparater. Hvis du har købt en ny apparat og har brug for nogle mere gruppe så kan vi også hjælpe med dette.

Udskiftning af el, nyt el København

Vores Københavnske elektriker er, forsikret, kvalificeret og klar til at hjælpe dig uanset dine elektriske behov af opgradering. Måske er de talen om gamle stofkabler der begynder at drille og du tit oplever problemer med strømsvigt osv. og nu overvejer at investere i nyt el. Autoriseret elektriker København udfører installation og el renoveringer i følgende type af bygninger;

 • Lejligheder
 • Kontordomiciler
 • Sommerhuse
 • Bolig udvidelser
 • Industrielle bygninger
 • Forsikringsarbejde
 • Bygherre renoveringer
 • Fast ejendom
 • Boligkomplekser
 • Butikker
 • Større indkøbscentre
 • Supermarked
 • Om meget mere. 
Elektriker København med autorisation til privat og erhverv.

Private kunder hos Autoriseret Elektriker København

Københavns lejlighed- og husejere vurderer fred højt, ingen kan overskue bøvl med en elektriker, det ved vi, forvent et højt serviceniveau når du ansætter Autoriseret Elektriker København.

Vi mener, at detaljerne er lige så vigtige som det store billede. Uanset om det er  tale om at reparere en lyskontakt, eller en fuld bolig el renovering, så vil vi sørge for, at dit el-arbejde får vores fulde opmærksomhed fra start til slut.

 Autoriseret Elektriker København forstår også, at alle elektriske behov er unikke. Vi arbejder sammen med dig fra start til slut og sørger hele vejen for, at du er opmærksom på alle dine muligheder, så du kan træffe den mest omkostningseffektive, langsigtet og velfunderede beslutning.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og afslutningen af vores elektriske arbejde eller kvaliteten af vores materialer, og vores håndplukkede og grundeligt udvalgt elektriker  vil altid dukke op til tiden, hver gang. Du kan nyde den ro i sindet, der kommer fra en sikker, troværdig og professionel elektriker i København. 

Ring og få professionel hjælp med din elinstallation eller elektriker problem i dag. 

Er du beskyttet af en fejlstrømafbryder, så kaldet et RCD-relæ?

En RCD-relæ, også kendt som en fejlstrømsafbryder, er en sikkerhedsforanstaltning, der virker sådan når der registreres en ubalance i elektrisk strøm og så vil denne hurtigt afbryde den strøm de går igennem el tavlen for at hjælpe med at stoppe en elektrisk stød som kan forårsage alvorlig skade eller død.

For eksempel, hvis en person modtager et elektrisk stød, nogle elektriske strøm er omdirigeret fra kredsløbet, som det går gennem personens krop, og RCD sikkerhedsafbryder vil opdage dette, og straks afskære forsyningen. Denne funktion redder liv!

De er ligeså vigtigt som at have en røgdetektorer, en RCD sikkerhedsafbryder er et “must have” i enhvert hjem.

Hvor hurtigt afbryder en RDC-fejlstrømafbryder elforsyningen?

Elektriske afbrydere, der er fremstillet til boliger, er meget følsomme, og RCD-relæet er indstillet til at afbryde inden for 10 til 50 millisekunder for at opdage en strømlækage.

Hvorfor har ikke alle hjem et RCD-relæ?

RCD sikkerhedsafbrydere begyndte at blive regelmæssigt installeret i nye boliger siden starten af halvfemserne, alle ældre boliger har derfor ikke endnu fået et RCD-relæ monteret. 

Ved lov, skal hvert bolig have en fejlstrømafbryder (RCD-relæ) installeret. 

Det anbefales, at boligejere teste deres RCD sikkerhedsafbrydere hver tredje måned for at kontrollere, at de fungerer korrekt.

Selv om en RCD sikkerhedsafbryder installeret reducerer risikoen for skade eller dødsfald som følge af elektrisk stød, er det vigtigt at have dit hjem elektriske ledninger kontrolleres regelmæssigt. Uanset om du har brug for en ny installation, eller gerne vil have nogle vedligeholdelsesarbejde udført, skal du kontakte vores fagfolk ved Autoriseret Elektriker København.

Elektriker København med døgnservice

Hvorfor er min elregning så høj? Autoriseret Elektriker Københavns bedste tips til lavere elregning

Siden 1990 er den gennemsnitlige årlige elregning pr. privatkunde i Danmark næsten fordoblet. Hvor energiregninger og kilowatt satser fortsætter at klatre, er mange ejere af fast ejendom der stiller sig det samme spørgsmål, “Hvorfor er min elregning så høj?”. Mens du måske ikke har evnen eller tid til at kontrollere inflationen eller stigende gebyrer, er nogle måder, at familier og virksomheder kan reducere deres energiforbrug og spare på lang sigt.

Hos Autoriseret Elektriker København så  nyder vi at hjælpe vores lokale kunder med at finde måder at forbedre effektiviteten af deres elektriske system, og vi ønsker de samme resultater for dig! 

Derfor kommer vores elektriker København med nogle tips på hvad du selv kan gøre (eller kigge på) for at spare penge på din el! Hvis din månedlige omkostninger langt overgår dine naboer, venner og familie, her er nogle flere oplysninger, der kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne og nå dine finansielle mål.

Tjek om du har ineffektive pærer

Bruger du stadig konventionelle glødepærer? LED-lys bruger op til 80 % mindre elektricitet end traditionelle alternativer. De holder også mere end 25 gange længere. Kombinationen af lang levetid og energieffektivitet gør det umagen værd at skifte dine pærer.

Har du dårligt isoleret?

Bor du i et ældre hjem med gammel eller ikkeeksisterende isolering? Så er du sandsynligvis lægge for meget pres på din HVAC system. Et velisoleret hjem vil bidrage til bedre at regulere indendørs temperaturer og vil hjælpe dig med at spare mere energi.

Gamle hvidevare og apparater

Forældede hvidevarer og apparater er ikke meget energieffektive. Hvis du ønsker at reducere mængden af elektricitet, der anvendes under daglige aktiviteter, overveje at udskifte din gamle køleskab, ovn eller vaskemaskine med en smart model eller en enhed, der har et lavt energiforbrug.

Uoverensstemmende termostatindstillinger

Justerer du hele tiden din termostat? Uoverensstemmende termostatindstillinger hvis du benytter dig af elvarme, kan være en stor bandit i forhold til strømforbrug. Ved at vælge en mere ensartet temperatur, kan du reducere mængden af energi, der anvendes. En smart termostat vil hjælpe dig med at maksimere dit energiforbrug og tilbyder avancerede funktioner som timere og fjernbetjening via mobilapp. Autoriseret elektriker København, hjælper dig gerne med montering af dette.

 Unødvendigt usynligt energiforbrug

Enheder, der forbliver tilsluttet stikkontakten, når de ikke er i brug, kan trække unødvendig energi fra dit system energi der ikke bliver brugt. Stationære computere, videospilkonsoller, fjernsyn, kabelbokse og lignende elektronik er almindelige syndere. Tag stikket ud af disse enheder, når de ikke bruges, eller overvej at installere en stikkontakt med en simple switch. De vil hjælpe dig med at overvåge dit energiforbrug og giver dig mulighed for at slukke individuelle forretninger efter behov, selv når du er ikke er hjemme. 

Er du på udkig efter måder at spare på din månedlige el omkostninger? Ring til Autoriseret Elektriker København i dag!

Er du blevet træt af din stigende elregninger? Forståeligt! Få dit elektriske brug under kontrol med hjælp af vores dygtige autoriserede elektriker København. Har du brug for en akut service elektriker så findes vi lokalt i disse områder;

 

Ring til os og bliv viderestillet til din lokale elektriker i København på telefon:

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København, som kører i alle de københavnske bydele og har åbent 24 timer om døgnet

Læs mere

Bydele

Autoriseret El arbejde i København

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker København har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
trustpilot
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Kontakt os