Autoriseret elektriker København monterer en komponent

Elektriker København - Alt i elinstallation til privat og erhverv

Alt i elektriker med døgnservice i hele København og omegn

Med mange års erfaring i den elektriske branche, har vores elektrikere i dag har opnået et ry for at tilbyde beboer og virksomheder i København og omegn effektiv elsevice i høj kvalitet . Vi er en døgnvagt elektriker virksomhed som kan udføre alle dine behov af elektriker København. Autoriseret Elektriker er I dag er et familieejet firma og drives baseret på centrale familie principper. 

Vi bryder os meget om vores kunder, vores elektrikere og vores samarbejdspartners. Vi investerer megen tid og ressourcer i uddannelse og udvikling af alle ansatte medarbejdere, vores elektrikere og vores lærlinge, og vi er særligt opmærksomme på sundhed og sikkerhed, samt ny teknologi.

Personlig elektriker København

Vi er små nok til at give det personlige præg og har også ressourcer til at fuldføre omfattende projekter for Københavns største bygherrer. Intet job er for stort eller for lille, alt fra en enkelt lys montering i din lejlighed til en flere etagers lejligheds blok med ny elektrisk design og installation projekt..

Autoriseret elektriker København er en del af Norh og vi er stolte af at være professionelle og nede på jorden, og vil arbejde sammen med dig for at sikre, at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser i slutningen. Vi har effektive måleudstyr og redskaber på plads for at sikre, at projekterne gennemføres effektivt og til tiden, men vigtigst af alt inden for budgettet. 

Autoriseret Elektrikere København har derfor I dag har et ry for at tackle teknisk og komplekst arbejde, at vores konkurrenter vige tilbage fra. Alt el arbejde udføres af  kvalificeret elektrikere på stedet, hvilket betyder, at du kan have tillid til det arbejde, der udføres kompetent.

Vi er medlem af Tekniq og udfører kvalitetssikring på alt autoriseret el arbejde. 

 

Electrical diagrams, multimeter for measurement in electrical installation

Autoriseret elektriker Københavns mange ydelser indenfor el

Døgnvagt elektriker København

Vi kan hjælpe med alle typer af elektriske reparationer i København akutte såvel som på tidsbestilling. Strømsvigt eller fejl i elektriske systemer sker ikke kun over en nat, de kan udvikle sig over en periode. Vores professionelle elektriker København bruger en systematisk og logisk tilgang til hurtigt at analysere fejlen,  og her fra bestemme, hvad der er galt og løse problemet.

Vi udfører fejlsøgning på følgende ting;

 • Alle typer af elektriske reparationer
 • Fejlsøgning ved akutte problemer
 • Reparationer af strømkredsløb
 • Kabelreparationer
 

Fejlsøgning og  og el reparationer er blot en af de mange elektriske ydelser vores autoriserede døgnvagt elektriker Københavns professionelle team af elektrikere tilbyder kunder i hele København hver dag. Kontakt os i dag og find ud af, hvordan elektrikere i dag kan hjælpe dig.

El-renoveringer og nybyggeri i København og omegn

Autoriseret elektriker København kan yde en personlig og professionel el service direkte med dig eller dine kunder til at diskutere og designe alle deres elektriske og belysning valg til deres nye hjem eller renovering. 

Du kan blive lettet af denne ofte tidskrævende byrde. Vi kan tilbyde økonomisk overkommelig grønne belysnings løsninger til at overholde de nye bygningsreglementer. Alle job udføres af vores autoriserede elinstallatør. Der har en omfattende viden indenfor området og sikrer, at vi udfører dit arbejde rettidigt og effektivt i overensstemmelse med strenge danske standarder.

Design af lys og installation er blot en af de mange ydelser Autoriseret Elektriker København med professionelle team af elektrikere tilbyder kunder i hele Kbh og omegn. Kontakt os i dag og find ud af, hvordan vores elektrikerne kan hjælpe dig.  Udover designer belysning så udfører vi; Installation af nød- og udgangsbelysning efter alle de regler der findes. 

Vedligeholdelse og serviceaftaler elektriker København

Autoriseret Elektrikere København tilbyder fuld elektrisk vedligeholdelse og regelmæssige service for at forhindre afbrydelse fra elektriske fejl og begrænse nedetid, hvis fejl opstår. Dette er en populær el-service indenfor erhverv. Service/kontrol en gang om året kan være nok for boliger, men for en kontorbygning kræve af hyppigere overvågning og nogle elektriske systemer kræver konstant opmærksomhed. Vedligeholdelse kan forhindre alvorlige hændelser, sikre sikkerhed, eliminere strømafbrydelser og forbedre effektiviteten.

Ring Autoriseret Elektrikere København i dag for at diskutere en vedligeholdelsesplan, der passer dig. Vores team af elektriker har erfaring og viden til at håndtere de ældste elektriske systemer igennem til de mest teknologisk avancerede elektriske systemer. Du kan med stor fordel indgå i en service aftale med os, der vi heriblandt kan hjælpe med følgende;

 • Forebyggende vedligeholdelse
 • Regelmæssig elektrisk kontrol
 • En dedikeret serviceperson til din virksomhed
 • Testning
 

Vedligeholdelse af elektriske systemer er blot en af de mange ydelser Autoriseret elektriker København og vores professionelle team tilbyder. 

Indkøb og montering af røgdetektorer 

Giv dine lokaler det allerbedste inden for brandsikkerhed ved at have en elektriker gennemgået din brandsikkerhed. Vores professionelle elektriker København kan installere og teste røgdetektorer i hele dit forretning, bygning, hjem eller kontor. Installation af røgdetektorer er blot en af de mange elektriker ydelser vi tilbyder. 

RCD-relæ fejlstrømsafbryder i din eltavle

Et RCD-relæ er en sikkerhedsanordning, der giver en hurtig strømafbrydelse, når der registreres en ubalance i et elektrisk kredsløb. Det er en meget vigtigt sikkerhedsforanstaltning og hvis denne ikke virker så er det vigtigt at der bliver taget action, at få den repareret eller udskiftet til en der virker. Blot til info et RDC-relæ er det samme som HPFI, HFI. Autoriseret elektriker København, kan hjælpe dig med både testning og reparation samt udskift af RCD-relæet i din eltavle. Læs mere om RCD-relæ her.

Komfurer, kogeplader og andre hvidevarer

Vores elektrikere kan udskifte din kogeplade, ovn eller komfur eller hjælpe når du overvejer at opgraderede dine apparater. Hvis du har købt en ny apparat og har brug for nogle mere gruppe så kan vi også hjælpe med dette.

Udskiftning af el, nyt el København

Vores Københavnske elektriker er, forsikret, kvalificeret og klar til at hjælpe dig uanset dine elektriske behov af opgradering. Måske er de talen om gamle stofkabler der begynder at drille og du tit oplever problemer med strømsvigt osv. og nu overvejer at investere i nyt el. Autoriseret elektriker København udfører installation og el renoveringer i følgende type af bygninger;

 • Lejligheder
 • Kontordomiciler
 • Sommerhuse
 • Bolig udvidelser
 • Industrielle bygninger
 • Forsikringsarbejde
 • Bygherre renoveringer
 • Fast ejendom
 • Boligkomplekser
 • Butikker
 • Større indkøbscentre
 • Supermarked
 • Om meget mere. 
Autoriseret elektriker København til privat og erhverv! Med døgnvagt KøbenahvnModern Oven

Private kunder hos Autoriseret elektriker København

København lejlighed og husejere værdsætter fred i sindet, der kommer fra at ansætte elektrikere i dag, der skal nemlig være nemt og pålideligt. 

Vi mener, at detaljerne er lige så vigtige som det store billede. Uanset om det er  tale om at reparere en lyskontakt, eller en fuld bolig el renovering, så vil vi sørge for, at dit el-arbejde får vores fulde opmærksomhed fra start til slut.

Vi forstår også, at alle elektriske behov er unikke. Vi arbejder sammen med dig fra start til slut og sørger hele vejen for, at du er opmærksom på alle dine muligheder, så du kan træffe den mest omkostningseffektive, langsigtet og velfunderede beslutning.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og afslutningen af vores elektriske arbejde eller kvaliteten af vores materialer, og vores håndplukkede og grundeligt udvalgt elektriker  vil altid dukke op til tiden, hver gang. Du kan nyde den ro i sindet, der kommer fra en sikker, troværdig og professionel elektriker i København. 

Ring og få hjælp med din elinstallation eller elektriker problem idag. 

Er du beskyttet af en fejlstrømafbryder, så kaldet et RCD-relæ?


En RCD-relæ, også kendt som en fejlstrømsafbryder enhed, er en sikkerhedsforanstaltning, der virker sådan når der registreres en ubalance i elektrisk strøm og så vil denne hurtigt afbryde den strøm de går igennem el tavlen for at hjælpe med at stoppe en elektrisk stød som kan forårsage alvorlig skade eller død.

For eksempel, hvis en person modtager et elektrisk stød, nogle elektriske strøm er omdirigeret fra kredsløbet, som det går gennem personens krop, og RCD sikkerhedsafbryder vil opdage dette, og straks afskære forsyningen. Denne funktion redder liv!

De er ligeså vigtigt som at have en røgdetektorer, en RCD sikkerhedsafbryder er et “must have” for ethvert hjem.

Hvor hurtigt afbryder en RDC-fejlstrømafbryder elforsyningen?

Elektriske afbrydere, der er fremstillet til boliger, er meget følsomme, og RCD-relæet er indstillet til at afbryde inden for 10 til 50 millisekunder for at opdage en strømlækage.

Hvorfor har ikke alle hjem et RCD-relæ?

RCD sikkerhedsafbrydere begyndte at blive regelmæssigt installeret i nye boliger siden starten af halvfemserne, alle ældre boliger har derfor ikke endnu fået et RCD-relæ monteret. 

Ved lov, skal hvert bolig have en fejlstrømafbryder (RCD-relæ) installeret. 

Det anbefales, at boligejere teste deres RCD sikkerhedsafbrydere hver tredje måned for at kontrollere, at de fungerer korrekt.

Selv om en RCD sikkerhedsafbryder installeret reducerer risikoen for skade eller dødsfald som følge af elektrisk stød, er det vigtigt at have dit hjem elektriske ledninger kontrolleres regelmæssigt. Uanset om du har brug for en ny installation, eller gerne vil have nogle vedligeholdelsesarbejde udført, skal du kontakte vores fagfolk ved Autoriseret Elektriker København.

Details of high power consumption of mining rig with plug in energy power counter

Hvorfor er min elregning så høj? Autoriseret Elektriker Københavns bedste tips til lavere elregning

Siden 1990 er den gennemsnitlige årlige elregning pr. privatkunde i Danmark næsten fordoblet. Hvor energiregninger og kilowatt satser fortsætter at klatre, er mange ejere af fast ejendom der stiller sig det samme spørgsmål, “Hvorfor er min elregning så høj?”. Mens du måske ikke har evnen eller tid til at kontrollere inflationen eller stigende gebyrer, er nogle måder, at familier og virksomheder kan reducere deres energiforbrug og spare på lang sigt.

Hos Autoriseret Elektriker København så  nyder vi at hjælpe vores lokale kunder med at finde måder at forbedre effektiviteten af deres elektriske system, og vi ønsker de samme resultater for dig! 

Derfor kommer vores elektriker København med nogle tips på hvad du selv kan gøre (eller kigge på) for at spare penge på din el! Hvis din månedlige omkostninger langt overgår dine naboer, venner og familie, her er nogle flere oplysninger, der kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne og nå dine finansielle mål.

Tjek om du har ineffektive pærer

Bruger du stadig konventionelle glødepærer? LED-lys bruger op til 80 % mindre elektricitet end traditionelle alternativer. De holder også mere end 25 gange længere. Kombinationen af lang levetid og energieffektivitet gør det umagen værd at skifte dine pærer.

Har du dårligt isoleret?

Bor du i et ældre hjem med gammel eller ikke-eksisterende isolering? Så er du sandsynligvis lægge for meget pres på din HVAC system. Et velisoleret hjem vil bidrage til bedre at regulere indendørs temperaturer og vil hjælpe dig med at spare mere energi.

Gamle hvidevare og apparater

Forældede hvidevarer og apparater er ikke meget energieffektive. Hvis du ønsker at reducere mængden af elektricitet, der anvendes under daglige aktiviteter, overveje at udskifte din gamle køleskab, ovn eller vaskemaskine med en smart model eller en enhed, der har et lavt energiforbrug.

Uoverensstemmende termostatindstillinger

Justerer du hele tiden din termostat? Uoverensstemmende termostatindstillinger hvis du benytter dig af elvarme, kan være en stor bandit i forhold til strømforbrug. Ved at vælge en mere ensartet temperatur, kan du reducere mængden af energi, der anvendes. En smart termostat vil hjælpe dig med at maksimere dit energiforbrug og tilbyder avancerede funktioner som timere og fjernbetjening via mobilapp. Autoriseret elektriker København, hjælper dig gerne med montering af dette.

 Unødvendigt usynligt energiforbrug

Enheder, der forbliver tilsluttet stikkontakten, når de ikke er i brug, kan trække unødvendig energi fra dit system energi der ikke bliver brugt. Stationære computere, videospilkonsoller, fjernsyn, kabelbokse og lignende elektronik er almindelige syndere. Tag stikket ud af disse enheder, når de ikke bruges, eller overvej at installere en stikkontakt med en simple switch. De vil hjælpe dig med at overvåge dit energiforbrug og giver dig mulighed for at slukke individuelle forretninger efter behov, selv når du er ikke er hjemme. 

Er du på udkig efter måder at spare på din månedlige el omkostninger? Ring til Autoriseret elektriker København i dag!

Er du blevet træt af din stigende elregninger? Forståeligt! Få dit elektriske brug under kontrol med hjælp af vores dygtige autoriserede elektriker København. Har du brug for en akut service elektriker så findes vi lokalt i disse områder;


Ring til os og bliv viderestillet til din lokale elektriker i København på telefon:

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker København har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
trustpilot
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere
Autoriseret Elektriker København udfører el arbejde i lejlighed.