Elektriker København

Få tilbud elektriker København hos en autoriseret el firma - på ydelse som billedet viser.

Elektriker tilbud og priser i København

Autoriseret Elektriker København har mange års erfaring indenfor el-branchen inkl. prisestimering, vi er din autoriserede og dygtige elektriker København som i dag har opnået et godt ry i Kbh og omegn, vi tilbyder både dig som beboer og virksomhedsejer i region hovedstaden. en effektiv el-sevice og arbejde af højeste kvalitet. Til faste lave priser fra 1499kr.

Autoriseret Elektriker København er en pålidelig akut døgnvagt elektriker København som kan udføre alt indenfor el og dække alle dine behov af el-service og elektriker København. Autoriseret Elektriker København er et familieejet el firma som drives af familiære familie principper. Vi hjælper dig, når du har som mest brug for os, uanset om det er lørdag, søndag eller nytårsaftendag, når du er blevet ramt af problemer med strømmen. 

Faste priser hos Autoriseret Elektriker København

Hos Autoriseret Elektriker København bryder os meget om dig som en af vores kunder, vores ansatte elektrikere og vores samarbejdspartners. Vi investerer meget tid og ressourcer i uddannelse og udvikle af alle ansatte elektrikere i København inkl. vores lærlinge, vi er også særligt opmærksomme på sundhed og sikkerhed, samt ny teknologi som kan være brugbar for dig som vores kunde i København. 

Udover at vi går op i alle disse vigtige ting, så er det vigtigt for os at du er tryg ved prisen hos os og det er derfor vi tilbyder faste lave tilbud elektriker København. Indhent elektriker tilbud København her.

Her er nogle priseksempler på elektriker København

– Vagtudkald pris fra: 2.800kr inklusive moms. 
– Timepris i hverdagene almindelig arbejdstid: 640kr i timen eksklusive moms.
– Montering af HPFI-relæ 1.800kr eksklusive moms

Autoriseret Elektriker København er den elektriker i København som har højest kunde tilfredshed. Vi går op i at levrer et god stykke arbejde og god service hver gang, så at du ringer til os, også næste gang som du har brug for en elektriker København

Personlig el-service, faste priser og gratis elektriker tilbud hos Autoriseret Elektriker København

Vores Elektriker København el firma er små nok til at give det personlige præg som en lille elektriker virksomhed kan og har også ressourcer til at fuldføre omfattende projekter for Københavns største bygherrer. 

Vi udarbejder elektriker tilbud København på alle projekter, intet job er for stort eller for lille for Autoriseret Elektriker København, alt fra en enkel montering af belysning i din lejlighed til en flere etagers lejlighedsblok med ny elektrisk design og installation projekt, det klarer vi til fast pris og tilbud på elservice fra 1490kr inkl. moms, bil, miljøtillæg og kvalitetssikring, 

Professionalisme i fokus i København

Autoriseret Elektriker København er en del af Norh, og vi er stolte af at tilbyde professionelle løsninger og er altid nede på jorden, og vi arbejder altid på sidelinjen sammen med dig, som selvfølgelig er en af vores bedste  for at sikre, at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser, nogensinde, både mht. til vores tilbud elektriker København og sikkerhed. Vi arbejder med effektivt el måleudstyr og værktøjer for at sikre, at projekterne gennemføres effektivt og til tiden, men vigtigst af alt indenfor dit budget. 

Autoriseret Elektrikere København har derfor I dag har et godt ry i Kbh, for at håndtere teknisk og komplekst el-arbejde, og vi kan give faste priser og tilbud elektriker det er vi meget stolte af. Alt el-arbejde udføres af  udlærte og erfarne elektriker København, på stedet, hvilket betyder, at du kan have tillid til det arbejde, der udføres er kompetent elektriker København og tilbud som overholdes.

Vi er medlem af Tekniq og udfører kvalitetssikring på alt autoriseret el arbejde. 

"Kan varmt anbefale dette elektriker firma i København. Meget rar og fleksibel i kontakt før arbejdet skulle udføres (tegning af 3-faset og montering af induktionskogeplade) blev herefter udført af meget dygtige, nøjagtige og behagelige elektrikere."

Udskiftning af sikring hos Autoriseret Elektriker København

Autoriseret Elektriker København tilbyder det meste indenfor el med gratis elektriker tilbud

Døgnvagt elektriker København priser

Vi kan hjælpe med alle typer af elektriske reparationer i København akutte såvel som på tidsbestilling til fast pris og tilbudsbaseret. Strømsvigt eller fejl i elektriske systemer sker ikke kun over en nat, de kan udvikle sig over en periode. Vores professionelle elektriker København bruger en systematisk og logisk tilgang til hurtigt at analysere fejlen og her fra bestemme, hvad der er galt og løse problemet og hvad der er bedst mht. til din økonomi og pris. 

Vi er ekstra stolte over vores store fleksibilitet som døgnvagt elektriker København, vi tilbyder nemlig 24 timers døgnservice i hele hovedstaden 365 dage om året på tilbud, med faste priser. 

Vores elektriker København udfører fejlsøgning af følgende ting;

 • Alle typer af elektriske reparationer
 • Fejlsøgning ved akutte problemer
 • Reparationer af strømkredsløb
 • Kabel og ledning reparationer
 

Fejlsøgning og  og el reparationer er blot en af de mange el ydelser vores autoriserede døgnvagt elektriker Københavns professionelle team af tilbyder vores kunder, i hele København hver eneste dag. Kontakt os i dag få fast pris og elektriker tilbud København og find ud af, hvordan vores Autoriserede Elektriker København kan hjælpe dig med dit behov.

El-renoveringer til nybyggeri i København og omegn.

Autoriseret Elektriker København kan yde en personlig og professionel el-service direkte med dig eller dine kunder for at diskutere belysning og designe alle deres elektriske og belysning valg til deres nye hjem eller renovering. 

Du kan blive lettet af denne ofte tidskrævende byrde. Autoriseret Elektriker København, kan tilbyde økonomisk overkommelige grønne belysning løsninger til at overholde alle de regler der findes i dag, dette tilbud kan du ikke sige nej til, du vil nemlig spare penge på sigt. 

Mød vores autoriseret elinstallatør 

Alle opgaver løses og udføres af vores autoriserede elinstallatør eller Elektriker København, få en pris i dag her. Der alle har en omfattende viden indenfor el området og sikrer, at vi udfører dit arbejde rettidigt og effektivt i overensstemmelse med strenge danske standarder  der er til stede på el-arbejde.

Design af lys og el installationer er blot en af de mange ydelser Autoriseret Elektriker København tilbyder, med vores professionelle team af tekniker har vi kunder i hele Kbh og omegn. Kontakt os i dag og find ud af, hvordan vores dygtige elinstallatører kan hjælpe dig, uanset opgave. Udover belysning så udfører vi; Installation af nød- og udgangsbelysning efter alle de regler der findes og meget mere. 

Hos Autoriseret Elektriker København, kommer du opleve en hurtig døgnvagt ved serviceaftale med os.
Hos Autoriseret Elektriker København, kommer du opleve en hurtig døgnvagt ved serviceaftale med os.

Vedligeholdelse og serviceaftaler hos Autoriseret Elektriker København

Autoriseret tilbud Elektrikere København, få af os fuld elektrisk vedligeholdelse og regelmæssige el-services for at forhindre strømafbrydelse, hvis fejl opstår. Dette er en populær el-service indenfor erhverv, som sparer dig penge på sigt. 

Service/kontrol en gang om året kan være nok for boliger, men for en kontorbygning kræve af hyppigere overvågning og nogle elektriske systemer kræver konstant opmærksomhed. Vedligeholdelse kan forhindre alvorlige hændelser, sikre sikkerhed, eliminere strømafbrydelser, spare penge og forbedre effektiviteten.

Fast elektriker pris på el-service via telefon i København

Ring Autoriseret Elektrikere København få fast pris og tilbud i dag for at diskutere en vedligeholdelsesplan, der passer dig. Vores elektriker København med team, har erfaring og viden til at håndtere de mest komplicerede elektriske systemer, til de mest teknologisk avancerede el-systemer og el-tavler. Du kan med stor fordel indgå i en service aftale med os, der vi heriblandt kan hjælpe med følgende;

 • Forebyggende vedligeholdelse
 • Regelmæssig elektrisk kontrol
 • El-eftersyn
 • El-tjek
 • En dedikeret serviceperson til din virksomhed
 • Testning
 

Vedligeholdelse af elektriske systemer er blot en af de mange ydelser Autoriseret Elektriker København og vores professionelle installatører udfører til fast lav elektriker pris på tilbud København.

Bestil serviceaftale fra 2900kr om året hos Autoriseret Elektriker København. 

Indkøb og montering af røgdetektorer 

Giv dine lokaler det allerbedste inden for brandsikkerhed ved at have en elektriker gennemgået din brandsikkerhed.

Vores professionelle elektriker København kan installere og teste røgdetektorer i hele dit forretning, bygning, hjem eller kontor. Installation af røgdetektorer er blot en af de mange elektriker ydelser vi tilbyder. 

"Jeg er meget tilfreds med installationen af ​​vores spabad. Selvom der var sne og minusgrader kæmpede drengene i flere timer med installationen af ​​vores spabad i haven. De gennemgik den planlagte elinstallation, før de begyndte, og vi fik så en grundlæggende gennemgang bagefter, så vi følte os trygge ved det udførte arbejde. Jeg kan anbefale autoriseret elektriker til installation af spabade."

RCD-relæ fejlstrømsafbryder i din el-tavle, tesing klarer Autoriseret Elektriker København til fast pris!

Et RCD-relæ er en sikkerhedsanordning, der giver en hurtig strømafbrydelse, når der registreres en ubalance i et elektrisk kredsløb. Det er en meget vigtigt sikkerhedsforanstaltning og hvis denne ikke virker så er det vigtigt at der bliver taget action, at få den repareret eller udskiftet til en der virker. Blot til info et RDC-relæ er det samme som HPFI, HFI. Autoriseret elektriker København, kan hjælpe dig med både testning og reparation samt udskift af RCD-relæet i din el-tavle. Læs mere om RCD-relæ her.

Så testet dit RCD, HPFI- Relæ pris og elektriker tilbud fra. 1490kr inklusive moms. 

Komfurer, kogeplader og andre hvidevarer

Vores tekniker kan udskifte din kogeplade, ovn eller komfur eller hjælpe når du overvejer at opgraderede dine apparater. Hvis du har købt en ny apparat og har brug for nogle mere gruppe så kan vi også hjælpe med dette.

Udskiftning af el, nyt el pris og tilbud hos vores Elektriker København er gratis

Vores Københavnske elektriker er, forsikret, kvalificeret og klar til at hjælpe dig uanset dine elektriske behov af opgradering. Måske er de talen om gamle stofkabler der begynder at drille og du tit oplever problemer med strømsvigt osv. og nu overvejer at investere i nyt el. Autoriseret elektriker København tilbud er gratis og vi udfører elinstallation og el renoveringer i følgende type af bygninger;

 • Lejligheder
 • Kontordomiciler
 • Sommerhuse
 • Bolig udvidelser
 • Industrielle bygninger
 • Forsikringsarbejde
 • Bygherre renoveringer
 • Fast ejendom
 • Boligkomplekser
 • Butikker
 • Større indkøbscentre
 • Supermarked
 • Om meget mere.
Elektriker i Københavns monterer belysning på badeværelse.
Elektriker i Københavns monterer belysning på badeværelse.

Privat kunde hos Autoriseret Elektriker København, tilbud og pris altid med moms. 

Københavns lejlighed- og husejere vurderer tillid højt, ingen kan overskue bøvl med en elektriker, forvent et højt serviceniveau når du ansætter Autoriseret Elektriker København eller bestiller elektriker tilbud hos os som altid er gratis og uforpligtende. 

Vi mener, at detaljerne er lige så vigtige som det store billede, der af en korrekt pris er vigtigt. Uanset om det er  tale om at reparere en lyskontakt, eller en fuld bolig el renovering, så vil vi sørge for, at dit el-arbejde får vores fulde opmærksomhed fra start til slut samt et korrekt elektriker tilbud København.

Vores elektriker København finder løsninger efter enhver budget

 Autoriseret Elektriker København forstår også, at alle elektriske behov og budgetter er unikke. Vi arbejder sammen med dig fra start til slut og sørger hele vejen for, at du er opmærksom på alle dine muligheder, så du kan træffe den mest omkostningseffektive, langsigtet og velfunderede beslutning.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og afslutningen af vores elektriske arbejde eller kvaliteten af vores materialer, og vores håndplukkede og grundeligt udvalgt elektriker  vil altid dukke op til tiden, hver gang. Du kan nyde den ro i sindet, der kommer fra en sikker, troværdig og professionel elektriker i København. 

Ring og få professionel hjælp og elektriker tilbud København på din elinstallation eller elektriker problem i dag. 

Eltavle med både smeltesikringer og automatsikringer bør udskiftes, mener Autoriseret Elektriker Amager
Eltavle med både smeltesikringer og automatsikringer bør udskiftes, mener Autoriseret Elektriker Amager

Er du beskyttet af en fejlstrømafbryder, så kaldet et RCD-relæ?

En RCD-relæ, også kendt som en fejlstrømsafbryder, er en sikkerhedsforanstaltning, der virker sådan når der registreres en ubalance i elektrisk strøm og så vil denne hurtigt afbryde den strøm de går igennem el tavlen for at hjælpe med at stoppe en elektrisk stød som kan forårsage alvorlig skade eller død.

For eksempel, hvis en person modtager et elektrisk stød, nogle elektriske strøm er omdirigeret fra kredsløbet, som det går gennem personens krop, og RCD sikkerhedsafbryder vil opdage dette, og straks afskære forsyningen. Denne funktion redder liv!

De er ligeså vigtigt som at have en røgdetektorer, en RCD sikkerhedsafbryder er et “must have” i enhvert hjem.

Hvor hurtigt afbryder en RDC-fejlstrømafbryder elforsyningen?

Elektriske afbrydere, der er fremstillet til boliger, er meget følsomme, og RCD-relæet er indstillet til at afbryde inden for 10 til 50 millisekunder for at opdage en strømlækage.

Hvorfor har ikke alle hjem et RCD-relæ?

RCD sikkerhedsafbrydere begyndte at blive regelmæssigt installeret i nye boliger siden starten af halvfemserne, alle ældre boliger har derfor ikke endnu fået et RCD-relæ monteret. 

Ved lov, skal hvert bolig have en fejlstrømafbryder (RCD-relæ) installeret. 

Det anbefales, at boligejere teste deres RCD sikkerhedsafbrydere hver tredje måned for at kontrollere, at de fungerer korrekt.

Selv om en RCD sikkerhedsafbryder installeret reducerer risikoen for skade eller dødsfald som følge af elektrisk stød, er det vigtigt at have dit hjem elektriske ledninger kontrolleres regelmæssigt. Uanset om du har brug for en ny installation, eller gerne vil have nogle vedligeholdelsesarbejde udført, skal du kontakte vores fagfolk ved Autoriseret Elektriker København.

Husk vi tilbyder billig testing af RCD-relæ og HPFI-relæ fra 1490kr i København 

Hvorfor er min elregning så høj? Autoriseret Elektriker Københavns bedste tips til en lavere elregning

Siden 1990 er den gennemsnitlige årlige elregning pr. privatkunde i Danmark næsten fordoblet. Hvor energiregninger og kilowatt satser fortsætter at klatre, er mange ejere af fast ejendom der stiller sig det samme spørgsmål, “Hvorfor er min elregning så høj?”. Mens du måske ikke har evnen eller tid til at kontrollere inflationen eller stigende gebyrer, er nogle måder, at familier og virksomheder kan reducere deres energiforbrug og spare på lang sigt.

Hos Autoriseret Elektriker København så  nyder vi at hjælpe vores lokale kunder med at finde måder at forbedre effektiviteten af deres elektriske system, og vi ønsker de samme resultater for dig! 

Derfor kommer vores elektriker København med nogle tips på hvad du selv kan gøre (eller kigge på) for at spare penge på din el! Hvis din månedlige omkostninger langt overgår dine naboer, venner og familie, her er nogle flere oplysninger, der kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne og nå dine finansielle mål.

Tjek om du har ineffektive pærer

Bruger du stadig konventionelle glødepærer? LED-lys bruger op til 80 % mindre elektricitet end traditionelle alternativer. De holder også mere end 25 gange længere. Kombinationen af lang levetid og energieffektivitet gør det umagen værd at skifte dine pærer.

Har du dårligt isoleret?

Bor du i et ældre hjem med gammel eller ikkeeksisterende isolering? Så er du sandsynligvis lægge for meget pres på din HVAC system. Et velisoleret hjem vil bidrage til bedre at regulere indendørs temperaturer og vil hjælpe dig med at spare mere energi.

Gamle hvidevare og apparater

Forældede hvidevarer og apparater er ikke meget energieffektive. Hvis du ønsker at reducere mængden af elektricitet, der anvendes under daglige aktiviteter, overveje at udskifte din gamle køleskab, ovn eller vaskemaskine med en smart model eller en enhed, der har et lavt energiforbrug.

Uoverensstemmende termostatindstillinger

Justerer du hele tiden din termostat? Uoverensstemmende termostatindstillinger hvis du benytter dig af elvarme, kan være en stor bandit i forhold til strømforbrug. Ved at vælge en mere ensartet temperatur, kan du reducere mængden af energi, der anvendes. En smart termostat vil hjælpe dig med at maksimere dit energiforbrug og tilbyder avancerede funktioner som timere og fjernbetjening via mobilapp. Autoriseret elektriker København, hjælper dig gerne med montering af dette.

 Unødvendigt usynligt energiforbrug

Enheder, der forbliver tilsluttet stikkontakten, når de ikke er i brug, kan trække unødvendig energi fra dit system energi der ikke bliver brugt. Stationære computere, videospilkonsoller, fjernsyn, kabelbokse og lignende elektronik er almindelige syndere. Tag stikket ud af disse enheder, når de ikke bruges, eller overvej at installere en stikkontakt med en simple switch. De vil hjælpe dig med at overvåge dit energiforbrug og giver dig mulighed for at slukke individuelle forretninger efter behov, selv når du er ikke er hjemme. 

Er du på udkig efter måder at spare på din månedlige el omkostninger? Ring til Autoriseret Elektriker København i dag!

Er du blevet træt af din stigende elregninger? Forståeligt! Få dit elektriske brug under kontrol med hjælp af vores dygtige autoriserede elektriker København. Har du brug for en akut service elektriker så findes vi lokalt i disse områder;

 

Ring til os og bliv viderestillet til din lokale elektriker i København på telefon:

Elektriker tilbud København

Udfyld formularen og få et elektriker tilbud København av os. Hvis du vil have en pris med det samme ring, så hjælper vi. 

6 reaktioner

 1. Hej, jeg har søger tilbud på komplet el i København.
  Har sendt jeres elektriker København en mail, ser frem til at høre fra jer.

  Dbh. Jona

  1. Hej Jona

   Tak for din kommentar og mail, vi har lige sendt en mail afsted til dig.

   Forsat god dag til dig!

   Dbh. Nicolai, Elektriker København

 2. Jeg står med lidt af et projekt da vi netop har købt en 60 villa i København S.

  Vi skal have gennem renoveret hele huset på knap 89kvm og så skal der også laves en tilbygning på ca. 90 kvm.

  Kan vi indlede dialog og indhente et tilbud fra jeres elektriker København?

  1. Hej Amalie
   Mange tak for din besked, selvfølgelig kan vi det, du er meget velkommen at kende os en mail til info@autoriseret-elektriker.dk
   Vi ser frem til at høre fra dig og mere om projektet.

   Venlige Hilsner

   Nicolai, Autoriseret Elektriker København

 3. Hej, vi ønsker tilbud på nyt el i København Ø, har i tid? Sender også en mail for sikkerhedens skyld.

  1. Hej Frederikke

   Tusind tak for din kommentar, vi ser frem til at modtage en mail med flere oplysninger og selvfølgelig har vi tid, eller så hjælper vi dig med at komme sammen med en af vores kollegaer i branchen.

   Med venlig hilsen

   Nicolai, Autoriseret Elektriker København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere bydele

Kontakt info

5/5
5/5

Anmeldelser 16
Gennemsnit 5/5

Kontakt os

Perfekt hjælp til akut problem med strømmen kl. 20.00 fredag aften. HPFI relæ som bare slog fra igen og igen. Elektrikeren fandt hurtigt fejlen som skyldes et kortsluttet stikkontakt. Alt klaredes under 1 time. Kan anbefales