Døgnvagt Elektriker Nordsjælland

Døgnvagt elektriker Nordsjælland reparerer en eltavle

Vores Elektriker Nordsjælland tilbyder alt af elinstallation og elektriker døgnvagt Nordsjælland

Elektriker Nordsjælland er en professionel el firma som er glade for at tilpasse os til dine tider og ikke omvendt. Vi er til rådighed for en elinstallation samme uge, eller om aftenen, der det passer dig bedst. Hvis situationen er akut, er vores Akut døgnvagt elektriker Nordsjælland hurtigt på stedet døgnet rundt, uanset hvor du bor på Sjælland. Vores løfte er en loyal personlig el-service til dig, der værdsætter kvaliteten og tilgængeligheden af en autoriseret elektriker. Det synes vi, vores kunder fortjener!

Velkommen til os, Autoriseret Elektriker Nordsjælland, vi er et autoriseret elinstallatør firma som kører 24 timer om døgnet i hele Nordsjælland og i København.

Vi hjælper dig med behov af el-service eller en døgnvagt elektriker Helsinge, elektriker Lillerød, elektriker Fredensborg, elektriker Stenløse, elektriker Gilleleje osv. uanset behov af en erfaren elektriker mv. 

Hvis dit problem er af akut karakter så har du måske brug for at tale med en elektriker i Nordsjælland lige her og nu. Ring til Autoriseret Elektriker Nordsjælland på Tlf: 77 73 22 22 du kan altid ringe til vores døgnvagt elektriker Nordsjælland som er åben 24 timer om døgnet.

Det er altid en faglært elinstallatør eller elektriker i telefonen som du kan spørge til råds. Du kan f.eks. høre om prisen på en opgave, få hjælp til at skrifte en sikring, eller høre os om hvor hurtigt vi kan være på adressen ved et akut behov af elektriker Nordsjælland.

Som regel kan vi være ved alle adresser i København og i Nordsjælland under en time, vores gennemsnitlige ankomsttid er 30 minutter.

Problemer med el, vores elektriker Nordsjælland, kører ud på døgnvagt 24 timer i døgnet.
Problemer med el, vores elektriker Nordsjælland, kører ud på døgnvagt 24 timer i døgnet.

Udredning af akut el-fejl eller hasteopgaver hos Autoriseret Elektriker Nordsjælland

Som nævnt tilbyder vi døgnvagt elektriker  Nordsjælland 24 timer om døgnet, hvis du har brug for vores hjælp akut. Et akut el problem er typisk et el fejl eller lignende som ikke kan vente, fordi at de kan gøre skade på bygninger, mennesker osv. hvis problemet ikke bliver løst med det samme. Når vi rykker ud som døgnvagt elektriker Nordsjælland, betyder det at vi giver slip for alt var vi foretager os på tidspunktet og rykker ud til dig med det samme. Det koster selvfølgelig et gebyr, som kaldes for vagtudkald gebyr. 

Hvis vores elektriker Nordsjælland kommer til at arbejde over, så er der også overtidstillæg.  

Hvis du gerne vil have løst din opgave samme uge, så kan du altid ringe til Autoriseret Elektriker Nordsjælland for at høre om vi har tid. I travle perioder kan det dog tage flere uger for vi kan udbrede og hjælpe med din elopgave. Ring og hør med vores elektriker Nordsjælland på Tlf. 77 73 22 22 , så finder vi sammen ud af den bedste løsning. 

Når vi har travlt så bliver du viderestillet til en anden elektriker i Nordsjælland som kan hjælpe dig. Du vil aldrig blive forladt af Autoriseret Elektriker Nordsjælland med dit problem, når du ringer til os. 

Vi samarbejder også med andre lokale entreprenører, som er til din hjælp ved tilfælde af uheld, f.eks. hvis du har gravet et kabel over. Lej minigraver Nordsjælland er lige til for os. 

Områder og bydele som Autoriseret Elektriker Nordsjælland dækker

Døgnvagt Elektriker Lillerød

Lillerød ligger i Nordsjælland og er den centrale by i Allerød Kommune. Lillerød har 16.732 indbyggere og kaldes ofte for Allerød, med reference til jernbanestationen og kommunen. Byen tilhører Storkøbenhavn. Vores elektriker Lillerød, kører fra vores kontor i Charlottenlund og de er derfor sjældent langt til Lillerød for vores medarbejdere.

Døgnvagt Elektriker Stenløse

Stenløse er bydel i Frederikssund Provsti. Stenløse ligger i Egedal Kommune, tidligere Stenløse Kommune. Vores døgnvagt elektriker Stenløse, tilbyder el-service og elektriker Stenløse akut og ikke akut. Kontakt os hvis du har brug for en elektriker i Stenløse.

Døgnvagt Elektriker Fredensborg

Fredensborg Kommune er en nordsjællandsk kommune, der rummer 4 bysamfund. Vi tilbyder døgnvagt elektriker Fredensborg 24 timer i døgnet. Fredensborg er en by hvor der både huse og lejligheder blandet. Vi tager os af både små og store el-service og el-opgaver i Fredensborg.

Døgnvagt Elektriker Helsinge

Helsinge er en stationsby i Nordsjælland og er hovedsæde for Gribskov Kommune. Indtil 2007 var Helsinge hovedsæde for Helsinge Kommune. Helsinge har 8.225 indbyggere som vi tilbyder el-service 24 timer om døgnet. Helsinge tilhører Region Hovedstaden.

Døgnvagt Elektriker Gilleleje

Gilleleje ligger naturligvis også i Nordsjælland og er en fiskeriby med 6.658 indbyggere. Byen befinder sig i Gribskov Kommune og tilhører også Region Hovedstaden selvom at Gilleleje ligger langt op i Nordsjælland, på den nordligste punkt som er Gilbjerg Hoved lidt vest for byen. Øst for byen ligger klinten Nakkehoved med Nakkehoved Fyr. Ring Autoriseret Døgnvagt Elektriker Gilleleje hvis du har brug for en el-service i denne by på tlf: 77 73 22 22

Vi samarbejder også med Ny Elinstallation i Helsingør og Humlebæk, som vi også anbefaler hvis i bor tæt på Helsingør og Humlebæk i Nordsjælland. 

Elektriker Nordsjælland arbejder med belysning
Elektriker Nordsjælland arbejder med belysning

Et stort udvalg af ydelser ved Autoriseret Elektriker Nordsjælland

Vi tilbyder i princippet alt indenfor el-service, her skriver vi om vores almindeligste el ydelser. 

El-renovering hos vores elektriker Nordsjælland

Vi er glade for at lave komplet nyt el, kundekontakten er ofte daglig i peroden og det er vigtigt for os at vores kunder føler sig trygge med os som samarbejdspartner når en el-renovering skal laves at vores elektriker Nordsjælland. har du brug for et tilbud på el-renovering, så kan du skrive til os i vores kontaktformular/indhent tilbud formular her

Ny eltavle Nordsjælland

Er din el tavle gammel og sker det ofte problemer eller har du brug for en ny gruppe i din eltavle i Nordsjælland så kan Autoriseret elektriker Nordsjælland hjælpe dig. Ring og bestil til eller indhente et tilbud her på hjemmesiden. 

Lampeopsætning Elektriker Nordsjælland 

Vi ved at det nogle gange kan være rart at få hjælp til lampeopsætning. Det er sjældent lige til at montere en lampe højt i loftet og det er derfor opsætning af lampe er en almindelig ydelse hos os. 

Udskiftning af fejlstrømsafbryder

RCD, HPFI, HFI relæ, kært barn har mange navn. En fejlstrømsafbryder er der for at redde liv. Hvis den ikke virker korrekt så skal den udskiftes. Det er et lovkrav, det gælder også hvis den er for gammel. Hvis du mangler en fejlstrømsafbryder kontakt Autoriseret elektriker Nordsjælland nu og få det fixet. 

Nyt el køkken og badeværelse

Nyt el i køkken og nyt el i badeværelse af autoriseret elektriker Nordsjælland. Det er ofte noget der ikke kan undgås ved en el renovering, hvis der ønsker f.eks. nyt stikkontakt eller nye strømføringer. 

Byggestrøm 

Skal du bygge nyt? Så er Byggestrøm måske et must. Vi tilbyder både opsætning og montering af byggestrømtavle samt tilslutning af byggestrøm. Det klarer vores elinstallatør for jer.  

Ventilation og Duka One 

Montering af Duka One, hulboring og opsætning af erfaring elektriker i Nordsjælland. En Duka One gør dit indendørsklima bedre. Vil du høre mere om Duke One, ring til vores elektriker Nordsjælland og hør. På Tlf:

Author picture

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København og Nordsjælland, som kører i hele Nordsjælland og har døgnvagt og akut el-service 24 timer om døgnet

Læs mere

Bydele

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker Nordsjælland har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
Tidligere Kunde
Perfekt hjælp til akut problem med strømmen kl. 20.00 fredag aften. HPFI relæ som bare slog fra igen og igen. Elektrikeren fandt hurtigt fejlen som skyldes et kortsluttet stikkontakt. Alt klaredes under 1 time. Kan anbefales
Morten
Tidligere Kunde
Ringede til Autoriseret Elektriker og blev viderestillet til en af deres kollegaer i el branchen, da de ikke havde tid. Jeg fik så den hjælp jeg virkelig havde brug for og til en meget rimelig pris! Det synes jeg er god service at ikke forlade dem der ringer uden at gøre noget ved det.
elektriker kunde københavn
Michael
Tidligere Kunde

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Kontakt os - Send en besked

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 21 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%