Elektriker Ishøj

Autoriseret elektriker Ishøj tilbyder alt el-service | Brug for en døgnservice elektriker i Ishøj eller hjælp til en el-opgave? Ring nu så kommer vi

Søger du efter en dygtig og engageret elektriker i Ishøj, så behøver du ikke søge mere. Autoriseret Elektriker Ishøj mener at vi er den bedste elektriker i Ishøj. Det er i hvert fald vores mål og vision. 

Vi vil nemlig gerne være vores kunder bedste valg af elektriker i Ishøj og vi ønsker at du aldrig kommet til at fortryde dit valg,

Hvad udmærker os som elektriker Ishøj?

For at udmærke os sørger vi hver gang for at holde fast ved alle vores aftaler og priser. Oveni går vi op i at tage de seneste efteruddannelser, så at du får bedst kvalitet af el arbejde hos os i Ishøj!

Vil du have en pris af os, ring til Autoriseret Elektriker Ishøj så kan du få et tilbud med det samme og komme fri fra funderinger på hvad det vil koste at løse din opgave. 

 

Ring Autoriseret elektriker Ishøj og få en fast elektriker pris nu, gælder også døgnvagt og akut elektriker

Hvad koster en elektriker Ishøj?

Det er svært at arbejde med faste priser, når det handler om el-service og -installationer. Mange faktorer kan påvirke elektriker prisen i Ishøj – den afhænger både af tidsforbrug, kørsel, teknikerens erfaring osv. 

Derfor arbejder vi heller ikke med standardpriser, men du er velkommen til at kontakte vores elektriker i Ishøj for at få vurderet omfanget og evt. prisen på den opgave, du har brug for vores hjælp til. Vi bestræber os på at besvare alle mails inden for 24 timer, så vi hurtigt kan yde dig den service, du skal bruge. Almindelige serviceopgaver løser vi som regel inden for ganske få dage i Ishøj.

Akut Elektriker Ishøj, som yder hjælp 24 timer i døgnet

Problemer med el-installationer i hjem kan indtræffe på de mest ubelejlige tidspunkter, og i sådanne tilfælde har du brug for en elektriker Ishøj lokalt med fleksible arbejdstider. Vi en en akut elektriker Ishøj med døgnvagt som strukturerer vores arbejde effektivt for at kunne rykke ud på alle tænkelige tidspunkter – til gavn for dig, når uheldet er ude, og du har brug for hurtig hjælp.

Har du akut brug for en elektriker Ishøj og omegn, er du derfor mere end velkommen til at skrive eller ringe.  Vores elektriker Ishøj bestræber os altid på at vende hurtigt tilbage på henvendelser og gerne inden for 60 minutter.

Elektriker Ishøj til alt el-service

Autoriseret Elektriker Ishøj  har erfaring med en lang række ydelser af varierende kompleksitet og størrelsesorden. Sommetider er der måske tale om udskiftning af en enkelt defekt lampe, mens det andre gange handler om en mere omfattende el-renovering og el til ny byggeri, 

Uanset hvilken opgaven kan du være sikker på, at vores elektriker Ishøj altid arbejder efter alle sikkerheds- og lovmæssige forskrifter, og at vi holder dig opdateret om vores arbejde undervejs. Det skaber nemlig tryghed. 

Mange ydelser hos Autoriseret Elektriker Ishøj

Kontakt os, vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med netop dit behov af elservice og elektriker Ishøj, når det passer dig. Nogle almindelige elektriker Ishøj ydelser er

 • Nyt el
 • Lampeopsætning
 • Havebelysning
 • Montering af nyt el
 • Udskiftning af eltavle
 • Byggestrøm
 • Udskiftning af HPFI relæ
 • Energioptimering
 • Ej-tjek
 • Hvidvare montering
 • Ny el i køkken 
 • Nyt el i badeværelse 
 • Ny eltavle
 • Tilslutning af hvidevare
 • Belysning og montering af spots 
 • Montering af el gulvvarme læs mere hos vores partner via linket
 • Opsætning af overvågning og alarmer
 • Udskiftning af stikkontakter
 

Er du usikker på om vi kan hjælpe dig med dit el- problem, du står med, er du altid velkommen til at kontakte os. Som udgangspunkt er ingen opgave hverken for stor eller for lille, men vi vil altid gerne vurdere opgaven, og om vi er de rette til at udføre den. Ring til vores elektriker Ishøj eller send en mail, så vil vi besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi tilbyder alt af elektriker i Dragør og el-renovering

Almindelige spørgsmål til vores elektriker Ishøj

Kan man bestille en elektriker i Ishøj til et vagtudkald også i dagstimerne?

Ja, selve udrykningsgebyret er en lille smule lavere i arbejdstiden.

Hvad koster det at bestille en elektriker Ishøj?

Vi har elektriker priser i Ishøj fra 1.500kr, i elektriker prisen indgår altid kvalitetssikring. servicebil, moms. og andre afgifter. 

Hvordan kan jeg betale Autoriseret Elektriker Ishøj?

Oftest via faktura, nogle gange så er kontakt betaling og bankoverførsel også en mulighed. Alt er efter aftale med den elektriker du taler med. 

Mit HPFI-relæ virker ikke er det ulovligt?

Ja, det har blevet påkrævet at en fejlstrømafbrydere skal virke og være monteret i dagens el anlæg i Danmark. Har du problem med dit HPFI-relæ, kontakt Autoriseret Elektriker Ishøj, så hjælper vi dig med at løse problemet. 

Hvordan ved jeg om jeg har brug for nyt el?

Kontakt din lokale elektriker i Ishøj kommune  (f.eks. os) så kan vi hjælpe dig med at undersøge om du har brug for nyt el eller om det kan vente lidt endnu. 

Vi har stor kendskab omkring ældre elinstallationer og hvordan de fører sig i bygninger, du kan roligt sætte din lid til os hvis du ønsker ud beredning af dine elinstallationer i Ishøj. 

Gratis rådgivning

Det er gratis at få rådgivning via telefon hos vores elektriker Ishøj, lige som videoen viser er vi glade for at dele med os af tips og gode råd i Ishøj!

 

Elektriker København kunde

Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående elektriker i København, god kommunikation og opfølgning, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde
5/5
5/5

16 Anmeldelser 

Jægerbuen 59, 2635 Ishøj 

tlf: 77 32 22 22

info@autoriseret-elektriker.dk

Kontakt os - din elektriker København og Nordsjælland

Ny eltavle elektriker Ishøj

Tilbud på standard eltavle ved montering af autoriseret elektriker

Product SKU: 5

Product Brand: Legrand

Product Currency: DK

Product Price: 7995

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5