Elektriker Ishøj

Autoriseret elektriker Ishøj tilbyder alt el-service | Brug for en døgnservice elektriker i Ishøj eller hjælp til en el-opgave? Ring nu så kommer vi

Søger du efter en dygtig og engageret elektriker i Ishøj, så behøver du ikke søge mere. Autoriseret Elektriker Ishøj mener at vi er den bedste elektriker i Ishøj. Det er i hvert fald vores mål og vision. 

Vi vil nemlig gerne være vores kunder bedste valg af elektriker i Ishøj og vi ønsker at du aldrig kommet til at fortryde dit valg,

Hvad udmærker os som elektriker Ishøj?

For at udmærke os sørger vi hver gang for at holde fast ved alle vores aftaler og priser. Oveni går vi op i at tage de seneste efteruddannelser, så at du får bedst kvalitet af el arbejde hos os i Ishøj!

Vil du have en pris af os, ring til Autoriseret Elektriker Ishøj så kan du få et tilbud med det samme og komme fri fra funderinger på hvad det vil koste at løse din opgave. 

 

Ring Autoriseret elektriker Ishøj og få en fast elektriker pris nu, gælder også døgnvagt og akut elektriker

Mange ydelser hos Autoriseret Elektriker Ishøj

Kontakt os, vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med netop dit behov af elservice og elektriker Ishøj, når det passer dig. Nogle almindelige elektriker Ishøj ydelser er

 • Nyt el
 • Lampeopsætning
 • Havebelysning
 • Montering af nyt el
 • Udskiftning af eltavle
 • Byggestrøm
 • Udskiftning af HPFI relæ
 • Energioptimering
 • Ej-tjek
 • Hvidvare montering
 • Ny el i køkken 
 • Nyt el i badeværelse 
 • Ny eltavle

 

Kunne du ikke finde den opgave som du vil have løst? Vi kan med garanti sagtens hjælpe dig alligevel. Ring os nu og hør hvad din opgave kræver og bestil en elektriker i Ishøj.

 

Vi tilbyder alt af elektriker i Dragør og el-renovering

Almindelige spørgsmål til vores elektriker Ishøj

Kan man bestille en elektriker i Ishøj til et vagtudkald også i dagstimerne?

Ja, selve udrykningsgebyret er en lille smule lavere i arbejdstiden.

Hvad koster det at bestille en elektriker Ishøj?

Vi har elektriker priser i Ishøj fra 1.500kr, i elektriker prisen indgår altid kvalitetssikring. servicebil, moms. og andre afgifter. 

Hvordan kan jeg betale Autoriseret Elektriker Ishøj?

Oftest via faktura, nogle gange så er kontakt betaling og bankoverførsel også en mulighed. Alt er efter aftale med den elektriker du taler med. 

Mit HPFI-relæ virker ikke er det ulovligt?

Ja, det har blevet påkrævet at en fejlstrømafbrydere skal virke og være monteret i dagens el anlæg i Danmark. Har du problem med dit HPFI-relæ, kontakt Autoriseret Elektriker Ishøj, så hjælper vi dig med at løse problemet. 

Hvordan ved jeg om jeg har brug for nyt el?

Kontakt din lokale elektriker i Ishøj kommune  (f.eks. os) så kan vi hjælpe dig med at undersøge om du har brug for nyt el eller om det kan vente lidt endnu. 

Vi har stor kendskab omkring ældre elinstallationer og hvordan de fører sig i bygninger, du kan roligt sætte din lid til os hvis du ønsker ud beredning af dine elinstallationer i Ishøj. 

Elektriker København kunde

Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående elektriker i København, god kommunikation og opfølgning, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde
5/5
5/5

16 Anmeldelser 

Jægerbuen 59, 2635 Ishøj 

tlf: 77 32 22 22

info@autoriseret-elektriker.dk

Kontakt os - din elektriker København og Nordsjælland

Ny eltavle elektriker Ishøj

Tilbud på standard eltavle ved montering af autoriseret elektriker

Product SKU: 5

Product Brand: Legrand

Product Currency: DK

Product Price: 7995

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5