Nyt el i badeværelse København

El nyt badeværelse - Se priseksempel på nye el-installationer i bad | Få tilbud på elinstallation i bad af autoriseret elektriker København

Nyt el i badeværelse er en almindelig opgave hos Autoriseret Elektriker. Mange danskere drømmer om at have et hyggeligt og modent badeværelse at slappe av i. Mange badeværelse er af ældre stand og mangler praktiske elinstallationer til f.eks. en hårtørrer, og så er der jo af natulige årsager mange danskere som beslutter sig for en komplet renovering af badeværelse inkl. nyt el. 

Få hjælp med el-installationerne i og el nyt badværelse

Autoriseret elektriker København hjælper dig som bor i Nordsjælland og i Storkøbenhavn med el i nyt badværelse. Vi har lang erfaring med el-installationer i vådrum og kender alle regler og lovgivningen.

Lovgivning og regler el og badværelserenovering

Når du skal lave elektriske installationer i områder med bad og bruser, skal du ikke kun være opmærksom på reglerne for områdeopdeling, du skal også være opmærksom hvad der gælder for nye el-installationer.

Hvis du ændrer de faste el-installationer så skal alt el i dit hjem laves lovligt efter nytidens krav. Det er for din egen sikkerheds skyld. I samme omgang som det skal laves el i badværelse så er det også en god idé at se om HPFI-relæet er i orden osv. Dette kan vi hos Autoriseret Elektriker København hjælpe dig med, det vil ikke koste meget ekstra i korner og øren.

El nyt badeværelse

Hvad koster nyt el badværelse? El-renovering bad priser

Her er et lille regne-eksempel på hvad nyt el i badværelse kan koste. 

Forestil dig at en elektrikeren skal bruge 22 timer og at el materialerne koster; alt i alt 7600 kr inklusive moms.

Elektriker timeløn 22 x 640 kr = 14.080 kr + moms.  17.600 kr

Pris nyt el i badværelse arbejdsløn inklusive materialer alt i alt 25.200 kr.

Nyt el badeværelse kan ved nogle tilfælde gøres billigere hvis det er lige til og hvis det drejer som nyt el i badeværelse af en lille størrelse. Har du brug for tilbud el-installationer i badeværelse? Udfyld formularen her, så vender en autoriseret elektriker tilbage til dig, hurtigst muligt med fast pris på el i bad. 

Nyt el badeværelse | Få elinstallation i bad København, se priser
Nyt el badeværelse | Få elinstallation i bad København, se priser

Kunde udtalelser

Super service, hurtig udrykning og punktlig Rigtig godt arbejde og forståelse for opgaven. Samt en rigtig godt arbejde for prisen Billigt ..... Vil varmt anbefale dette firma !!! Og dette vil jeg bruge igen
Jhonny
Jonny
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere
EL TAVLE Legrand

Tilbud på standard Eltavle ved montering og udskiftning af gammel el-tavle

Product SKU: 5

Product Brand: Legrand

Product Currency: Dk

Product Price: 6795

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5