Elektriker Hellerup

Elektriker Hellerup akut døgnvagt el ring os nu for hurtig el-service!

Søger du efter en Autoriseret Elektriker Hellerup?

Autoriseret elektriker Hellerup tilbyder elektriker arbejde af højeste kvalitet i Hellerup og omegn. Vi tror på at vi leverer så god kvalitet og tilbyder derfor garanti på alt vores arbejde, udover vores garanti så er vi medlem af Tekniq cvr. 40323279, og derigennem får du også 150.000 i el garanti gennem Tekniq, hvis vi ikke skulle leve op til forventninger på udmærket udført el arbejde. Autoriseret Elektriker Hellerup er fuldt autoriseret elektriker Hellerup. 

Vores Elektriker Hellerup tilbyder fordelagtige priser

Vi tror på at behandle vores kunder på den måde, vi selve ønsker at blive behandlet på, både med hensyn til kvalitet og elektriker pris. Den pris, som vi informerer om er den pris, som du vil blive opkrævet. Hverken mere eller mindre.

Nogle gange kan vores elektrikere foreslå måder, du kan spare dig penge; for eksempel, hvis du ønsker det, ved at købe dine egne materialer. Vi arbejder hårdt hver dag på at leve op til vores virksomheds motto, “Kvalitetsarbejde til en ærlige priser”.

Gratis hjælp og rådgivning via telefon af vores erfarne elinstallatør Hellerup

Hvis du har spørgsmål relateret til el, bedes du ringe til os på telefon 7732 2222. Vi har altid en døgnvagt elektriker Hellerup til rådighed, der kan besvare dine spørgsmål i enhver situation. Fra tid til en anden, kan et kunde opkald med et simpelt problem, håndteres med gratis vejledning via telefon ef vores elektriker eller elinstallatør. Vi er glade for at hjælpe alle usikre kunder der ønsker rådgivning indenfor el f.eks. hvordan man skifter en sikring. 

Elektriker Hellerup Autoriseret el service

Autoriseret Elektriker Hellerup til erhverv

Autoriseret Elektriker Hellerup ved at virksomheder kan have forskellige og andre typer af behov af elektriker end f.eks. boligejere. Kompleksiteten af et større el-system kræver viden og erfaring fra højtuddannede elektrikere eller elinstallatører, der er fortrolige med denne type af elektriske system.

Hvad er anderledes ved el ydelser til erhverv?

Når der er et problem med din kommercielle el-system, er det ikke bare en ulempe. Det afbryder dit og dine medarbejderes levebrød. Autoriseret Elektriker Hellerup forstår, at det er af afgørende faktor at holde dit el-system kørende. Vi behandler alle virksomheders behov af akut elektriker, som vores højeste prioritet.

Uden overspænding beskyttelse for hele din bygning, kan en strømstød føre til skader, der langt overstiger et par timers tabt forretning. Beskyt dit elektriske system og dit udstyr, samt personale med en ny form for overspændingsbeskytter der findes i dag.

Kommercielle Generatorer

Når strømmen går ud, så kan en nødstrøm fra en generator være afgørende for at holde din virksomhed i gang. Autoriseret elektriker Hellerup kan hjælpe dig med at oprette en passende størrelse på denne type af generator, der vil holde din virksomhed over overfalden mod uønsket tabt tid og følsomme lagertab i tilfælde af en nødsituation.

Døgnvagt elektriker Hellerup til rådighed – Når du har brug for en akut elektriker i Hellerup hurtigt, så tøv ikke med at ringe til os. Vores dygtige elektriker og elinstallatører i Hellerup vil straks dukke op, og vi er parate til at løse dine problemer asap. Når du har brug for løsninger i stedet for problemer, kan du bare ringe til os.

Elektriske opgraderinger (el-renovering) til både privat og erhverv

Et ideelt tidspunkt at tilføje eventuelle valgfrie elektriske forbedringer til en ejendom der skal gennemgå en renovering. Ny belysning og udskiftning af gamle stofledninger er et godt tidspunkt at udskifte gamle stofledninger på. Vi  vil med glæde koordinere dig eller din kunde, efter behov, for at lette disse opgraderinger og processen.

Hvis du planlægger at starte en renovering eller en komplet renovering, kan du overveje at give os et opkald, så vi kan hjælpe dig med at planere ledninger og hjælpe dig med at beslutte hvilke eventuelle opgraderinger, der kan være nødvendige for det elektriske system. Vi kommer med en plan, der passer perfekt til din byggeplan. Ring til os for mere info eller spørgsmål.

Gennemsnitlige omkostninger ved installation af nyt el-system

Omkostninger til el-renovering af hus; 120.000- 150.000kr
Omkostninger til el-renovering lejlighed (2 værelses) 65.000-75.000kr

Installation af ny el-tavle, nye ledninger og kontakter er ofte en kompliceret proces. Hvis du bygger et nyt hjem eller erstatter gamle ledninger og kontakter, kan varigheden, kompleksiteten og omkostningerne ved jobbet variere. En faktor, der kan forsinke fremskridt, er adgang. Den gennemsnitlige pris for et projekt som dette er omkring 85.000kr.

En tilsyneladende billig og enkel job kan blive dyrt, når du har brug for at opdatere eller ændre dit el, men det er billigere end f.eks. hvis du skulle opleve en brand. I dag brænder ca. 400 danske hjem og lokaler ned på grund af dårlige elinstallationer. Lad ikke dette ske for dig og lad Autoriseret Elektriker Hellerup hjælpe dig med el renovering

Elektriker Hellerup, elektriker ledninger

Overvejer du at ringe til Autoriseret Elektriker Hellerup eller lave el arbejdet selv?

Du behøver nødvendigvis ikke at ringe til os i alle situationer med el. Det er nemlig en del du gerne må lave selv. Her er vores (Autoriseret Elektriker Hellerup) liste på hvad du må lave selv af elinstallationer.

Vi gennemgår hvad for el arbejde du kan udføre i dit hjem (men dette gælder kun hvis du har viden til at gøre det korrekt). Hvis du ikke er i stand til at kontrollere elinstallationerne korrekt eller føler dig mindst usikker på en installation, bør du altid ringe til en autoriseret elektriker Hellerup, der er registreret hos sikkerhedsstyrelsen som en autoriseret elinstallatør. Tag aldrig en chance!

Dette må du selv lave af el;

Udskifte en defekt sikring

I din eltavle og sikringsboks har du relativt frie hænder. For eksempel må du udskifte en sprunget sikring. En almindelig skade på en sikring er, at den såkaldte signalperle er faldet af. For at udskifte sikringssikringen skal sikringshætten skrues af med den defekte sikring ud af kraftværket og den defekte sikring fjernes. Sæt derefter en ny sikring med samme nominelle strøm ind, og skru derefter proppehætten tilbage i hovedbanegården. Bliver sikringen ved med at gå ring; Autoriseret Elektriker Hellerup på Tlf. 7732 22 22

Nulstil udløst automatisksikringen

 For at nulstille en udløst automatsikring, skal du blot skubbe den tilbage til det, der kaldes to-mode, det vil sige, det er i samme position som de andre automatiske sikringer. Oftest bemærker du, at en automatisk sikring er blevet udløst ved at slukke for strømmen i et rum. Den mest almindelige årsag til et strømsvigt er netop, at en automatsikringen er blevet udløst.

Udskiftning af pærer og lampeholdere

Hvis en pære går i stykker, kan du selv udskifte den, det er det nok intet tvivl om. Derefter skrues pæren af og skrues den nye ind i lampe. Du kan også selv udskifte selve lampeholderen. Nogle gange er ledningen fastgjort til en kabelstrimmel eller med kabelhæfteklammer mellem stikkontakten og krogen i loftet, som lampen hænger fra, som derefter skal løsnes.

Monteringsledninger, ledningsafbrydere og stik

Du kan installere ledninger, ledningsafbrydere og stik i hjemmet. Du kan også reparere og udskifte ødelagte dele i forlængerledninger og såkaldte enhedsledninger.

Udskiftning af eksisterende kontakter og stikkontakter

Du kan udskifte eksisterende kontakter eller lampeknapper, som de også kaldes, og stikkontakter. Men det gælder selvfølgelig kun de ydre skal der er på. Alt inde i væggene kræver en autoriseret elinstallatør Hellerup. 

Autoriseret Elektriker Hellerups vigtigste og bedste tips til dig er; Tag aldrig en chance med el! Hvis du gør kan det nemlig blive det sidste du laver. El er meget farligt og at få for eksempel strøm igennem kroppen kan lede til alvorlige problemer med din helbred.  

Elektriker Hellerup monterer ventilation på dit kontor i Hellerup

Elektriker Hellerups tips til et bedre arbejdsklima

Autoriseret Elektriker Hellerup har nogle gode tips som en elektriker Hellerup kan hjælpe dig med hvis du er en af de mange virksomheder eller kontorer der er i Hellerup og uanset om du er på kontoret eller arbejder hjemmefra, som de fleste af os gør i dag på grund af corona. Det er derfor, vi hos autoriseret elektriker Hellerup to elektriker relaterede tips til dig for at gøre dit arbejde lidt nemmere

1. Sørg for, at du har tilstrækkelig belysning

Sørg for, at du har passende belysning sat op, hvor du arbejder. Du ønsker at fjerne himmelspring og skygger som kan resulterer i hovedpine. Derudover skal du sørge for, at din arbejdsplads har professionel belysning – ekstra vigtigt her i de mørke vintermåneder.

2. Bevar behagelige temperaturer

En stor fordel for dem, der arbejder hjemmefra – er at det er nemmere at holde temperaturen stabil, du kan tage dit yndling tæppe på osv. Hvis du har dårlig luft på dit almindelig kontor så kan vi anbefale at montere et ventilation anlæg. Denne form for ventilation kan Autoriseret elektriker Hellerup montere for dig på en enkelt arbejdsdag. Efterfølgende vil du få et meget bedste klima indenfor på dit kontor i Hellerup. 

Har du brug for hjælp? Kontakt vores elektriker Hellerup, så hjælper vi dig med at finde frem til den bedste løsning, vi kan hjælpe dig som har virksomhed eller bor i København og på Sjælland. 

Kunde udtalelser

Bedste behandling nogensinde! Nok den mest fair behandling jeg nogensinde har fået. Startede med en lidt høj pris over telefonen. Så dukkede Nicolai op, og efter at have undersøgt problemet, fandt han så ud af at nogle ting vi vi talte om i telefonen alligevel ikke behøver udskiftes. Problemet blev løst til halvdelen af prisen. Og det fungerer stadigvæk fint, her tre uger efter.
Kunde
Lars
Tidligere kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde
Ny eltavle elektriker Hellerup

Tilbud på standard eltavle ved montering af autoriseret elektriker

Product SKU: 5

Product Brand: Legrand

Product Currency: DK

Product Price: 7995

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5
Autoriseret Elektriker København Ø

Ofte stillede spørgsmål til Elektriker Hellerup

Tilbyder i også døgnservice i dagstimerne?

Ja, hvis du ringer til autoriseret elektriker Hellerup i hverdagene, med et akut behov af el-service Så planerer vi om vores tid og prioriteter akutte ærinder med el, der ikke kan vente.

Hvad er en autoriseret elektriker?

Det er sikkerhed styrelsen der udsteder autorisationer, dette kan i læse alt om på vores forside her. 

Er Elektriker Hellerup autoriseret?

Ja, vi er en del af Norh og er derfor autoriserede. Vi går meget op at at levere sikre og langtidsholdbare for alle vores kunder i Hellerup og omegn.