Elektriker Anmeldelser

God kommunikation og elektrikerne som kom til døren var ligeså søde. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
B. Nielsen
Tidligere kunde
Jeg skulle bruge en elektriker akut en lørdag morgen. De kom samme dag og udførte opgaven relativt hurtigt. Fejlen skyldes defekt HPFI relæ.
P.Pesek
Tidligere kunde
Få tilbud elektriker København hos en autoriseret el firma - på ydelse som billedet viser.

Tilfredse kunder ved Autoriseret Elektriker, læs vores anmeldelser her

Vi brænder for at give god service og at tilbyde alle vores kunder e stor fleksibilitet. Vi er glade for at rådgive vores kunder, derfor er du altid velkommen at ringe til os hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på en el-opgave. 

anmeldelser

Total renoveret en lejlighed. Vi har haft en rigtig god oplevelse med en indlevende og ansvars bevist elektriker. Vi har fået rigtig god hjælp og rådgivning i forhold til indretning, muligheder, placering og valg af produkter. Helt klart er Autoriseret Elektriker en elektriker vi kan anbefale.
Karin
Diverse elinstallationer. Fint og professionelt udført elektriker arbejde. God rådgivning også i forhold til priser og tilbud. God service selvom arbejdet blev lavet over flere omgange, efterhånden som vi var klar til det. Oprindeligt tilbud uanset omstændigheder blev overholdt.
Jens
Det har været en rigtig god oplevelse at få lavet el gennem Autoriseret Elektriker. De var lette at komme i kontakt med, super fleksible, og gav generelt både superservice og godt tilbud i forhold til konkurenter og som var overskueligt og gennemsigtigt. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Christian
Installering af Duka One Pro i kælder Firmaet holder altid aftaler og leverer en super service . Kan klart anbefales. Autoriseret Elektriker kunde oveni stå for hele opgaven, sørge for at hullet blev boret af en borer mand, samt indkøb af ventilatoren. Nu har vi meget bedre klima i vores kælder. Super!
Alayah
Fantastisk god og hurtig service . Jeg blev dog nødsaget at ændre den første tid, fik hurtigt så en ny tid relativt hurtigt. Flot stykke arbejde, af meget kompetente og smilende elektriker. Har brugt dem før og kommer med garanti altid at bruge dem. Vil klart anbefale Autoriseret Elektriker til alle.
Kim
Oplevelsen var perfekt da de kom med forslag til løsninger af el-arbejdet, som jeg selv slet ikke hade tænkt over Slutresultatet er blevet perfekt og jeg er meget tilfreds over mit valg af elektriker. Elektriker er dyre med Autoriseret Elektriker er til at forhandle med på billige elektriker priser! 5 stjerner!
Klaus
Autoriseret Elektriker kom for at tilsætte ny ovn. Når dette arbejde var færdigt spurgte han om han kunne hjælpe med noget andet, det synes jeg er rart og det føles virkelig som at elektriker ville hjælpe med hjerter.Super høflig elektriker og effektiv til sit job. Fair priser på elektriker.
Jørgen
Løs forbindelse på hovedledning Vi ringede en elektriker akut og elektriker kom indenfor 20 minutter efter vi ringede. Han opdagede hurtigt problemer, og løste det det i løbet af en halv times tid. Han var dygtig og effektiv. Samlet med Autoriseret Elektriker havde vi en rigtig god oplevelse.
Eva
Akut fejlfinding/løsning Akut aftenudkald (sent kl. 23) til strømsvigt i større dele af en udlejningsejendom. På stedet 25 min efter opkald. Venlig, kompetent og serviceorienteret fremtoning. Problem fundet og løst. Faktura rimelig, selvom vi ved at det koster lidt at få ud en autoriseret fagmand sent om aftenden.
Bernt