Nyt el priser og el-renovering pris

Nyt el priser og el-renovering pris hos Autoriseret elektriker

Autoriseret elektriker og elinstallatør udfører el-renoveringer og nyt el til huse, kontorer og lejligheder se pris nyt el her

Måske har du gamle el-installationer der tit fejler og du bliver nød til at tinge til en døgnservice elektriker hver måned eller engang imellem? Måske overvejer du at investere i et spa bad eller i et elektrisk varmeanlæg men du er klar over at dine elinstallationer ikke kan holde til den form for strømforbrug? Hvis du er tilfældet så er det nok tid til nyt el, eller også kald en el-renovering. 

Læs mere: Her kan du læse om nyt el pris og udskiftning af gammelt el priser

Autoriseret Elektriker har stor erfaring med el-renovering, installation av nyt el til både kontorer, lejligheder, butikker og i villaer hvor vi gennem mange år har udskiftet gammelt el til både det private og erhverv. 

Hvornår el-renovering, eller nyt el og renovering af gamle elinstallationer i hjemmet en god idé

Overvejer du at bygge om eller til, nyt el eller måske at renovere hele boligen eller kontoret, så er der måske også praktisk at få nyt el,  Autoriseret Elektriker være behjælpelige i København i forbindelse med planlægning og udførelse af udskiftning af gammel til og el-renoveringen. Ofte passer de gamle el-installationer ikke sammen med f.eks. dit nye køkken.

Det kan også dukke uforudsigelige og besværlige el-problemer eller opdaget gamle ulovlige installationer, når man er igen med en renovering og begynder at kigge ind bag væggene ved en renovering eller en ombygning af en ældre bolig, her kan Autoriseret Elektriker København også hjælpe, og det er det vigtigt at få ud en autoriseret el-installatør til at gennemgå el-installationen, så at arbejder bliver udført lovligt enligt Sikkerhedstyrelsens alle regler og at der bliver taget korrekt hånd om arbejdsopgaven.

Høj kvalitet og service på nyt el – Din sparringspartner ved en el-renovering i København

Autoriseret Elektriker yder høj kvalitet og yder den bedste service hver dag i Storkøbenhavn. Vi ønsker at være din bedste sparringspartner og er eksperter på området. Skal du have udskiftet alt el til nyt el eller bare nogle stikkontakter eller udskifte din el-tavle, er vores elektriker naturligvis også behjælpelige med dette.

El-renovering ved autoriseret elektriker

Hvorfor er det en god idé at investere i nyt el, eller en el-renovering?

Boliger, der blev bygget før 1950 kan være nødvendige at el-renovere at opfylde nutidens elektriske el-apparater og elektronik, samt høje sikkerhedsstandarder. Boliger og bygninger der er bygget før 1950 har i de fleste tilfældene et el-system opbygget på kabler af stof, så kaldet stofledninger.

Over tid, forringes kvaliteten på stoffet omliggendes ledningerne og de falder fra hinanden, dette betyder så at kablerne i væggen kan udløse en brand. I de fleste tilfælde, så er faktummet sådan; jo ældre ledninger, jo mere sandsynligt er det, at det er tid til udskiftning af dem.

En anden sikkerhedsproblem med ældre hjem er el-tavlen.  En el-tavle er der, hvor afbryderne og sikringerne er placeret. Strømmen udefra bygningen kommer ind i det el-tavlen, hvor den fordeles til de forskellige afbrydere og sikringer. Ældre el-tavler kan ikke give nok strøm til nutidens behov, vi bruger nemlig mere strøm end hvad vi gjorte før henne. 

En anden bekymring med ældre el-tavler er det faktum, at de ikke kan styre overbelastning eller strøm lækage. Dette kan resultere i at ledninger smelter, leder til gnistbrande eller skabe en fare for stødt

Du kan læse mere om opgraderinger eller udskiftning af el-tavle her.

Hvad er en El-renovering? Hvordan udfører nyt el, eller udskiftning af gammelt el?

En el-renovering (nyt el) betyder at en autoriseret elektriker går ind og fjerner alle gamle ledninger i væggene og nye ledninger bliver installeret. El-tavlen udskiftes som regel også. Hvis nogle af ledningerne er sikre og brugbare, vil en delvis el-renovering være tilstrækkelig hvis el-tavlen er i orden. 

Hvornår skal et hjem have en el-renovering, eller Nyt el?

Følgende punkter vil hjælpe dig med at afgøre, om et hus eller lejlighed bør el-renoveres

  • Hvis det var kablet før 1950 og ikke er blevet opgraderet det sandsynligvis behov for el-renovering for at erstatte stofledninger
  • Hvis hjemmet har stof ledninger.
  • Hvis hjemmet er bygget før 1935 og ikke har fået en el modernisering
  • Hvis et hjem el-system ikke er jordet.
  • Hvis dit hjem ikke har nok strøm til dine behov eller mangler afsætningsmuligheder, vil en opgradering hjælpe med at få dit hjem til at matche dine behov.
  • Hvis du bemærker, at du regelmæssigt bruger flere forlængerledninger, skal du bruge yderligere udtag, der kan kræve en opgradering af det elektriske system.
  • Hvis el-tavlen ikke er sikker, skal det udskiftes.
 

Vil nyt el og en el-renovering øge værdien af mit hjem?

Ja, det er i hvert fald meget sandsynligt, at en el-renovering vil øge værdien af dit hjem. Hvis du ønsker at sælge din bolig.  Du øger sandsynligheden for  at få solgt dit hjem, når køber ved at hjemmet for nylig er blevet el-renoveret 

Hvad er det næste skridt for en el-renovering?

Hvis du ønsker at få et tilbud på nyt el eller ønsker at finde ud af om det er tid for en el-renovering der du bor i København, er vi kun et opkald væk og her fra kan vi  planere angående en aftale om en gratis konsultation.

Hvor meget koster nyt el og en el-renovering?

Priserne ved nyt el vil afhænge af hvor meget der skal udskiftes og de eksisterende ledninger. Du kan nemt indhente et tilbud på el-renovering København i vores kontaktformular. Her er nyt el priser opsummeret som priseksempler i de forskellige trin. 

Udskiftning af stikkontakt pris pr. styk – Det er altid billigere at få udskiftet mange stikkontakter fremfor et enkelt. Hvis du skal udskifte et enkelt stikkontakt hos en elektriker ligger prisen mellem 1.200 og 1.800kr. Udskiftning af 10 stikkontakter ved el-renovering koster ca. 300kr pr. styk. 

Udskiftning af gamle kabler i væggen pris – Det mest tidskrævende ved nyt el og udskiftning af gammel el er kabel arbejdet. At udskifte alt et i en 100kvm lejlighed kræver ca. 45 elektriker timer. Gange 45 med 640kr så får du en pris på 28.800kr eksklusive moms.
Der tilkommer pris for kabler og ledninger, ca. 15.000kr eksklusive moms. for en 100kvm lejlighed. 

Opsætning af nye lampeudtag og afbrydere pris – Her gældes samme princip som opsætning af stikkontakt. Hvis der kun er en enkelt lampeudtag som skal opsættes kan det koste omkring 1.800kr men hvis der er 10 koster de ca. 300-400kr stykket.

Opsætning af el i køkken pris – det kan nogle gange være lidt omstændighed at opsætte el i køkken, dvs. at det tager lidt tid. Regne med ca. 15-22 mandetimer dvs.  en pris fra 9600kr + materialer ca. 5000kr eksklusive moms. 

Opsætning af eltavle ved nyt el og el-renovering pris – En el-tavle skal dimensioneres og kobles sammen til alle nye elinstallationer, regne med 1-2 arbejdsdage for en elektriker samt 5000kr for eltavle og småkomponenter.  Nyt el pris for montering af ny eltavle ved udskiftning af el koster et sted  mellem 10.120kr og 15.240kr

Andre ting som kan koste ved udskiftning af gammelt el og el-renovering er bortførelse af gamle kabler og rester fra vægge og selvfølgelig alt efterarbejde med maling og meget mere. 

Samlet koster nyt-el pris, og priser udskiftni.ng af gammel el et sted mellem 75.612 -80.732 kr for elektrikerens arbejde

Kunde udtalelser

Omhyggelig i arbejdet, byder selv ind med løsninger, flot resultat, vil bestemt anbefale Autoriseret Elektriker ved udførelsen af en El-renovering
Lene
Lene
Ringede til Autoriseret Elektriker og blev viderestillet til en af deres kollegaer i el branchen, da de ikke havde tid. Jeg fik så den hjælp jeg virkelig havde brug for og til en meget rimelig pris! Det synes jeg er god service at ikke forlade dem der ringer uden at gøre noget ved det.
Elektriker
Michael