Nyt el el renovering i København og omegn.

El-renovering samt nyt el til huse og lejligheder samt privat og erhverv

Autoriseret elektriker og elinstallatør udfører el-renoveringer og nyt el til huse, kontorer og lejligheder

Måske har du gamle el-installationer der tit fejler og du bliver nød til at tinge til en døgnservice elektriker.

Autoriseret Elektriker har stor erfaring med el-renovering, installation av nyt el og el-installationer i både kontorer, lejligheder, butikker og i villaer hvor vi gennem mange år har serviceret både det private samt erhverv.

El-renovering og nyt el, renovering af gamle el-installationer i hjemmet

Overvejer du at bygge om eller til, nyt el eller måske at renovere hele boligen eller kontoret, så kan Autoriseret Elektriker være behjælpelige i København i forbindelse med planlægning og udførelse af el-arbejdet og el-renoveringen. Ofte passer de gamle el-installationer sammen med dit nye køkken.

Det kan også dukke uforudsigelige og besværlige el-problemer eller opdaget gamle ulovlige installationer, når man er igen med en renovering og begynder at kigge ind bag væggene ved en renovering eller en ombygning af en ældre bolig, her kan Autoriseret Elektriker København hjælpe og det er det vigtigt at få ud en autoriseret el-installatør til at gennemgå el-installationen, så at arbejder bliver udført lovligt enligt sikkerhedstyrelsens regler og at der bliver taget korrekt hånd om arbejdsopgaven.

Høj kvalitet og service på nyt el – Din sparringspartner ved en el-renovering i København

Autoriseret Elektriker yder høj kvalitet og yder den bedste service hver dag i Storkøbenhavn. Vi ønsker at være din bedste sparringspartner og er eksperter på området. Skal du have udskiftet alt el til nyt el eller bare nogle stikkontakter eller udskifte din el-tavle, er vores elektriker naturligvis også behjælpelige med dette.

 

Kunde udtalelser

Omhyggelig i arbejdet, byder selv ind med løsninger, flot resultat, vil bestemt anbefale Autoriseret Elektriker ved udførelsen af en El-renovering
Lene
Lene
Anmeldelseportaen
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere
Autoriseret elektriker

NORH AUTORISERET ELEKTRIKER

Bliv kontaktet af autoriseret elektriker til nyt el og el-renovering