Nyt el el renovering i København og omegn.

El-renovering samt nyt el til huse og lejligheder samt privat og erhverv

Autoriseret elektriker og elinstallatør udfører el-renoveringer og nyt el til huse, kontorer og lejligheder

Måske har du gamle el-installationer der tit fejler og du bliver nød til at tinge til en døgnservice elektriker.

Autoriseret Elektriker har stor erfaring med el-renovering, installation av nyt el og el-installationer i både kontorer, lejligheder, butikker og i villaer hvor vi gennem mange år har serviceret både det private samt erhverv.

El-renovering og nyt el, renovering af gamle el-installationer i hjemmet

Overvejer du at bygge om eller til, nyt el eller måske at renovere hele boligen eller kontoret, så kan Autoriseret Elektriker være behjælpelige i København i forbindelse med planlægning og udførelse af el-arbejdet og el-renoveringen. Ofte passer de gamle el-installationer sammen med dit nye køkken.

Det kan også dukke uforudsigelige og besværlige el-problemer eller opdaget gamle ulovlige installationer, når man er igen med en renovering og begynder at kigge ind bag væggene ved en renovering eller en ombygning af en ældre bolig, her kan Autoriseret Elektriker København hjælpe og det er det vigtigt at få ud en autoriseret el-installatør til at gennemgå el-installationen, så at arbejder bliver udført lovligt enligt sikkerhedstyrelsens regler og at der bliver taget korrekt hånd om arbejdsopgaven.

Høj kvalitet og service på nyt el – Din sparringspartner ved en el-renovering i København

Autoriseret Elektriker yder høj kvalitet og yder den bedste service hver dag i Storkøbenhavn. Vi ønsker at være din bedste sparringspartner og er eksperter på området. Skal du have udskiftet alt el til nyt el eller bare nogle stikkontakter eller udskifte din el-tavle, er vores elektriker naturligvis også behjælpelige med dette.

 

El-renovering ved autoriseret elektriker

Hvorfor er det en så god idé at investere i en el-renovering?

Boliger, der blev bygget før 1950 kan være nødvendige at el-renovere at opfylde nutidens elektriske apparater og elektronik, samt høje sikkerhedsstandarder. Boliger og bygninger der er bygget før 1950 har i de fleste tilfældene et el-system opbygget på kabler af stof, så kaldet stofledninger. Over tid, forringes kvaliteten på stoffet omliggendes ledningerne og de falder fra hinanden, dette leder så til en at de kan udløse brande. I de fleste tilfælde, så er faktummet sådan; jo ældre ledninger, jo mere sandsynligt er det, at det skal udskiftes.

En anden sikkerhedsproblem med ældre hjem er el-tavlen.  En el-tavle er der, hvor afbryderne og sikringerne er placeret. Strømmen udefra bygningen kommer ind i det el-tavlen, hvor den fordeles til de forskellige afbrydere og sikringer. Ældre el-tavler kan ikke give nok strøm til nutidens behov, vi bruger nemlig mere strøm end hvad vi gjorte før henne. 

En anden bekymring med ældre el-tavler er det faktum, at de ikke kan styre overbelastning eller strøm lækage. Dette kan resultere i at ledninger smelter, leder til gnistbrande eller skabe en fare for stødt

Du kan læse mere om opgraderinger eller udskiftning af el-tavle her.

Hvad er en El-renovering? Nyt el?

En el-renovering betyder at en autoriseret elektriker går ind og fjerner gamle ledninger og nye ledninger bliver installeret. El-tavlen udskiftes som regel også. Hvis nogle af ledningerne er sikre og brugbare, vil en delvis el-renovering være tilstrækkelig hvis el-tavlen er i orden. 

Hvornår burde et hjem have en el-renovering? Eller Nyt el?

Følgende punkter vil hjælpe dig med at afgøre, om et hus eller lejlighed bør el-renoveres

  • Hvis det var kablet før 1950 og ikke er blevet opgraderet det sandsynligvis behov for el-renovering for at erstatte stofledninger
  • Hvis hjemmet har stof ledninger.
  • Hvis hjemmet er bygget før 1935 og ikke har fået el moderniseret.
  • Hvis et hjem elektriske system ikke er jordet.
  • Hvis dit hjem ikke har nok strøm til dine behov eller mangler afsætningsmuligheder, vil en opgradering hjælpe med at få dit hjem til at matche dine behov.
  • Hvis du bemærker, at du regelmæssigt bruger flere forlængerledninger, skal du bruge yderligere udtag, der kan kræve en opgradering af det elektriske system.
  • Hvis el-tavlen ikke er sikker, skal det udskiftes.


Hvor meget koster nyt el og en el-renovering?

Omkostningerne ved nyt el vil afhænge af hvor meget der skal udskiftes og de eksisterende ledninger. Du kan nemt indhente et tilbud på el-renovering København i vores kontaktformular.

Vil nyt el og en el-renovering øge værdien af mit hjem?

Det er meget sandsynligt, at en el-renovering vil øge værdien af dit hjem. Hvis du ønsker at sælge din bolig.  Du øger sandsynligheden for  at få solgt dit hjem, når køber ved at hjemmet for nylig er blevet el-renoveret 

Hvad er det næste skridt for en el-renovering?

Hvis du ønsker at få et tilbud på nyt el eller ønsker at finde ud af om det er tid for en el-renovering der du bor i København, er vi kun et opkald væk og her fra kan vi  planere angående en aftale om en gratis konsultation.

Kunde udtalelser

Omhyggelig i arbejdet, byder selv ind med løsninger, flot resultat, vil bestemt anbefale Autoriseret Elektriker ved udførelsen af en El-renovering
Lene
Lene
Anmeldelseportaen
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere