Udendørs belysning montering & opsætning udendørs stikkontakt

Udendørs belysning montering samt opsætning af udendørs stikkontakter København og Nordsjælland

Vinteren er på vej og inden længe så begynder danskerne tænde for deres udendørs belysning og julebelysning. Husk at, el fugt og kulde kan være en farlig kombination. Sørg derfor for, at din udendørs belysning er tilpasset udendørs brug. Samme gælder udendørs stikkontakter. Vi tilbyder montering af udendørs belysning København og Nordsjælland samt opsætning af udendørs stikkontakt København og Nordsjælland. 

For at undgå el-ulykker og skader skal den udendørs belysningen som monteres være sikker. Som ejer eller bruger af en ejendom eller ejerlejlighed er du ansvarlig for, at alle elektriske installationer udføres korrekt. Du er også ansvarlig for at sikre, at produkterne er forbundet og bruges sikkert. Dette gælder også udendørs belysning og andre elinstallationer tilpasset til brug udenfor som f.eks. udendørs stikkontakter, som du eller en elektriker installerer eller placerer i din have.

Husk, at faste udendørs belysningsinstallationer med få undtagelser skal installeres af et autoriseret elinstallationsfirma. Hvis du ikke er sikker på, hvad du selv skal gøre, skal du altid kontakte et elinstallationsfirma. Du kan f.eks. kontakt os, vi er en del af Norh og er derfor autoriserede elinstallatører og kan lovligt opsætte udendørs stikkontakt og udendørs belysning i din have eller på din facade. 

Udendørs belysning skal tilsluttes jordede udendørs stikkontakter 

Dekorativ belysning på altaner og terrasser må ikke tilsluttes indendørs stikkontakter. Husk at tilslutte alle dekorationer til jordede udendørs stikkontakter og for at beskytte kablerne mod knuseskader. Hvis de udendørs stikkontakterne ikke har en jordfejlsafbryder, kan du supplere med en aftagelig afbryder og dermed øge sikkerheden. Kontroller også, at den udendørs belysning virkelig er beregnet til udendørs brug. Når du hyrer os til  montering af udendørsbelysning kommer vi med masser af gode råd og vi sætter dig godt ind i tingene, så at du kan være tryg på at alle elinstallationer udenfor er fuldt lovlige.

Kontroller mærkning på dine udendørs el-produkter

De fleste ny produkter indenfor el i EU skal være CE -mærket. Gennem CE -mærket viser producenten eller importøren, at produktet opfylder de grundlæggende lovpligtige sikkerhedskrav.

Belysning til udendørs brug skal opfylde særlige krav for at modstå fugt og kulde. Symbolet, du skal kigge efter, består af bogstaverne “IP” kombineret med to cifre, hvor 68 er den højeste værdi.

Den medfølgende brugsanvisning skal være på dansk, hvis den forhandles i Danmark. Hvis der mangler en dansk brugsanvisning, skal du kontakte stedet, hvor du købte belysningen, og bede om en brugsanvisning på dansk. Det er du berettiget. 

Lovligtig med jordfejlsafbrydere til udendørs belysning og opsætning af udendørs stikkontakt

Al udendørs belysning og andre produkter f.eks. opsætning af udendørs stikkontakt, der bruges udendørs, skal tilsluttes en jordafbryder (HPFI-relæ eller RDC-relæ som det også kaldes). Et HPFI-relæ afbryder hurtigt strømmen, hvis f.eks. den udendørsbelysning pludseligt bliver strømførende og dermed reducerer HPFI-relæet risikoen for, at nogen kommer til skade af strøm. Hvis den udendørs stikkontakt eller belysning ikke leveres via et relæ, f.eks. HPFI relæ eller RCD-relæ, kan du bruge en bærbar jordlækningsafbryder til udendørs brug. Sørg for at kontrollere, at jordafbryderen fungerer, og at strømmen afbrydes, når du trykker på testknappen. Du bør gøre dette mindst en gang hvert halve år.

Autoriseret Elektriker tilbyder at tjekke din HPDI-relæ gratis ved besøg og opsætning af udendørs stikkontakt København og Nordsjælland. 

Uanset om belysningen er til udendørs eller indendørs brug, skal du sørge for, at ledninger og stik er intakte, før belysningen installeres. Når du udskifter en gammel pære, skal du udskifte den med en, der har samme form og spænding som den gamle. Alt dette klarer vi når du bruger vores elektriker i København eller i Nordsjælland. 

Udendørs belysning montering samt opsætning af udendørs stikkontakter København og Nordsjælland ⭐ Tilbydes af autoriseret elektriker

Vi monterer udendørslamper af alle mærke og modeller

Vi tilbyder at montere det meste af udendørsbelysning Købehavn og Nordsjælland, her er et ligge udvalg af det vi monterer;

  • Opsætning af udendørslamper Nordlux København
  • Opsætning udendørslamper ikea
  • Montering udendørs led lys København
  • Installation solcelle lamper udendørs
  • Opsætning udendørs væglampe med sensor
  • Montering havelamper København
  • Opsætning af udendørslamper med sensor
  • Installation af Bauhaus udendørslamper
  • Opsætning af havelamper til nedgravning Nordsjælland København
 

Som du nu kan se monterer vi de fleste former for udendørsbelysning og opsætning af udendørs stikkontakt til dem. Kontakt os nu for tilbud. 

Kunde udtalelser

Vi fik besøg af en meget kompetent elektriker, der var i stand til at tænke ud af boksen. Det fremgik ikke på noget tidspunkt, at han var presset tidsmæssigt, og han efterlod en følelse af, at netop vores ganske lille opgave var vældig vigtig for ham.
karin
Karin
Tidligere Kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Kontakt os - din elektriker København og Nordsjælland