Elektriker Charlottenlund

Autoriseret Elektriker og elinstallatør Charlottenlund

Kørende Autoriseret elektriker og elinstallatør i Charlottenlund og Gentofte

Hos Autoriseret Elektriker Charlottenlund udvikler vi os hele tiden og har mange kompetencer indenfor nye el-installationer og fejlsøgning.

Autoriseret elektriker i Charlottenlund ydelser

Vi er autoriseret el installatør i København. Vi som elektriker udfører alt inden for el arbejde til private, erhverv, industri og landbrug – lige fra stikkontakter til de omfattende og komplekse el-installationer til erhverv. Fag- og underentrepriser udføres på hele Sjælland.

Nogle af vores ydelser er;

  • Nye el installationer
  • El renoveringer
  • Fejlsøgning 
  • Døgnservice
  • Reparation af el
  • El-tjek
  • El eftersyn
  • Installation af hvidevarer
  • Køkken el renoveringer

 


Om Autoriseret Elektriker Charlottenlund


SIDEN START HAR VIRKSOMHEDEN VÆRET I KONSTANT UDVIKLING INDENFOR ELEKTRIKER FAGET, OG I DAG TILBYDER VI EN BRED VIFTE AF DE BEDSTE OG MEST OPTIMALE EL-INSTALLATIONER TIL BÅDE PRIVATE, VIRKSOMHEDER OG OFFENTLIGE INSTITUTIONER


Når du hyrer os så kan du forvente;

Erfarne elektrikere. Vores elektrikere er alle veluddannede, opdateret om moderne teknologi og nyheder, der sker i det elektriske installationsområde.
Personlig kontakt. Kontakt Autoriseret elektriker Charlottenlund i dag for personlig kontakt med veluddannede elektrikere.
Hjælper både privatpersoner og virksomheder. Vores elektrikere hjælper både privatpersoner og virksomheder i Gentofte og Charlottenlund.
Faste priser. Vi er glade for at give vores kunder faste priser på elektriske installationer.

Kunde udtalelser

Vi fik besøg af en meget kompetent elektriker, der var i stand til at tænke ud af boksen. Det fremgik ikke på noget tidspunkt, at han var presset tidsmæssigt, og han efterlod en følelse af, at netop vores ganske lille opgave var vældig vigtig for ham.
karin
Karin
trustpilot
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere
Autoriseret elektriker

EN AUTORISERET ELEKTRIKER

Bliv kontaktet af autoriseret elektriker i Charlottenlund