Elektriker Charlottenlund

Elektriker Charlottenlund

Kørende Autoriseret elektriker og elinstallatør i Charlottenlund og Gentofte

Hos Autoriseret Elektriker Charlottenlund udvikler vi os hele tiden og har mange kompetencer indenfor nye el-installationer og fejlsøgning.

Autoriseret elektriker i Charlottenlund ydelser

Vi er autoriseret el installatør i København. Vi som elektriker udfører alt inden for el arbejde til private, erhverv, industri og landbrug – lige fra stikkontakter til de omfattende og komplekse el-installationer til erhverv. Fag- og underentrepriser udføres på hele Sjælland.

Nogle af vores ydelser er;

  • Nye el installationer
  • El renoveringer
  • Fejlsøgning 
  • Døgnservice
  • Reparation af el
  • El-tjek
  • El eftersyn
  • Installation af hvidevarer
  • Køkken el renoveringer


Om Autoriseret Elektriker Charlottenlund

SIDEN DAG 1 HAR VIRKSOMHEDEN VÆRET I KONSTANT UDVIKLING INDENFOR ELEKTRIKER FAGET, OG I DAG TILBYDER VI EN BRED VIFTE AF DE BEDSTE OG MEST OPTIMALE EL-INSTALLATIONER TIL BÅDE PRIVATE, VIRKSOMHEDER OG OFFENTLIGE INSTITUTIONER

Når du hyrer os så kan du forvente;

Erfarne elektrikere. Vores elektrikere er alle veluddannede, opdateret om moderne teknologi og nyheder, der sker i det elektriske installationsområde.
Personlig kontakt. Kontakt Autoriseret elektriker Charlottenlund i dag for personlig kontakt med veluddannede elektrikere.
Hjælper både privatpersoner og virksomheder. Vores elektrikere hjælper både privatpersoner og virksomheder i Gentofte og Charlottenlund.
Faste priser. Vi er glade for at give vores kunder faste priser på elektriske installationer.

Din elinstallatør og elektriker i Charlottenlund og omegn. 

Din elinstallatør og elektriker i Charlottenlund og omegn. 

Vi bruger el hver dag i vores hjem, og de fleste af os taget el for givet og tænker ikke over hvor farligt det kan være. Når boligejere har brug for at få udført elektriker arbejde i deres hjem, og der involverede boligens elektriske system, er det nødvendigt at ringe til en autoriseret og forsikret elektriker for at få hjælp. Det kan synes som en simpel opgave at udskifte en lampe eller opdatere en stikkontakt, men i virkeligheden så er det meget som kan gå galt, da det er tale om mange volt, som så er farligt.  

Når du hyrer en autoriseret elektriker Charlottenlund, så sikrer du, at dit hjem og familie er sikre mod eventuelle el-ulykker, der kan opstå. Vores elektriker Charlottenlund har alle uddannelser og nødvendige viden for at lovligt få lov til at arbejde med el. Hvis du forsøger at udføre det el-arbejdet selv bryder du den danske lov, hvis opgaven kræver autorisation. 

Vi er en autoriseret elektriker Charlottenlund men mange års erfaring indenfor el og tager of af alle typer af opgaver, så tøv ikke at ringe til os hvis du har brug for en autoriseret elektriker eller elinstallatør i Charlottenlund og omegn. 

.

Kunde udtalelser

Vi fik besøg af en meget kompetent elektriker, der var i stand til at tænke ud af boksen. Det fremgik ikke på noget tidspunkt, at han var presset tidsmæssigt, og han efterlod en følelse af, at netop vores ganske lille opgave var vældig vigtig for ham.
karin
Karin
tidligere kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
tildligere kunde

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere