Elektriker Nørrebro

Autoriseret elektriker Nørrebro
Autoriseret elektriker Nørrebro

Søger du en elektriker Nørrebro og omegn?

Autoriseret Elektriker Nørrebro tilbyder el-service af højeste kvalitet til fair elektriker priser. Hos Autoriseret Elektriker på Nørrebro har vi leveret el-arbejde til både husejere og virksomheder i mange år på Nørrebro, vi har efterhånden blevet Nørrebros foretrukne valg af elektriker for mange beboere i København N.

Autorisation er en forudsætning for at lovligt lave el og arbejde med elinstallationer i dagens Danmark og derfor også et krav hos en elinstallatør virksomhed i dag. Autoriseret Elektriker Nørrebro har opbygget et elektrikerfirma som består af kun erfarne, autoriserede elektrikere på Nørrebro for at imødekomme alle kunder på Nørrebros behov af autoriserede elektrikere.

Autoriseret Elektriker Nørrebro er en del af Norh (cvr. 40323279). Som håndværkere, låsesmed eller elinstallatør så kender man jo at der er masser af konkurrence i hovedstadsområdet. I stedet for at fokusere på dette  så gør det som vi er bedst på; at behandle vores kunder, så som vi ønsker at blive behandlet, på denne måde så har vi arbejdet op en stor kundekreds og vi tilbyder altid faste lave elektriker priser. 

Søger du f.eks. hjælp til el-renovering eller en døgnvagt elektriker Nørrebro?

Så kan Autoriseret Elektriker Nørrebro hjælpe. Forvent af vores elektriker Nørrebro;

 • Dygtige og engagerede elektrikere, der er stolte af at udføre jobbet rigtigt
 • Hurtig responstid på døgnvagt elektriker bestilling
 • Pålidelige og holdbare løsninger med garanti
 • Venlig, høflig el-service der vores elektriker rydder op efter sig selve
 

Hos Autoriseret Elektriker Nørrebro, tilbyder vi stor fleksibilitet, vi rykker ud på valgudkald også i dagstimerne i travle perioder. Denne døgnservice er en ekstra tryghed for dig, da hvis du har lavet noget ved os tidligere så er vi parate og forberedte på at akutte problemer kan opstå. Hvis fejlen skyldes os så står vi selvfølgelig for det hele gratis. Det er vores garanti. 

"Meget flink og dygtig elektriker på Nørrebro som monterede vores nyindkøbte loftslamper hurtigt og effektivt. Totalt samlet og ophængt loftslamper i tre rum. Fantastisk dejligt at opleve rummene som rigtig lyse, hvilket vi ikke har gjort i flere år. Vi er generelt meget tilfredse med Autoriseret Elektriker Nørrebros el-service!"

 

Kernekompetensser hos Autoriseret Elektriker Nørrebro

Autoriseret Elektriker Nørrebro har som sagt levereret el ydelser i København N og omegn i nogen tid nu. Alt fra almindelige el-ydelser så som hvidevareinstallationer, til de opgaver hvor vi foretager os en fejlfinding af det problem, som du oplever med strømsvigt, der vi undersøger de store ledninger og dele i hele bygningen og vores erfarne elektrikere i stand til at håndtere det hele. Du kan derfor altid ringe til os ved behov af døgnvagt elektriker på Nørrebro. 

Det er når noget der går galt, med en elinstallation i hjemmet vi står til rådighed 24 timer i døgnet, vores døgnvagt elektriker Nørrebro, bor i nærheden. Så hvis situationen er sådan at det for eksempel er vigtigt at få løst en el opgave hurtigt, så kan vi også her tilbyde akut service indenfor en time. Selvom at det ikke er tale om en akut opgave, der de handler om livstruende forhold og brandskaer, så kan vi hjælpe, vi har f.eks. været til messe der belysning akut skulle monteres osv. Dette klare vi hos Autoriseret Elektriker Nørrebro på dine villekor, altid.

Elektrisk fejlsøgning og fejlfinding

Fejlsøgning af elektriske problemer i København er nogle gange noget af en kunst. For at finde roden til problemerne, skal en elektrikerne vide, hvad de skal kigge efter. Vores erfarne elektriker er vane til at finde problemer og vil derfor finde dit problem hurtigt 95 procent af gangende. Nogle gange kan problemet afhjælpes hurtigt, nogle gange så bliver vi nød til at forsætte dagen efter, på grund af at der skal bruges specielle materialer eller reservedele der kun kan købes i dagstimerne. 

Autoriseret Elektriker Nørrebro service og ydelser

Vores team består af et komplet team av elinstallatører og elektriker, så vi kan løse de fleste opgaver indenfor elektriker på Nørrebro. Vi har en elektriker på Nørrebro der er specialiseret i sikkerheds systemer så som overvågning og alarmsystemer og en anden elektriker der er specialist på fejlsøgning osv. Vi har også billige låsesmede Nørrebro der står til rådighed. Hvilket er en yderligere fordel at bruge os, hvis du har brug for adgang til et rum hvor de mangler en nøgle.

De almindeligste ydelser hos Autoriseret Elektriker Nørrebro er følgende;

 

Vil du have et billigt elektriker tilbud? Ring eller skriv til Autoriseret Elektriker Nørrebro, eller kontakt os her få svar indenfor kort tid!

Elektriker Nørrebro reparerer el i et badværelse

Vores elektriker Nørrebro på arbejde i hverdagen

Det er svært at forestille sig et liv uden elektricitet. Vi er med tiden blevet så afhængige af vores strømkilder til hvidevare, lys, opladning af mobiler osv. så at når strømmen slukkes derhjemme eller på arbejde, lukker hele vores liv ned. Heldigvis arbejder vores dygtige autoriserede elektriker Nørrebro 24 timer i døgnet for at sikre, at når strømafbrydelser sker på de mest ubelejlige tidspunkter, vi er de der for at hjælpe dig med at genoprette strømmen og få dig tilbage på sporet, hvis uheld sker.

Autoriseret Elektriker Nørrebro, er mere end bare moderne supermænd inden for elektrikerfaget. Ind imellem strømafbrydelser arbejder vores elektriker på Nørrebro konstant på andre projekter som reparation og service af udstyr eller belysning, inspektion af el-tavler og stikkontakter, for din sikkerheds skyld, installation af ledninger og datakabler og fejlfinding og identifikation af elektriske problemer generelt.

Hos Autoriseret Elektriker Nørrebro synes vi det er vigtigt at vores kunder kender til vores arbejdsmåde. Derfor går vi meget op i rådgivning. Nogle almindelige opgaver ved vores autoriserede elektriker Nørrebro er;

Installation af LED og spots;

LED  koster en femtedel af, hvad et halogenlys koster at køre på strøm. De kan også vare i op til 50.000 timer eller tre år i de fleste tilfælde. At få en autoriseret professionel elektriker Nørrebro til at installere dem i dit loftsrum kan ikke kun spare dig for mange kroner om året på din belysningsregning, men eliminere den brandfare, som halogen også indebærer.

Installation af røgalarmer

Ved du, om dine røgalarmer er kompatible og fungerer? Vent ikke til det er for sent, få dine røgalarmer testet og forbundet med strøm fra lysnettet for at sikre, at de fungerer i tilfælde af brand. Røgalarmer redder liv, og sikkert er altid bedre at være sikker end at være ked af det.

El renoveringer hos autoriseret elektriker Nørrebro samt inkl. el tavler

Identifikation og fjernelse af overflødige og beskadigede stofledninger er vores elektriker på Nørrebros specialitet. Det er også bedst at sikre, at de er korrekte. Hvis din ledninger er gamle og ikke sikre, kan du leve med en elektrisk tidsbombe. Se vores side om ”el renovering af elektrisk sikkerhed i hjemmet” for mere information om dette.

Installation af sikkerhedskontakter HPI, HIFI og RCD på dit tavle

Sikkerhedsafbrydere registrerer øjeblikkeligt en strømfejl, uanset om det er egenskabskablerne, der er defekt eller et defekt apparat, og afslutter straks strømmen til det kredsløb. Deres tilstedeværelse på moderne tavler er afgørende for elektrisk sikkerhed og for at undgå elektrisk stød eller alvorlig skade på apparater og elektrisk udstyr. Hvis dit tavle ikke har installeret sikkerhedskontakter, skal du reagere på det med det samme.

Vores Autorisere Elektriker Nørrebro udfører alt af el i din bydel
Vores Autorisere Elektriker Nørrebro udfører alt af el i din bydel

Styrk den elektriske sikkerhed derhjemme – Tips fra Autoriseret Elektriker Nørrebro

Nemme måder at dit hjem mere el-sikkert, autoriseret elektriker Nørrebro kommer med de bedste tips fra en fagmand!

Vi ved alle, hvor vigtig el er. Det spiller en stor rolle i vores hverdag. Det er vores el  der varmer og køler vores hjem, det giver os mulighed for at opvarme mad og vand, og giver lys specielt i de mørke måneder. Men det kan også være farligt, især hvis du ikke bevidst tænker på den elektriske sikkerhed derhjemme.

At være opmærksom på de almindelige tegn på en elektrisk fejl og tage nogle grundlæggende elektriske sikkerhedsforanstaltninger kan hjælpe dig med at identificere eventuelle problemer tidligt, og reducere risikoen for brand eller endda skader fra defekte elektriske ledninger eller apparater. Her er fagmandens 7 kritiske advarselstegn på et potentielt elektrisk problem

At tage tydelige advarselstegn seriøst vil øge din el-sikkerhed derhjemme 

Her er advarselstegn du bør tage seriøst enligt Autoriseret Elektriker Nørrebro;

 • Snurren eller mindre elektrisk stød opstår, når du rører metal dele i dit hjem, især vandhaner.
 • Du får stød, når du bruger elektriske apparater eller el-værktøj.
 • Mens dine lys ofte kortvarigt kan dæmpes, når en motor i et apparat, såsom et køleskab åbnes, kan du have et elektrisk problem.
 • Selv om det er normalt for lysdæmpere og der du slår til og fra lyset på kan producere et sekunds gnister, når du tænder og slukker, hvis du observerer overdrevet med gnister, kan det indikere noget er galt med dine ledninger.
 • Afbrydere og sikringer er designet til at øge din elektriske sikkerhed derhjemme, men hvis de bliver ved med at gå eller slå fra gentagne gange, kan det være en indikation af, at dit hjems el ikke fungerer korrekt. Autoriseret elektriker Nørrebro kan hjælpe. 
 • Hvis det tager længere tid end normalt for en brødrister, el-kedel, ovn eller andre husholdningsapparater, kan det antyde på et elektrisk problem.
 

Autoriseret elektriker Nørrebro; Sådan øger du din el-sikkerhed i hjemmet;

At øge den elektriske sikkerhed i hjemmet er ikke så svært som du tror. Her er nogle almindelige elektriske sikkerhedsforanstaltninger, du kan tage hver dag.

 • Sørg for, at alle apparater rengøres regelmæssigt for at forhindre ophobning af snavs og fedt, der kan påvirke deres elektriske funktion negativt.
 • Før du fjerner et stik fra en stikkontakt, skal du altid slukke for apparatet først. Træk aldrig et stik ud af ledningen, hold godt fast i stikket, når du fjerner det.
 • Når du bruger forlængerledninger, skal du sikre dig, beskyttet mod vand, fugt og anden fare som fx børn og kæledyr. Bruger du forlængelse ledninger fordi at du mangler stikkontakter så kan autoriseret elektriker Nørrebro hjælpe.
 • Du kan også reducere sandsynligheden for en elektrisk fejl, der opstår ved regelmæssig rengøring og vedligeholdelse af dine elektriske apparater.
 

Hvis du er bekymret for din elektriske sikkerhed i hjemmet, kan du kontakte Autoriseret Elektriker Nørrebro allarede i dag. Vi har døgnservice og tager altid telefonen. 

.

Elektriker Nørrebros alle elektriker er faglæse og autoriserede

Kunde udtalelser

Norh Autoriseret Elektriker Nørrebro lavede nyt el i køkken i vores lejlighed på Nørrebro. Alt gik rigtigt godt og alle aftaler overholdes.
Tilfredse kunder hos autoriseret elektriker
Malene
Tdligere kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde

Kontakt os - din elektriker København og Nordsjælland

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan i være på adressen på Nørrebro ved et akut behov af en døgnservice elektriker?

I 9 ud af 10 gange så kan autoriseret elektriker være på din adresse på Nørrebro indenfor en time.

Hvad betyder autorisation?

 En autorisation er form for bevis for retten til at arbejde som autoriseret elektriker. En autorisation udstedes på baggrund af en gennemført uddannelse og med fører, at du bliver omfattet af autorisations loven.

Er Autoriseret Elektriker Nørrebro autoriseret?

Lige som navnet lyder så er vi autoriserede og vi går op i at leverer højt fagligt elektriker arbejde.

Hvad betyder det at i er en døgnvagt elektriker Nørrebro?

Det betyder at vi rykker ud som døgnservice elektriker Nørrebro 24 timer i døgnet og hjælper kunder det er har behov af en elektriker akut, f.eks. ved stødt eller strømsvigt. 

Kører i så i hele 24 timer om døgnet?

Ja, det gør vi, vi har altid en elektriker Nørrebro på “stand by”. 

AUTORISERET ELEKTRIKER Nørrebro

Bliv kontaktet af Autoriseret Elektriker på Nørrebro