Reparation af el-installation

Reparation af elinstallation København og omegn

Reparation af elinstallation alt fra ødelagte lampeophæng til små dele i din el-tavle

Autoriseret Elektriker København tilbyder Fleksible reparationer af elinstallationer. Når det handler om reparation af elektriske dele, er det sikreste at lade professionelle og autoriserede fagfolk udføre arbejdet. Vi arbejder dagligt med reparationer af alt fra gamle stikkontakter, belysning, dele i el-tavle der ikke virker, brudte ledninger eller elektriske systemer i ældre beboelsesejendomme. Vores mål, når vi udfører reparationer af elinstallationer, er at gøre det så hurtigt, effektivt og så diskret som muligt for at minimere indvirkningen på beboerne eller medarbejdere, hvis det er en arbejdsplads.

Hvordan foregår en reparation af elektriske genstande?

Vi starter altid med en fejlsøgning af problemet, for at finde ud af hvad der er galt og hvad problemet endelig er. Når vi fundet fejlen vurderer vi om det er nok med at reparere eller erstatte dele som f.eks. et ødelagt el slutblik eller andre små ting, eller om at alt skal udskiftes. Nogle gange bliver vi nød til at reparere ting i ulovlige installationer, hvis vi opdager en ulovlig installation hos dig så gør vi dig bevist om dette, så er det dit ansvar at finde en lovlig og mere holdbar løsning fremmad. Vi arbejder med KLS (kvalitetssikring på alt hvad vi foretager os), det betyder at vi dokumenterer skaden og det arbejde som vi udfører og gemmer. 

Hvis vi kan reparere elinstallationen, så har vi mange reservedele i vores servicebiler, hvis vi mangler en reservedel, så kører vi til vores leverandør og bestiller eller køber ind. 

Vi reparerer alt der har med el at gøre

Hos Autoriseret Elektriker København udfører vi alle former for el-arbejde, og vi er klar til at tage os af din opgave. Vi arbejder ofte som partner under en totalrenovering eller nybygning, såvel som vi er vant til at komme og reparere et ødelagt stik i et privat hjem. Hvis du har spørgsmål eller funderinger vedrørende el og reparation af elinstallationer, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller indhente et tilbud i vores kontaktformular her på siden.

Kunde udtalelser

Omhyggelig i arbejdet, byder selv ind med løsninger, flot resultat, vil bestemt anbefale Autoriseret Elektriker ved udførelsen af en El-renovering
Lene
Lene
Anmeldelseportaen

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere