Reparation af el-installation

Reparation af el-installation København og omegn

Reparation af el-installation alt fra ødelagte lampeophæng til dele i el-tavlen

Fleksible reparationer af el-installationer. Når det kommer til reparation af elektriske dele, er det sikreste at lade professionelle og autoriserede fagfolk udføre arbejdet. Vi arbejder dagligt med reparationer af alt fra gamle stikkontakter, belysning, dele i el-tavle der ikke virker, brudte ledninger eller elektriske systemer i ældre beboelsesejendomme. Vores mål, når vi udfører reparationer af el-installationer, er at gøre det så hurtigt, effektivt og så diskret som muligt for at minimere indvirkningen på beboerne eller medarbejdere, hvis det er en arbejdsplads.

Vi reparerer alt der har med el at gøre

Her hos Autoriseret Elektriker udfører vi alle former for el-arbejde, og vi er klar til at tage os af din opgave. Vi arbejder ofte som partner under en totalrenovering eller nybygning, såvel som vi er vant til at komme og reparere et ødelagt stik i et privat hjem. Hvis du har spørgsmål eller funderinger vedrørende el, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller indhente et tilbud i vores kontaktformular på siden.

Kunde udtalelser

Omhyggelig i arbejdet, byder selv ind med løsninger, flot resultat, vil bestemt anbefale Autoriseret Elektriker ved udførelsen af en El-renovering
Lene
Lene
Anmeldelseportaen
Jeg skulle have installeret strøm på altanen via et indendørs strømudtag. Jeg ringede og snakkede med elektrikeren, som kom og kiggede på opgaven samme dag, hvor vi diskuterede opgaven, pris og hvornår det skulle laves. Vi fik lavet en aftale samme uge, hvor han kom forbi og gik i gang. Han havde tilmed tænkt over en alternativ løsning, som vi valgte i stedet. Arbejdet blev udført virkelig flot og jeg er fuldt tilfreds med udførelsen. Selve elektrikeren var meget venlig og hyggelig at snakke med og så havde han mange gode råd og jeg følte virkelig at han vidste hvad han snakkede om. Til sidst kan tilføjes at prisen blev som aftalt og den var yderst fair i forhold til det fine arbejde.
LArs
Lars

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere
Autoriseret elektriker

EN AUTORISERET ELEKTRIKER

Bliv kontaktet af autoriseret elektriker i Charlottenlund