Elektriker Vesterbro

Elektriker Vesterbro døgnvagt og billige elektriker priser
Elektriker Vesterbro akut døgnvagt el-service Ring 77 32 22 22

Autoriseret Elektriker Vesterbro med døgnvagt

Autoriseret Elektriker Vesterbro har efter årenes gang samlet stor erfaring omkring behov af elektriker på Vesterbro og omegn. Denne centrale bydel er er en funktionel bydel i København V med alt i alt ca.  35.213 indbyggere. 

Tidligere var Vesterbro også en administrativ bydel i København V, men fra 1. januar 2007 blev Vesterbro en del af den administrative bydel Vesterbro/Kongens Enghave, Autoriseret Elektriker Vesterbro har arbejder med elinstallationer omkring Vesterbro siden 2010 og vi er et familieejet elektrikerfirma i København V. 

Vores erfarne elektriker Vesterbro med døgnvagt udfører alt at el, til både private kunder på Vesterbro, erhvervskunder samt intuitioner og byggerier. Vi er glade for at foretage el renoveringer på de ældre smukke bygninger der er i bydelen, som mange investerer i. Gammelt bliver til nyt og også mere sikre bygninger den vil kunne holde i dobbelt så lang tid. 

Vores elektriker Vesterbro kender det lokale i København V

Vores elektriker Vesterbro ved at området har i de seneste år, i takt med byfornyelsen, blandt nogens opnået status som et godt sted at bo. Efter at have haft et  gammelt rygte som Københavns mindre heldige kvarter, hvor kun de fattigste ville bo, er kvarteret det sidste årti i nogle områder blomstret op, dels grundet byfornyelsen, dels fordi de unge, som boede der for ti år siden (fordi det var det eneste sted de havde råd til at bo på SU), nu har fået arbejde, uddannelse og flere penge mellem hænderne. 

Modsat en tendens i resten af Københavns bykvarterer er der et stigende antal børnefamilier på Vesterbro. Autoriseret elektriker Vesterbro arbejder derfor naturligvis også med børnesikring mht. til elinstallationer. 

"Hurtigt og professionel elektriker på Vesterbro. Jeg fik hurtigt hjælp. Meget professionel og fin behandling telefonisk. Og elektrikeren på stedet var kyndig, hjælpsom og venlig. Anbefales meget"

 

El-renovering tilbydes af os hos Autoriseret Elektriker på Vesterbro

Ved en el-renovering på Vesterbro, så starter vores elektriker Vesterbro, med at lave et uforpligtigende tilbud til dig, imens vi udarbejder tilbuddet på el-renovering i dit hjem eller dine lokaler på Vesterbro så kommer vores elektriker og elinstallatør Vesterbro med gode råd og tips, så at du nemmere kan forstå hvad der er bedst i din situation vedrørende en el-renovering på Vesterbro. 

Når du har fået tilbud af os hos Autorisret Elektriker Vesterbro og accepterer dette gå beslutter vi sammen hvornår selve renoveringen skal starte. Vi er en elektriker på Vesterbro der går li så meget op i kommunikation som i at levere el-ydelser  og produkter af højeste kvalitet.

Kommunikation er nøgleordet i vores elektriker firma på Vesterbro

I er arbejdsproces sammen med os vi du føle dig roligt og tryg, du vil hele tiden blive informerede i hvad der sker under arbejdets gang. Oveni er vi altid tilgængelige på telefon, vi er nemlig en autoriseret døgnvagt elektriker Vesterbro! Dette kommer både faste og ny kunder til gode hos os. Ellers har vores elektriker Vesterbro alt i alt 37 års erfaring som elinstallatør og du kan derfor roligt stole på at du får den bedste el løsning, når du hyrer os som din elektriker Vesterbro!

Brug for en døgnvagt elektriker Vesterbro?

Hvis du har akut behov af en døgnvagt elektriker på Vesterbro, så er du altid velkommen til at ringe til vores vagttelefon på telefon: 77 32 22 22  , vi er altid parat til at rykke ud og hjælpe, så du behøver aldrig være nervøs for, hvis du forstyrrer. De gør du aldrig!

Almindelige akutte problemer som vi ser på Vesterbro er kortslutning i stikkontakter, HPFI relæ slår fra, sikring springer periodisk, nogen har gravet et kabel over osv. Hvis du selv ikke kender fejlen så er der ingen grund til bekymring, vores akutte døgnvagt elektriker Vesterbro har stor erfaring med at finde fejl, som ikke ligefrem er nemme at opdage. 

Når vi har finder fejlet på din el-installation, så reparerer vores elektriker Vesterbro fejlen på plads, eller alternativt finder en middeltidlig løsning. Så at du ikke er uden strøm til næste dage fremover.

Er du i tvivl om du skal kontakte en akut elektriker Vesterbro?

Er du i tvivl om din opgave er en hastesag? Som vores kunde på Vesterbro, kan du altid ringe til en autoriseret elektriker Vesterbro og spørge om råd samt nødvendig viden for at vurdere om den opgave du har brug for hjælp til kan vente og dermed er billigere at få udført. Eller hvis det er en fare at vente. Kontakt Autoriseret Elektriker Vesterbro, for den rette rådgivning. 

Vores elektriker Vesterbro hjælper dig i alle vind og vejr.
Vores elektriker Vesterbro hjælper dig i alle vind og vejr.

 

Hvad må jeg selv lave af el-arbejde?

Dette spørgsmål er nok de mest almindelige spørgsmål som vi hos Autoriseret Elektriker Vesterbro får af vores kunder. Hvad du selv må lave af el er nemlig begrænset enligt lov, dette for at beskytte både bygninger, dyr, børn og voksne for at komme til skade. Du kan læse mere om autorisation og hvad en autorisation er på vores forside.

Men i store træk så er det dette du må lave af el:

  • Skifte en afbryder – Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne udskifte en afbryder i en eksisterende installation.
  • Trække ledninger – Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne trække ledninger fra stikkontakter eller fra udtag til lamper.
  • Tilslutte et køleskab – Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne tilslutte et køleskab i en stikkontakt.
  • Tilslutte komfur, ovn og emhætte – Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne tilslutte ovn, emhætte og komfur, hvis de har en stikprop og det kan gøres uden brug af værktøj
 
  • Montere lamper – Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne montere lamper i eksisterende udtag.
  • Skifte en opvaskemaskine – Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne udskifte en opvaskemaskine, hvis der er en stophane og den rigtige stikprop
  • Skifte en stikkontakt
 
  • Skifte en stikprop – Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne sætte en forsats på stikproppen eller udskifte stikproppen, så den passer til stikkontakten. Store brugsgenstande som frysere og køleskab skal have overført jord, hvis der er jord i stikkontakten.
  • Skifte en ventilator – Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne udskifte en ventilator med stikprop
  • Installere vaskemaskine og tørretumbler – Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne installere vaskemaskine og tørretumbler med stikprop.
 

Kilde: Sikkerhedsstyrelsen

Hvad hvis jeg laver autoriseret el-arbejde uden tilladelse?

Autoriseret Elektriker Vesterbro fraråder dig skarp at lave ulovligt el-arbejde! Konsekvenserne kan blive langt større end hvad du selv kan forestille dig, hvis det nu kommet til at ske, så hjælper vi dig selvfølgelig. 

Hvis du udfører elektrisk arbejde uden at få den rette tilladelse, kan du f.eks. få bøder på grund af problemer som overtrædelser af autorisationsloven. På samme tid, medmindre du har faglig uddannelse og erfaring som elektriker, kan du lave fejl, der forårsager brandfare, ødelægger dit el anlæg eller på anden måde sætter din familie og dit hjem i fare. At betale de ekstra penge for at få en autoriseret elektriker Vesterbro kan hjælpe med at spare dig for hovedpine fra sådanne farer og give dig ro i sindet.

Vores elektriker Vesterbro hjælper dig syv dage i ugen

Yderligere omkostninger  for ikke at trække en tilladelse ses, når du forsøger at sælge dit hus senere. Hvis en elinstallatør Vesterbro efterfølgende vil lave et el-tjek hjemmet og ikke kan finde tilladelser til arbejdet, vil du muligvis ende med at rive mure fra hinanden for at udsætte arbejdet og ansætte nogen til at godkende det. Købere kan også føle sig mindre komfortable med at købe et hjem, der havde uautoriseret arbejde, og dette kan medføre vanskeligheder med at sælge.

Så tag ikke risikoen ring til Autoriseret Elektriker Vesterbro og undgå et betale en stor pris for intet. Vi er ved telefonen lige nu; 

Author picture

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København, som kører i alle de københavnske bydele og har åbent 24 timer om døgnet

Læs mere

Bydele

Elektriker Vesterbro til alt i el-service ✅ Autoriseret døgnvagt elinstallatør med døgnservice elektriker København V, ring så er vi der om 30 min

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker Vesterbro har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
Tidligere kunde
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølgning, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunder

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Skriv til os

Ofte stillede spørgsmål til Autoriseret Elektriker Vesterbro

Ved en akut opstået situation med strøm, hvor når kan i være på adressen, på Vesterbro?

På Vesterbro tager det ca. 25 minutter. før Autoriseret elektriker Vesterbro ankommer, vi ankommer altid indenfor en time ved akutte el problemer i hele Storkøbenhavn.

Er i en autoriseret elektriker?

Ja, vi er en del af Norh og er derfor autoriserede hos dem. 

Hvad koster en elektriker på Vesterbro i timen?

Det er der flere forskellige faktorer der er med til påvirke elektriker priserne, heriblandt hvornår opgaven skal løses, om det er akut eller ej. Samt hvilken form for opgave det drejer sig om. 

Hvor kan jeg få et tilbud på min el-opgave?

Du kan nemt indhente et tilbud på en elektrikeropgave gennem at udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside. Du kan også ringe til Autoriseret Elektriker Vesterbro og få en estimering af pris via telefon. 

Har i døgnåbent?

Ja, 24 timer om døgnet kører vores døgnvagt elektriker på Vesterbro.