Elektriker Roskilde døgnvagt

Elektriker Roskilde døgnvagt

Søger du en elektriker døgnvagt Rosklide?

Vores fleksible elektriker døgnvagt Roskilde kører 24 timer i døgnet. Hvis strømmen går eller hvis der er sket noget andet akut med din strøm eller el så er hjælpen sjælden langt væk fra dig. Autoriseret Elektriker Roskilde med døgnvagt har en elektriker ved røret uanset tidspunkt, ring til os nu og bestil en elektriker døgnvagt i Roskilde. 

Electrician Builder at work, installation of lamps at height.

Hvorfor vælge Autoriseret Elektriker Roskilde 

Vi er en del af Norh og vi blev grundlagt i starten af 2010 vi  leverer el og låsesmeds installations- og reparation ydelser. Norh og Autoriseret Elektriker Roskilde er et familieejet elektrikerfirma som går op i at tilbyde billige elektriker ydelser til både privat og erhverv 24 timer om døgnet. 

Vores værdier hos Autoriseret Elektriker Roskilde

Vi lever efter vores værdier som indebærer; 

 • Respekt overfor kunder og medarbejdere – behandle andre, som vi gerne vil blive behandlet.
 • Lytte med den hensigt at forstå, hvad der bliver sagt, og erkende, at det, der er sagt, er vigtigt for taleren.
 • Vi taler roligt og respektfuldt uden bandeord eller sarkasme.
 • Kun at indgå aftaler, som vi er villige, i stand til og agter at holde.
 • Kommunikere ærligt og stille afklarende spørgsmål, hvis vi er uenige eller ikke forstår.
 • Aldrig sige noget om nogen, som vi ikke ville sige til ham eller hende.
 • Kundeorienterede
 • Konstant bestræber efter at maksimere intern og ekstern kundeloyalitet.
 • Autoriseret elektriker Roskilde gør vores bedste for at forstå og værdsætte kundens behov i enhver situation.
 • Have det sjovt og godt i processen
male electrician-technician, connects the equipment with a tool

Elektriker til privat i Roskilde

Står du som privatperson og skal bruge en elektriker til f.eks. en boliginstallation? Vi tilbyder følgende ydelser til det private marked i Roskilde  

 • Fleksibel døgnvagt elektriker Roskilde
 • Montering af Duka One
 • Lampe Opsætning
 • Fejlsøgning
 • El-renovering
 • Nyt el i f.eks. køkken eller badværelse
 • Nye installationer
 • Ny eltavle Roskilde
 

Dette tilbyder vores autoriseret elektriker Roskilde til billige elektriker priser der er til forstå. Ønsker du en fast pris, skriv til os her eller ring. 

Elektriker til erhverv i Roskilde 

Er du virksomhedsejere og har brug for en elektriker Roskilde? hvis då er tilfældet har du kommet det rette sted. Vi tilbyder fordelagtige serviceaftaler og løsninger til erhverv. Vi har tror erfaring med både industri, små virksomheder samt butikker. 

I travle perioder videresender opgaver til Norh Entreprise, i kan læse mere om Norh Elektriker Roskilde her eller andre samarbejdspartneres, det er selvfølgelig op til dig altid hvis du vil bruge dig af dem. Vi ønsker bare give god service og tilbyde alle der taget kontakt til os hjælp af en god elektriker i Roskilde. 

Garanti hos Autoriseret Elektriker Roskilde 

Vi er så sikre på at vi leverer holdbare og gode løsninger at vi så tilbyder op til 5 års garanti på vores almindeligste ydelser. Hvis du gerne vil vide om vores langvarige garanti dækker lige præcis din opgave, hør med din elektriker. 

Vores garanti er til fordel for dig mht. til at hvis der sker noget så kører vi ud til dig med det samme, her kommer vores døgnvagt elektriker Roskilde dig til gode, både som privat og som virksomhedsejere. Du kan nemlig altid være tryg mht. til din el, at der vil være hjælp inden for kort tid, din forretningen går ikke i stå unødvendig lang tid. 

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Tilfredse kunder hos autoriseret elektriker
Joan
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Tilfredse kunder

Tilfredse kunder

4.9 af 5, der er ingen tvivl om at vores kunder er glade kunder. Læs vores anmeldelser her.
Referencer

Hvad er Autoriseret Elektriker Roskildes kernekompetence?

Vi er specialister i fejlsøgning og i el-renoveringer samt elinstallationer om f.eks. udskiftning af eltavle 

Hvilken form for garanti har Autoriseret Elektriker Roskilde?

Som den pålidelige firma vi ser os selve, så kan du regne med en god og langvarig garanti gennem at bruge os, hvis noget ikke skulle leve op til forventningerne så kommer vi ud gratis og reparerer og løser problemet!

Hvilke betalingsmuligheder har jeg his Autoriseret Elektriker Roskilde?

Vi tilbyder fakturabetaling ved højere beløb, samt kontant betaling og bankoverførsel. Har du nogle specielle ønsker omkring dine betalingsmuligheder, så er det en god idé at aftale med elektrikeren på forhånd angående hvordan det hele skal foregå mht. til betaling.

Hvad er et vagt udkald?

I perioder i vi hos Autoriseret Elektriker Roskilde fuld booket, vi tilbyder dog stadig at komme ud og fixe akutte problemer, som vores kunder mener ikke kan vente. Mod et vagt udkald gebyr, så kører vi ud til dig på overtid. 

Hvad betyder autorisation? 

At være autoriseret er et lovkrav for en elektriker virksomhed som beskæftiger sig med faste elinstallationer i Danmark.

Autoriseret elektriker Roskilde er naturligvis autoriserede. Vi er en del af Norh cvr. 40323279 se autorisationsregister her.  

Kontakt os