El installationer ved autoriseret elektriker København

Ny elinstallation af autoriseret elektriker

Nye elinstallationer og serviceopgaver til privat og erhverv

Autoriseret elektriker tager sig af både store og små elinstallationer i hele Storkøbenhavn. Det er lige meget for os om det handler om nogle lamper der skal monteres eller om det er nye elinstallationer i et køkken der skal monteres. Vi tager os af alle ny elinstallationer der kommer ind. Hvis du mangler jordet el og sikker el så arbejder vi med opgraderinger, ny elinstallation samt sikker el med jordforbindelse

Om jordforbindelse i relation til elektriske ledninger

Et jordforbundet elektriker system sender overskydende elektricitet ned i jorden, hvis der er en elektrisk fejl. Dette jordfejlstrøm bryderen forhindrer og beskytter  mennesker  mod elektrisk stødt og forhindrer skader på hjemmets elektronik.

Beskyttelse fra jordforbindelse

Elektricitet bevæger sig den vej, der er mindst modstand. Hvis et apparat som en brødrister går i stykker, kan der flyde elektricitet på metallet uden for brødristeren. Berøring det kan resultere i et alvorligt stødt, forårsager skade eller endda død. Men hvis det elektriske system er jordet, og brødristeren er tilsluttet med tre ben, vil elektriciteten ikke flyde til ydersiden af brødristeren. I stedet vil det flyde gennem den tredje gren tilbage i ledningerne og harmløst ned i jorden. 

Beskyt dig selv og din elektronisk med sikker el og få ny elinstallation

Jordet el beskytter ikke kun mennesker, men også følsom elektronik. Uden jordforbindelse kan din el forkorte levelængden for computere, telefoner, køleskabe, ovne, mikrobølger og andre apparater.

Bedste beskyttelse af dig selv og din elektronik = nye elinstallationer

Den bedste beskyttelse af din elektronik og apparater er et jordet elektrisk system. De fleste apparater og elektriske enheder omfatter “smarte” komponenter, der er elektroniske og er derfor udsatte for skader fra overspænding. For eksempel har nutidens tørretumblere, der fornemmer, når tøjet er tørt. Dette tilføjer bekvemmelighed, men også sårbarhed over for elektriske overspænding. Forestil dig omkostningerne, hvis mange af dine apparater, computere, printere, etc. skulle blive udslettet af en stor elektrisk bølge.

Autoriseret elektriker hjælper dig med opgradering og el renovering samt ny elinstallation, nye elinstallationer kan f.eks være;

  • Nyt el i køkken
  • Ny elinstallation til ekstra belysning
  • Komplet el renovering
  • Ny el-tavle eller RCD relæ
  • Ekstra stikkontakt osv.

Kontakt og for mere info om ny elinstallation i København;

Kunde udtalelser

Omhyggelig i arbejdet, byder selv ind med løsninger, flot resultat, vil bestemt anbefale Autoriseret Elektriker ved udførelsen af en El-renovering
Lene
Lene
Anmeldelseportaen
Jeg skulle have installeret strøm på altanen via et indendørs strømudtag. Jeg ringede og snakkede med elektrikeren, som kom og kiggede på opgaven samme dag, hvor vi diskuterede opgaven, pris og hvornår det skulle laves. Vi fik lavet en aftale samme uge, hvor han kom forbi og gik i gang. Han havde tilmed tænkt over en alternativ løsning, som vi valgte i stedet. Arbejdet blev udført virkelig flot og jeg er fuldt tilfreds med udførelsen. Selve elektrikeren var meget venlig og hyggelig at snakke med og så havde han mange gode råd og jeg følte virkelig at han vidste hvad han snakkede om. Til sidst kan tilføjes at prisen blev som aftalt og den var yderst fair i forhold til det fine arbejde.
LArs
Lars

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere