Hvad er en nul fejl? Nulfejl ledning, strøm & el betydning

Hvad er en nul fejl? Nulfejl ledning, strøm & el betydning

Hvad menes med en nul fejl el?

En nul fejl er et fænomen, som mange måske genkender, men som ikke nødvendigvis kan nævne. Da nul fejl har med el, elinstallationer eller strøm at gøre, skal det allerede af sikkerhedsmæssige årsager rettes.

Hvis du bemærker, at elektriske apparater fungerer mærkeligt, eller at lys lyser kraftigere eller svagere end normalt, kan årsagen være et brud i en eller flere kabler, eller nul ledningen, som det nu hedder. Det kaldes nul fejl.

På grund af en nulfejl kan nogle elektriske apparater blive af af overspænding og andre af underspænding. Dette kan forårsage skader på apparater og i værste fald livsfare. Der opdages ofte nul fejl i forbindelse med større storme og i gamle bygninger, som ikke har bygningsspecifik jordforbindelse. For at være sikker er det godt at frakoble følsomme enheder, hvis du bemærker de ovennævnte tegn, der indikerer nul fejl.

I København er der masser af gamle ejendomme, hvilket gør, at nul fejl meget vel kan være årsag til de el problemer, der opstår i ejendommene. Der er dog ingen grund til bekymring: Autoriseret Elektriker døgnvagt modtager altid att kunder med lignende problemer med åbne arme og retter op op alle nul fejl hos vores kunder i København og  elektriker Nordsjælland. Fejlen ved nul bemærkes med det samme, og HPFI relæet slår fra. 

Hvad er en nul fejl? Nulfejl ledning, strøm & el betydning
Picture of Aut. el

Aut. el

Elektriker og elinstallatør, skriver om elfaget, jeg er glad for at give gode råd og informere andre om emne relaterede til branchen

Er du det mindste i tvivl om du selv må løse en el-opgave eller har behov af en akut døgnvagt elektriker, ring til os… & forvent bedste rådgivning i den pågældende situation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.