Disse hjælpemidler gør underværker på elektrikerkontoret

Concept of electrician tools, space for text

Er du elektriker, foretrækker du garanteret arbejdet uden for kontoret; det arbejde, hvor du kan udføre det reelle elektrikerarbejde rent praktisk, altså. Det er næppe kontoret, du bruger størstedelen af tiden på. Dog skal der jo planlægges og sommetider skitseres, når opgaverne er af større omfang end normalt.

En opslagstavle til overblik over arbejdet

Når du skal skabe overblik over dine arbejdsopgaver, deadlines, datoer og tidspunkter ude af huset, fridage osv., er en opslagstavle det perfekte hjælpemiddel. Ved at lave sedler og hænge dem derpå hjælper du dig selv gevaldigt. Opslagstavler sørger for, at man ikke smider sine sedler med vigtige informationer væk. Dermed fungerer opslagstavler lidt som en ekstra hjerne, da de husker de ting, du ikke selv kan huske, for dig.’

I en hverdag med masser af postyr er det rart at komme hjem til et kontor, hvor tingene står organiseret og overskueligt. Med en opslagstavle er du med til at skabe rammer for den ønskede orden. Du kan desuden skabe ordenen ved hjælp af hylder, skrivebordsskuffer og en reol. Der er det dog vigtigt, at du holder det ryddeligt og ikke blot lægger tingene tilfældigt. Ellers svækker det hele konceptet med at have et ordenssystem på kontoret.

Tusser til skitseringsarbejde

Selvom det ikke nødvendigvis er din favoritpart af jobbet, er det indimellem afgørende, at du får lavet nogle præcise skitser. Til det bør du bruge nogle velegnede tusser, som ses tydeligt og er nøjagtige.

Med skitsering visualiserer du dine idéer og får dem “afprøvet”, inden du kaster dig ud i opgaven i det virkelige liv. Du kan opdage fejl, som du havde overset i din tankeproces. Det er derfor betydningsfuldt at skitsere, hvis opgaven er større end almindeligvis eller afviger fra den gennemsnitlige opgave på andre måder. Det er ikke kun for din skyld, men også kundens.

Sponsoreret indhold

Picture of Aut. el

Aut. el

Elektriker og elinstallatør, skriver om elfaget, jeg er glad for at give gode råd og informere andre om emne relaterede til branchen

Er du det mindste i tvivl om du selv må løse en el-opgave eller har behov af en akut døgnvagt elektriker, ring til os… & forvent bedste rådgivning i den pågældende situation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.