Elektriker Skovlunde

Elektriker Skovlunde Døgnvagt akut Ring » 77322222 spar 25%

Autoriseret Elektriker Skovlunde

Skovlunde er en bydel i Ballerup kommune som består af ca. 50.000 indbyggere. Autoriseret Elektriker Skovlunde betjener både privat kunder og virksomheder i Skovlunde som elektriker og elinstallatør.

Hvad koster en elektriker Skovlunde?

Det almindeligste spørgsmål Autoriseret Elektriker Skovlunde får, handler om pris og priser på elektriker ydelser i Skovlunde. Autoriseret Elektriker Skovlunde tilbyder pris fra 1.800kr pr. udrykning.

Hvis de er tale om akut og ikke planeret elektriker Skovlunde arbejde se er prisen noget højere. Ring til vores elinstallatør i Skovlunde og få en fast pris på elektriker Skovlunde. 

Nogle gange kan vi tilbyde helt op til 25 % rabat på udvalgte ydelser. 

Elektriker aften - Har du brug for en akut elektriker en sen aften med døgnvagt så kan Autoriseret elektriker hjælpe dig på hele Sjælland

Det meste af el-service også akut i Skovlunde

Vi er glade for at kunne stå til rådighed 24 timer om døgnet, så at du kan få den hjælp du har brug for når du har brug for det. Vores dygtige elektriker Skovlunde kører ud til dig akut, hvis du står i en farlig situation med el, eller mangler strøm.

Andre sædvanlige ydelser i Skovlunde er;

 

Ovenstående liste er kun en lille del af alt hvad vi tilbyder af el-servise hos Autoriseret Elektriker Skovlunde, som er et familieejet og drevet elektriker firma i København og Nordsjælland.

Har du spørgsmål til om vi kan klare din el ydelse, ring eller skriv nu, vi glæder os til at høre fra dig!

Hver dag arbejder vi med både kunder og samarbejdspartere i Skovlunde, vi kender derfor dit område og hvad man som indbygger i denne bydel har brug for af el service. Oveni samarbejder vi også med en dygtig låsesmed i Skovlunde som kan hjælpe med både låse og alarm, hvor vi står for KLS (kvalitetssikring) 

Ring os nu vi glæder os til at tale med dig og hjælpe dig med din ydelse!

Billig elektriker Skovlunde

F.A.Q – Vores elektriker Skovlunde svarer på almindelige spørgsmål 

Kan man bestille en elektriker til et vagtudkald også i dagstimerne?

Ja, selvfølgelig, selve udrykningsgebyret er lidt lavere i dagstimerne end f.eks. om aftenen 

Hvad koster det at bestille en elektriker Skovlunde?

Vi har elektriker priser Dragør fra 1.800kr, i prisen indgår altid KLS (kvalitetssikring) bil, moms. og andre afgifter. Nogle gange kan vi skræddersy pris.

Hvordan kan jeg betale Autoriseret Elektriker Skovlunde?

9 uf af 10 gange sender vi faktura, nogle gange så er kontakt betaling og bankoverførsel, som også en mulighed. Alt er efter aftale med den elektriker du taler med. 

Jeg har stofledninger der hjemme er de lovkrav, at de skal udskiftes?

Lovkravet gælder kun nye elinstallationer, så hvis der ikke skal udskiftes større dele, så kan du lovligt beholde dine stofledninger på nuværende tidspunkt. 

Hvordan ved jeg om jeg har brug for nyt el?

Kontakt din lokale elektriker Skovlunde (f.eks. os) så kan vi hjælpe dig med at undersøge om du har brug for nyt el eller om det kan vente i et årrække mere. 

Elektriker København kunde

Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående elektriker i København, god kommunikation og opfølgning, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Tidligere kunde
5/5
5/5

16 Anmeldelser 

Bybjergvej, 2740 Skovlunde

Åbningstider; Døgnåbent 

Kontakt os - din elektriker København og Nordsjælland

Ny eltavle elektriker Skovlunde

Tilbud på standard eltavle ved montering af autoriseret elektriker

Product SKU: 5

Product Brand: Legrand

Product Currency: DK

Product Price: 7995

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5