Elektriker Islands Brygge

Elektriker Islands Brygge døgnservice

Elektriker Døgnvagt Islands Brygge

Autoriseret elektriker Islands brygge er en alsidig elektriker som kører på bryggen til dagligt. vi tilbyder både almindelige elektriker ydelser på tidsbestilling samt en flexibel døgnvagt service. Du kan derfor roligt altid tage kontakt til os, hvis du f.eks. har spørgsmål eller har brug for en elektriker akut. 

El renoveringer samt ny el-tavle, nogle af vores almindeligste ydelser 

Til dagligt s beskæftiger vi os som elektriker på Islands Brygge med alt fra el-renoveringer til nye enkelte el- installationer. Vi kan hjælpe de fleste der har brug for en elektriker Islands Brygge. 

Du kan læse mere om vores ydelser her på hjemmesiden eller så kan du vælge at tage kontakt til os og høre om vi kan klare din opgave og til hvilken pris. 

Hvis vi ikke kan nå din opgave så hjælper vi dig alligevel 

Selvom at vi i perioder er fuldt bookede så hjælper vi dig. Efter mange år i branchen, har vi mange gode kollegaer der kan hjælpe i travle perioder. Autoriseret Elektriker Islands Brygge prioriterer altid døgnvagt udkald. 

Er der ikke tid til en serviceopgave så sørger vi for at du får hjælp at en af vores samarbejdspartnere, som også er autoriserede lige som os.

Ring til Autoriseret Elektriker Islands Brygge og få hjælp til din elopgave nu. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Elektriker Islands Brygge med døgnvagt

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Tilfredse kunder hos autoriseret elektriker
Joan
trustpilot
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Tilfredse kunder

Tilfredse kunder

4.9 af 5, der er ingen tvivl om at vores kunder er glade kunder. Læs vores anmeldelser her.
Referencer

Kontakt os