Elevationssenge og lys til soveværelset

Elevationssenge og lys til soveværelset

Det er ikke noget som et lækkert, velindrettet soveværelse, når man gerne vil drive afsted mod drømmeland. Og for mange danskere er soveværelset også et af de steder, man gerne vil opholde sig, når man også skal slappe af og genoplade. Derfor kan der være god grund til at tænke nærmere over indretningen af rummet, og det får du nogle gode inputs til i denne artikel.

Vælg en god seng med høj komfort

Først og fremmest er en seng, der inviterer på en behagelig og dyb nattesøvn noget af det, som vi gerne vil have i vores soveværelse. Det kan gøre underværker for søvnen, hvis man ligger godt. Derudover er der tale om det helt ideelle møbel til nærvær og afslapning de timer, hvor øjnene er åbne.

Der er et stort udvalg af senge, som man kan smide sig i, så man finder det helt rigtige valg. Der er nemlig forskel på, hvad der er en god seng for den enkelte, og hvilket behov man har. Komfort er nemlig væsentligt ved en god seng. Det kan fx være, du er på udkig efter en god elevationsseng, som både kan smide dine ben i vejret og give dig rygstøtte, mens du ser fjernsyn. Eller måske er udstyret ikke så relevant for dig. Dertil kommer spørgsmålet om, om du er til en blød seng eller en mere hård seng?

Senge kommer i mange forskellige størrelser, så der er både gode muligheder, der byder sig, til dig, hvor det kniber med pladsen i den etværelses lejlighed, såvel som dig, som deler seng med både kæreste, børn og firbenede familiemedlemmer.

Designet på en seng kan også spille en rolle, når man leder efter den helt rigtige seng. Der er senge i helt stilrene designs med nedtonede farver, mens du finder senge i den helt anden boldgade, der leger med farvepaletten. Dertil kommer forskellige sengerammer fx med opbevaring og sengegærde, der kan være med til at skabe et flot finish om din seng.

Når du skal vælge, kan det være en god idé at tage ud til en forhandler for at prøve forskellige senge, og hvor du kan få professionel vejledning med på vejen. Er du ikke så meget til at tage ned i forretningerne, så tilbyder nogle webshops også tilbagelevering inden for en bestemt periode, hvis man har bestilt en seng hjem men finder ud af, at den ikke lever op til ens behov.

Elevationssenge og lys til soveværelset

Artiklen kan indeholde sponsorerede links

Drøm afsted i behageligt skær

På hver side af sengen er der flere, som gerne vil have et praktisk og fint natbord, som kan fungere som opbevaring af små genstande som fx smykker, håndcreme og andet, der er praktisk at kunne stille fra sig, før man lukker øjnene. Men det kan også være her, det er smart at placere en lille bordlampe eller hænge en sengelampe op, som kan give et behageligt skær, når man gerne vil læse nogle sider i den spændende krimi.

I soveværelset kan det være en god idé at lyse rummet op med et roligt skær fra enten en sengelampe eller en dæmpet loftslampe, hvis man er en af dem, som ikke vil blændes, når man først har gnedet søvnen ud af øjnene. Du kan også gå i den anden grøft og se dig om efter spots, der virkelig sætter soveværelset i spotlight.

Lamper til soveværelset kommer i mange forskellige udformninger; både moderne, finurlige, detaljerede og klassiske lampedesigns, som kan gå direkte sammen med din stil. Lige fra lamper til børneværelset med kendte figurer fra barnets hverdag, skyer eller blomster, der kan pryde dit barns rum til en praktisk skrivebordslampe på teenageværelset eller lys om spejlet til belysning i forældrenes soveværelse.

Hvad er du til?

Hjælp fra elektrikeren

Er stikkontakterne ikke helt, hvor de skal være, så du kan tilslutte elevationssengen, uden der skal ligge forskellige ledninger trukket fra den ene ende til den anden i soveværelset? Eller er stikkontakterne ikke placeret, hvor det er mest hensigtsmæssigt i forhold til den belysning, du ønsker fx stikkontakter på hver side af sengen? Så kan det være en fordel at tage kontakt til en elektriker, som kan give dig en hånd med at få fikset nogle gode løsninger. Det er slet ikke umuligt at få det, som du gerne vil have det!

 

Aut. el

Aut. el

Elektriker og elinstallatør, skriver om elfaget, jeg er glad for at give gode råd og informere andre om emne relaterede til branchen

Er du det mindste i tvivl om du selv må løse en el-opgave eller har behov af en akut døgnvagt elektriker, ring til os… & forvent bedste rådgivning i den pågældende situation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *