Elektriker Klampenborg og Elektriker Taarbæk

Elektriker Klampenborg og Elektriker Taarbæk

Elektriker døgnvagt Klampenborg og Elektriker døgnvagt Taarbæk

Hvis du står og har akut behov for en elektriker Klampenborg eller elektriker Taarbæk, så kan du altid ringe til os. Vi har nemlig døgnåbent og kører 24 timer om døgnet i Klampenborg og i Taarbæk. Det vigtigste når du søger en døgnvagt elektriker nær dig er at denne er autoriseret. Der kræves nemlig en autorisation når der skal arbejdes med stærkstrøm og fejlsøgning, ved strømsvigt. 

Problemer med strømmen skal skyldes mange forskellige ting, måske er der en strømafbrydelse i området hvor du bor eller måske er det brand i en installation. Er du usikker på hvad der skyldes problemet hjemme hos dig så ring til os, du er velkommen at ringe til os uanset tidspunkt på døgnet, vi ved nemlig at uheld med strøm sjælden sker almindelig arbejdstid mellem 08:00-16:00.

Vores døgnvagt elektriker Klampenborg og Taarbæk, rykker ud akut både i dagtimerne og i weekenden, vi går op i at være fleksible og i at kunne hjælp dig når du har som mest behov af en akut elektriker Klampenborg eller i Taarbæk.

Naturligvis tilbyder vi almindelige elektriker ydelser i Klampenborg og i Taarbæk

Autoriseret Elektriker Klampenborg og elektriker Taarbæk, er kendt for vores fleksible service på døgnvagt. Dette er dog ikke den eneste ydelse som vi tilbyder vores kunder. Vi tilbyder et bredt spektrum af ydelser indenfor elektriker faget heriblandt;

 

Søger du en elektriker til udførelse af en følgende opgaver, tøv ikke med at kontakte os, vi glædes og til at høre fra dig. 

Elektriker Klampenborg og Elektriker Taarbæk til privat og erhverv

Derfor er vi dit bedste valg af elektriker Klampenborg og elektriker Taarbæk

Når du vælger Autoriseret elektriker Klampenborg og Taarbæk – så får du meget for dine elektriker priser. 

Vi tilbyder el-service helt ned fra 1.490kr hvor du i prisen får en udlært, service mindet elektriker Klampenborg og elektriker Taarbæk ud. 

I prisen indgår også;

  1. Kvalitetssikring (KLS)
  2. Produktgaranti, antal år aftaler
  3. Garanti (arbejdsgarant) via Tekniq 
  4. Servicebil
  5. Miljøtillæg

 

Ring til Autoriseret Elektriker Klampenborg og Taarbæk og få en pris på akut elektriker eller pris på tidbestilt el arbejde nu. 

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Tilfredse kunder hos autoriseret elektriker
Joan
trustpilot
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Tilfredse kunder

Tilfredse kunder

4.9 af 5, der er ingen tvivl om at vores kunder er glade kunder. Læs vores anmeldelser her.
Referencer

Kontakt os