Elektriker Frederiksberg installerer belysning i en lejlighed på Frb

Autoriseret Elektriker Frederiksberg

Søger du elektriker Frederiksberg og omegn?

Autoriseret Elektriker Frederiksberg er en engageret og effektiv elektrikervirksomhed der kører ud til kunder i Frb. Vi tilbyder bred ekspertise inden for alle aspekter af elektrikerensfag. Vores dygtige elektrikere kan håndtere alle typer projekter – også med kort varsel som ved behov af døgnservice elektriker.

Hurtig døgnservice Elektriker Frederiksberg 24 timer i døgnet

Autoriseret Elektriker Frederiksberg arbejder for at tilbyde alle vores kunder (privat såvel som erhverv) en el-service udover det sædvanlige, og ud af højeste kvalitet – med dine behov i fokus. Hvis du har brug for hurtig og effektiv elektriker med bred kompetence, tilbyder vi erfarne døgnservice elektrikere, der har fuld autorisation til at tage sig af dit elektriker problem uanset sværhedsgrad- året rundt, når som helst i døgnet. Vi prøver altid at være tilgængelige og kan med kort varsel trække og hjælpe vores kunder i udfordrende situationer.

Vores kunder findes både i det private og i erhverv

Vi målretter vores arbejde mod både enkeltpersoner, kommuner og virksomheder og har kompetencen til at gennemføre alle el-installationer og løse alle el-fejl.

Autoriseret elektrikere er fuldt kvalificerede og udfører alt fra ny installation og konvertering til reparation og vedligeholdelse.

Derfor håndterer vi regelmæssigt el-installation og service på alt fra strøm, belysning og alarmer til varmepumper, Duka One, data og telekommunikation. Vi udfører også maskineinstallationer – uanset om det drejer sig om hvidevarer i private boliger eller større bygninger såsom lejererejeforeninger, hoteller eller andre offentlige bygninger.


Alt hvad der har med elektricitet at gøre med kort varsel i Frederiksberg


Ved Autoriseret Elektriker  Frederiksberg udfører vi alle former for el-arbejde, og vi står parat til at tage os af din opgave. Vi arbejder ofte som partner under en totalrenovering eller nybygning, såvel som vi er vant til at komme og reparere en ødelagt dæmper i et hjem. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende el, er du velkommen til at kontakte os her.

24 timer i døgnet elektrikerservice

Det er ikke altid, at el opfører sig, som du gerne vil og håber på, det er selvfølgelig uheldigt, men heldigt, at der er en elektriker døgnservice i Frederiksberg, der er åben døgnet rundt! Autoriseret elektriker er hurtige til at skynde os med presserende anliggender og sørger for at få orden i strømmen så hurtigt som muligt, så du ikke behøver opleve stress med at være uden strøm i en længere periode. Hvis du ikke ved, hvad fejlen er, kommer vi og løser fejl – bare kontakt vores alarmtjeneste

Installation af belysning (lampeopsætning)


Montering af dæmpere og belysnings udstyr er kun en kunst lige som et håndværk, det handler om at få belysningen til at fremhæve rummet og gøre dette på en pæn måde. Vi har modtaget rigtig god feedback fra vores tidligere kunder, der har hyret os til at indstille belysning, så vi er mere eller mindre sikre på, at du også vil være tilfreds!

Elektriske ledninger og nybyggeri


Er du i gang med en renovering eller nybyggeri for eksempel en tilbygning og derfor har du behov af en autoriseret elektriker til at trække el og planere arbejdet sammen med dig? Så har du fundet den rette elektrikere hvid det er på Frederiksberg! Vi har arbejdet med el-ledninger i mange år og har været involveret i mange nye og “gamle” projekter. Kontakt os så hurtigt som muligt, så vi kan begynde at planlægge dit projekt sammen!

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker på Amager har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Tilfredse kunder hos autoriseret elektriker
Joan
trustpilot
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Tilfredse kunder

Tilfredse kunder

4.9 af 5, der er ingen tvivl om at vores kunder er glade kunder. Læs vores anmeldelser her.
Referencer
Autoriseret elektriker

AUTORISERET ELEKTRIKER Frb

Bliv kontaktet af autoriseret elektriker på Frederiksberg idag