Døgnvagt elektriker Ballerup og Smørum

Døgnvagt elektriker Ballerup og elektriker Smørum og i Måløv 

Autoriseret Elektriker Ballerup og elektriker Smørum og i Måløv – med døgnvagt

Vil tilbyder e-service af højeste kvalitet i området omkring Ballerup, Smørum og i Måløv. Autoriseret Elektriker Ballerup og omegn. er en autoriseret elinstallatør virksomhed som tilbyder døgnvagt elektriker Ballerup døgnvagt elektriker Smørum og døgnvagt elektriker Måløv. 

Vores døgnvagt står til rådighed for dig året rundt 24 timer i døgnet. Det betyder at vi rykker ud til dig akut altid og det er ligemeget om du har brug for os i dagtimerne eller på selveste juleaften. Alt hvad vi har i hænder giver vi slip af, hvis de handler om en fejl det kan gøre skade på både mennesker og bygninger.

Vi tilbyder selvfølgelig også elektriker døgnvagt Ballerup, Smørum og i Måløv til dig der står med en hasteopgave som du af en eller anden anledning har brug for at få løst hurtigt. Det Kan være at i f.eks. står i en renovering og elektrikeren i i første omgang aflyst og at i nu står og mangler en elektriker akut for at komme fortsætte byggeprojektet.

Du er altid velkommen at ringe til Autoriseret Elektriker Ballerup og vores elektriker Måløv og i Smørum. På telefon kan vi nogle gange give tilbud med det samme på din opgave. 

Lokal elektriker Ballerup, til alt i el-service i Måløv, Smørum og selvfølgelig i Ballerup

Vores elektriker i Ballerup (med døgnvagt)

Ballerup er en bydel, som “også” er en kommune; Ballerup Kommune, Autoriseret Elektriker Ballerup hjælper de 40.221 indbyggere som i dag bor i Ballerup. Ballerup er beliggende i Storkøbenhavn på Sjælland, tæt på Nordsjælland, mere præcis 16 kilometer nordvest for København Centrum, øst for Smørumnedre og vest for Herlev. Hele kommunen har 48.211 indbyggere.

Læs mere: Vores Autoriserede døgnvagt elektriker Nordsjælland

Døgnvagt elektriker Smørum

Smørum er en fællesbetegnelse for bebyggelserne Smørumnedre, Smørumovre og Lille Smørum i Smørum Sogn i Egedal Kommune og i Ballerup Kommune, der ligger lidt uden for København. (kilde:Wikipedia) Hovedbiblioteket for Egedal Kommune findes i Smørum. Der ligger tre skoler i Smørum: Balsmoseskolen, Boesagerskolen og Søagerskolen. Autoriseret Elektriker Smørum kende de allt. i Smørum tilbyder vi alt elinstallatør service inkls. døgnvagt elektriker Smørum. 

Døgnvagt elektriker Måløv 

Måløv er en københavnsk forstad hvor Autoriseret elektriker Måløv kører i eller igennem til dagligt. Forstaden til Storkøbenhavn har 8.681 indbyggere, heraf 6.438 af dem i Ballerup Kommune og 1.523 i tilstødende bebyggelser i Furesø Kommune, som udgør den nordlige del af bebyggelsen Jonstrup. Måløv er i dag sammenvokset med den sydlige naboby Smørumnedre til et byområde. har du brug for en elektriker Måløv? Kontakt os, vi kører nemlig også i Måløv. 

Autoriseret elektriker Ballerup og elektriker Smørum og i Måløv 
Autoriseret elektriker Ballerup og elektriker Smørum og i Måløv 

Almindeligste el ydelser 

Vi tilbyder det meste af el, er er vores liste på de mest almindelige el ydelser som vores elektriker Ballerup og elektriker Smørum tager sig af på daglig basis;

  • Elektriker døgnvagt Ballerup
  • Elektriker døgnvagt Smørum
  • Elektriker Weekend
  • El-renovering Ballerup og omegn.
  • Nyt el
  • Ny eltavle Ballerup og ny el tavle Smørum og måløv
  • Diverse el installatør ydelser 

Hvad koster en elektriker i Ballerup og omegn? 

Hvad prisen er for din elopgave i Ballerup afgøres af flere forskellige faktorer, regne med en elektriker timepris fra. 650 kr i timen eksklusive moms. 

Ønsker du et godt tilbud fra os, ring og hør eller indhent et tilbud her; Indhent tilbud

I perioder vi har travl så har vi ikke nogle imod at viderestille dig gratis til en af vores kollegaer i branchen. Du kan læse om Norh Entreprise her og deres afdeling i f.eks. Rudersdal kommune

Author picture

Autoriseret Elektriker er en fuldt autoriseret elektriker i København, som kører i alle de københavnske bydele og har åbent 24 timer om døgnet

Læs mere

Bydele

Kunde udtalelser

Autoriseret elektriker Nordsjælland har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. De er en imødekommende ser ud til at have stor passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange de har været forbi har elektrikerne holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.
Joan
trustpilot
Hyggelig, hurtig service! Meget hyggelig og forstående servicemedarbejder, god kommunikation og opfølging, og elektrikerne som kom på døren var ligeså hyggelige. Nul problemer, bare god service. Skønt at møde "rigtige" mennesker.
Britte
Brit
Trustpilot

Elinstallatør

Autoriserede Elinstallatører

Vi Er en del af Norh, som er en autoriseret elinstallatør virksomhed i København og i trekantområdet.
Læs mere

Skriv til os